• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ghostinge mi Uğradım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu yazıya derin bir iç çektim, lütfen bunu kendine yapma. Lütfen ama ya her şeyin farkındasın bi de 😒
Dertleşeceğim ve beni anlayan kimse yok adama yapıştığımı düşünüyor herkes ama ben hiçbir zaman ona yapışmadım. Vertigo hastasıyım, baş dönmesi atağı geçirdiğim için erken uyudum. Sabah kardeşim sen dün gece ..... diye sayıkladın dedi. Onun adını sayıklamışım. Rahatsız olmasın diye onunla karşı karşıya gelmekten bile kaçırıyorum, onun takıldığı mekanlarda takılmıyorum. Sanırım en güzeli psikolog videolarını falan izlemek.

Ben bu kelimeyi herkesin bildiğini sanıyordum ama yanılmışım. Türkçe karşılığı da yok ki hayalet desem o da saçma oluyor.
Gaslighting var mesela onu anlatması iyice zor çünkü ne gazla ilgisi var ne lambayla😂 Geçenlerde grooming üzerine bir şeyler okudum. Bu da mesela büyüklerin çocuklara bir arkadaş gibi bir mentor gibi yaklaşıp ilişki kurduktan sonra cinsel yaklaşım göstermesine deniyormuş. Öğrendiğimden beri düşünüyorum bu Türkçe nasil adlandırılır diye

Ghosting size hicbir aciklama yapmadan ortadan kaybolmasi olurdu. Burda durum ama öyle degil. Sizinle bir iliski istemedigini söylemis ve engellemis her yerden. Sizin derdiniz aslinda onun tarafindan sizi neden istemedigini duymak. Ama onu birakmak icin aciklamaya ihtiyac olmamali. Istemiyor. Bitti.

Ghosting size hicbir aciklama yapmadan ortadan kaybolmasi olurdu. Burda durum ama öyle degil. Sizinle bir iliski istemedigini söylemis ve engellemis her yerden. Sizin derdiniz aslinda onun tarafindan sizi neden istemedigini duymak. Ama onu birakmak icin aciklamaya ihtiyac olmamali. Istemiyor. Bitti.
Yargılamadan cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Evey sadece bir açıklama bekliyordum. Sevgilim var, görüştüğüm, flörtleştiğim var açıklamasını bekledim. Neden istemediğini de biliyorum beni güzel bulmadığı için. Direkt demedi ama sebep çok belli. Bana hiçbir şey demeden oldu bitti gidiyoruz demek saygısızlık gibi geliyor. En azından basit bir açıklama yapılmalı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

Yargılamadan cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Evey sadece bir açıklama bekliyordum. Sevgilim var, görüştüğüm, flörtleştiğim var açıklamasını bekledim. Neden istemediğini de biliyorum beni güzel bulmadığı için. Direkt demedi ama sebep çok belli. Bana hiçbir şey demeden oldu bitti gidiyoruz demek saygısızlık gibi geliyor. En azından basit bir açıklama yapılmalı. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
Ideali böyle olabilir de insanlar çok mu nazik ve düşünceli sizce? Demek ki umursamaz biriymiş. Yani birsürü kaba insanla muhatap oluyoruz bu da onlardan biri. Bu kadar beklenti içine girmeyin genel olarak

Dertleşeceğim ve beni anlayan kimse yok adama yapıştığımı düşünüyor herkes ama ben hiçbir zaman ona yapışmadım. Vertigo hastasıyım, baş dönmesi atağı geçirdiğim için erken uyudum. Sabah kardeşim sen dün gece ..... diye sayıkladın dedi. Onun adını sayıklamışım. Rahatsız olmasın diye onunla karşı karşıya gelmekten bile kaçırıyorum, onun takıldığı mekanlarda takılmıyorum. Sanırım en güzeli psikolog videolarını falan izlemek.
Yapışmak değil de takıntı diyelim, tamam herkes sevmek sevilmek ister ama karşılığı olduğu sürece... Siz karşılık almadan kendinizden çok vermişsiniz. İdeal ilişkiler üzerine videolar yararlı olabilir. Ama önce kendi özsaygınızı arttırmanız için çalışmalar yapabilirsiniz 🙏🏼

Siz onda hak etmedigi kadar deger vermissiniz ve anlam yüklemissiniz. Aranizdaki fark bu. Nasil tanistiniz ilerlediniz bilmiyorum, ama sonuc olarak ortada iliski olmadiginu iddia edecek kadar uzak görüyor size. Ha böyle bir hödükün sizi güzel bulup bulmamasi da önemli degil. Sizi seven insanin gözünde sizden güzeli ve özeli olmayacak. Yeter ki dogru insani secin. Bir programda cok güzel bir söz gecmisti: Bir erkege sana iki kere "seni istemiyorum" diyebilmesine sans verme. Siz bundan sonra kendinize odaklanin. Adam ne aciklama verseydi de yasadiginiz aci hafiflemeyecekti. Tam tersi belki de daha cok yanacakti. Yapisma kismina sunu da söylemek.isterim: Bir erkek bir kapi arasi birakmasi onlara öyle kolay kolay kimse yapisamaz. Bi güzel bastan kesiyorlar.
Siz siz olun gönlünüzü bundan sonra size hem sözleri ve davranislari ile ne kadar özel oldugunuzu hissettiren birine verin.

