• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala Aykut Oğut'u Okumayan Var mı?

Tuuba_86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
24
0
0
İstanbul
Kızlar bende bir tavsiye de bulunayım dedim. Evrenden Torpilim Var Aykut Oğut deneyimlerimi yazacağım bu kitapla ve Aykutla ilgili. Siz de yazın lütfen :40:

Kızlar bende bir tavsiye de bulunayım dedim. Evrenden Torpilim Var Aykut Oğut deneyimlerimi yazacağım bu kitapla ve Aykutla ilgili. Siz de yazın lütfen :40:

ben kişisel gelişim okumayı tercih etmiyorum nedense canım sen bi faydasını görebildin mi?

merhaba :) Aykut Oğut'un kullandığı dili çok beğendim. anlatımı kolaylaştırmak için güzel betimlemeler yapmış. özellikle "bir restorantta sipariş verir gibi davranma" benzetmesi :) henüz tam anlamıyla uygulayamasam da demek istediğini iyi anladım :)

merhaba :) Aykut Oğut'un kullandığı dili çok beğendim. anlatımı kolaylaştırmak için güzel betimlemeler yapmış. özellikle "bir restorantta sipariş verir gibi davranma" benzetmesi :) henüz tam anlamıyla uygulayamasam da demek istediğini iyi anladım :)

Nasıl bir uygulama olduğunu merak ettim, anlatır mısınız biraz :)

Nasıl bir uygulama olduğunu merak ettim, anlatır mısınız biraz :)

aslında özünde demek istediği gerçekleşmesini istediğin şeye odaklanmaman. daha doğrusu istediğin şeyi ya olmazsa endişesiyle sürekli düşünmemen :) örnek olarak da bir restorantta sipariş verdiğimizde "acaba istediğim yemeği hazırlayacaklar mı? ya bana sipariş ettiğim yemeği getirmekten vazgeçerlerse?" gibi düşüncelere nasıl kapılmıyorsak hayatımızda da o şekilde olmamız gerektiğinden bahsetmişti kitabın bir bölümünde. okuyalı oldu biraz tam detaylı hatırlamıyor olabilirim ama zaman zaman aslında açıp tekrardan hatırlamak gerekiyor kitaptaki bazı şeyleri :)

aslında özünde demek istediği gerçekleşmesini istediğin şeye odaklanmaman. daha doğrusu istediğin şeyi ya olmazsa endişesiyle sürekli düşünmemen :) örnek olarak da bir restorantta sipariş verdiğimizde "acaba istediğim yemeği hazırlayacaklar mı? ya bana sipariş ettiğim yemeği getirmekten vazgeçerlerse?" gibi düşüncelere nasıl kapılmıyorsak hayatımızda da o şekilde olmamız gerektiğinden bahsetmişti kitabın bir bölümünde. okuyalı oldu biraz tam detaylı hatırlamıyor olabilirim ama zaman zaman aslında açıp tekrardan hatırlamak gerekiyor kitaptaki bazı şeyleri :)

Hımm anlıyorum, bende alayım..okumaktan zarar gelmez..teşekkürler :)

Ben okumadım. Okusam mı? Okumasam mı? Karar veremiyorum. "Secret"tan sonra bir kişisel gelişimdir, istemenin sırrıdır falan herkes bir şeyler yazıyor. O yüzden emin olamadım. Seçici davranıyorum kişisel gelişim kitaplarında...

Fakat buraya yazılanlara/yazılacaklara göre alacağım galiba.
:44:

çok kötü bir zamanımda tanıştım aykut oğutla.sevgilim tarafından terk edilmiştim.ağır bir depresyon geçiriyorudum.antidepresan kullanmaya başlamıştım.sonra kuzenim tavsiye etti evrenden torpilim var kitabını.2 günde bitirdim.sonra aynalı kitap,sonrasında da bu egoları şişirsektemi saklsak.evrenden torpilim var'ı okuduğumda resmen depresyondan çıktım.evrene ne mesaj verdiysem hepsi gerçekleşti.tabi bunlar ufak süprizlerdi ama yinede depresyondan çıkmama mutlu olmayı seçmeme yetti.kitabı okumayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.okuyun ve farkı görün arkadaşlar.bir sürü kişisel gelişim kitabı okudm.çekim yasası.secret.istemenin esrarı.ama hem anlatım biçimi olsun hem betimlemeleri olsun aykut oğutu tek geçerim.

ben iki kitabını okudum. ve diğer tüm kişisel gelişimciler gibi Aykut Oğut' un da bizim gibi insanları sömürme peşinde olduğunu düşünüyorum. piyasadaki pek çok kişisel gelişim kitabını okuduktan sonra bu işin uzmanı olan kişilerden başkalarının görüşlerini önemsememeye karar verdim. bence gereksiz. hem zaman hem para kaybı.

