Kızlar bende bir tavsiye de bulunayım dedim. Evrenden Torpilim Var Aykut Oğut deneyimlerimi yazacağım bu kitapla ve Aykutla ilgili. Siz de yazın lütfen
merhaba :) Aykut Oğut'un kullandığı dili çok beğendim. anlatımı kolaylaştırmak için güzel betimlemeler yapmış. özellikle "bir restorantta sipariş verir gibi davranma" benzetmesi :) henüz tam anlamıyla uygulayamasam da demek istediğini iyi anladım :)
Nasıl bir uygulama olduğunu merak ettim, anlatır mısınız biraz :)
aslında özünde demek istediği gerçekleşmesini istediğin şeye odaklanmaman. daha doğrusu istediğin şeyi ya olmazsa endişesiyle sürekli düşünmemen :) örnek olarak da bir restorantta sipariş verdiğimizde "acaba istediğim yemeği hazırlayacaklar mı? ya bana sipariş ettiğim yemeği getirmekten vazgeçerlerse?" gibi düşüncelere nasıl kapılmıyorsak hayatımızda da o şekilde olmamız gerektiğinden bahsetmişti kitabın bir bölümünde. okuyalı oldu biraz tam detaylı hatırlamıyor olabilirim ama zaman zaman aslında açıp tekrardan hatırlamak gerekiyor kitaptaki bazı şeyleri :)
Hımm anlıyorum, bende alayım..okumaktan zarar gelmez..teşekkürler :)
ben kişisel gelişim okumayı tercih etmiyorum nedense canım sen bi faydasını görebildin mi?
Çok doğru demekten kendimi alamıycam ve ekliycem;üşenmeden denemenizi ve uygulamanızı öneririm ben her iki kitabınıda bir yudum su gibi içtim ve inanılmaz haz alıyor insan okurken ,üstelikte keyifli ancak uygulamada asla geri atmayın harfiyen yerine getirin derim ,alırsanız keyifli okumalar dilerim:)Aykut Oğut'un kitaplarını okuduğunuz zaman diğer kişisel gelişim kitaplarını rafa kaldırırsınız buna eminim.. anlatımı yalın sade ve keyiflidir bende çok zor zamanımda bu kitapla karşılaşmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?