Son düzenleme:
ben kişisel gelişim okumayı tercih etmiyorum nedense canım sen bi faydasını görebildin mi?

canım klasik kişisel gelişim kitapları gibi değil okudugunda kendi bireyselliğinin önemini sana hissettiriyor anlatımı çok farklı istersen önceki konuk oldugu programları da izle ebru şallıya gülben ergene konuk oldugu programlar var bir bak istersen

Aykut Oğut'un kitaplarını okuduğunuz zaman diğer kişisel gelişim kitaplarını rafa kaldırırsınız buna eminim.. anlatımı yalın sade ve keyiflidir bende çok zor zamanımda bu kitapla karşılaşmıştım :)

Aykut Oğut'un kitaplarını okuduğunuz zaman diğer kişisel gelişim kitaplarını rafa kaldırırsınız buna eminim.. anlatımı yalın sade ve keyiflidir bende çok zor zamanımda bu kitapla karşılaşmıştım :)
Çok doğru demekten kendimi alamıycam ve ekliycem;üşenmeden denemenizi ve uygulamanızı öneririm ben her iki kitabınıda bir yudum su gibi içtim ve inanılmaz haz alıyor insan okurken ,üstelikte keyifli ancak uygulamada asla geri atmayın harfiyen yerine getirin derim ,alırsanız keyifli okumalar dilerim:)

1 kez okumak yetmiyor inanın aykut oğutun kitaplarını.3 kitabınıda okudum.şimdi 1 kez daha okumaya başlayacağım

Kızlar ben aynalı kıtapin sahibi olucam inşallah. Çok merak ediyorum okuyan arkadaşlar biraz özetleyebilir mi acaba?

insan kendi gerçeklerini kabullenemedikten sonra bu tür kitapların yarar sağladığını düşünmüyorum nedense.
ismini çok duydum ama o kadar fazla kitap var ki..

Ben aynalı kitabı okudum . Aykut Ogutun ilk kitabı o kadar beyeniler toplamış ki meraktan aldım . İlk kitabını okumadım çünkü onda neler bahsediliyor az çok okuyanlardan anladım. Vadim Zeland kiablarından alıntı gibi geldi bana. Kişisel gelişim hakkında yabancı yazarlar da okudum Aykut Ogut tan değişik bir şey bekliyordum ama Zeland, Norbekov gibi yazarların kitaplarını tekrarlıyormuş gibi geldi bana. Kısacası ben yeni bir şey öğrenemedim. Bir başka kitabını da okuyacağımı zanetmiyorum.

Okuyun okuyun ve defalarca okuyun.. Suan yüzüm gülüyorsa sebeplerinden biri de kendisinin yol göstericiliğidir :)

Bende basladim okumaya super bi anlatim gucu var bakalim uygulayipta gerceklesmesi ne kadar surecek bilmiyorum ama suan iyi gidiyo hergun bi kac sayfa okuyorum evrenden torpilim var ile basladim diger iki kitabi da siparis ettim haftaya gelir heralde

o kadar sade bi dil kullanmis ki okumaya doyamiyorum dersler olmasa butun gun oturup okuyacagim bir de kitabin bitmesini istemiyorum hic dikkatli dikkatli yavas yavas okuyorum her bir cumlesi altin gibi sanki o kadar cok sir gizli ki icinde... Basladigimdan beri dusuncelerime ve cumlelerime dikkat eder oldum :)

kitabı 2 günde bitirmiştim ve gerçekten de etkili. kitabı okurken uygulamaya başladığımda bile telefonuma malum kişiden gelen mesajla şok olmuştum. ama etkisi malesef başka bir insanın düşüncelerini etkilemede kalıcı olamıyor. aslında çekim yasasında genel olarak böyle bir kural var. kişiye değil de dileğinize odaklandığınızda sonuç almamanız mümkün değil, tavsiye ederim :)

Back
X