Sizi anlıyorum ben de bir ayrılık sürecinden geçiyorum ve gerçekten günler çok ama çok zor geçiyor. Diğer yandan kendimize saygımızı kaybetmememiz gerekiyor. Kimse vazgeçilmez değildir. Eğer siz vazgeçemiyor olduğunuzu gösterirseniz adamın sizi arayacağı varsa da aramaz, başkalarına bakar. O yüzden şimdi kendinize odaklanın ve kendinizi bir kampa almış gibi kendinizin en iyi hali olmaya çalışın. Ben daha eski sevgilisinin ayrılık sonrası kötü haline acıyıp da dönen, seven, ilgi gösteren görmedim. aksine sizin kötü durumunuzdan keyif alıp egolarını tatmin ediyorlar.

Sizi anlıyorum ben de bir ayrılık sürecinden geçiyorum ve gerçekten günler çok ama çok zor geçiyor. Diğer yandan kendimize saygımızı kaybetmememiz gerekiyor. Kimse vazgeçilmez değildir. Eğer siz vazgeçemiyor olduğunuzu gösterirseniz adamın sizi arayacağı varsa da aramaz, başkalarına bakar. O yüzden şimdi kendinize odaklanın ve kendinizi bir kampa almış gibi kendinizin en iyi hali olmaya çalışın. Ben daha eski sevgilisinin ayrılık sonrası kötü haline acıyıp da dönen, seven, ilgi gösteren görmedim. aksine sizin kötü durumunuzdan keyif alıp egolarını tatmin ediyorlar.
Çok geçmiş olsun size de. İlişkilerde alma-verme dengesi denk olmalı yoksa bitiyor maalesef.

Hemen cümle içinde kullanmalıyım mi dediniz 🤣 ya şaka bir yana bunu neden kendinize yapiyorsunuz biraz değer verin kendinize istemeyeni hiç istemeyin
Yok hayır. Durumumu anlatan en iyi kelimenin o olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım.

Ghostlamamış, görüşmeyi kesmeyi söylemiş çünkü. Ghosting için normal bi şekilde "hadi görüşürüz iyi geceler" faslından falan sonra bir daha ulaşamamanız gerekiyor

Ghostlamamış, görüşmeyi kesmeyi söylemiş çünkü. Ghosting için normal bi şekilde "hadi görüşürüz iyi geceler" faslından falan sonra bir daha ulaşamamanız gerekiyor
Çok sağolun.

Herkese iyi günler, fazla uzatmadan konuya giriyorum hemen. Bir erkek vardı hayatımda asla sevgili olamadığım. Yanımdayken sürekli telefonuyla ilgilenirdi, hoşuma gitmeyen davranışlarda bulunurdu ama kaç yaşında adam yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor mu diye düşünürdüm. Sürekli ilişki istemiyorum, kızlarla da anlaşamıyorum ben derdi. Son zamanlarda beni kendinden soğutmak için çeşitli davranışlarda bulundu tabi biz bu yüzden defalarca tartıştık. En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi. Ben iki kez mesaj attım hiçbirine cevap vermedi. Önce takipten çıktı sonra engelledi bir baktım 1 ay sonra başkasıyla sevgili olmuş. Sürekli kendimi suçladım acaba ben mi hata yaptım, onu darladım mı diye. Üzerinden aylar geçti ama kendimi suçlama faslı bitmedi. Bana ama kızım sen benim peşimden koştu dedi ama halbuki ona görüşmemizin doğru olmadığını, ona hislerim olduğunu söylediğimde geçiştirdi. İletişimi sıkıntılıydı gönderdiği mesajı anlamakta sıkıntı çekiyordum, bana karşı net değildi. Sanki kıza yazacağım ayrılacaksın ondan diye ben böyle bir karaktere sahip değilim. En alakasız sitelerden bile engelledi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Benim de hatam vardı. Yüzyüze görüşmeliyiz diye ısrar etmek yerine anında kesmeliydim görüşmeyi.

Ghosting bu değil. Adam net ilgilenmediğini belli etmiş defalarca. En sonunda da size söylemiş iletişimi keselim diye siz ısrarla görüşelim demişsiniz. Herşey aşırı iyi giderken bir anda ortadan kaybolsa, mesajlarınıza dönmese sonrasında sizi engellese ghosting olurdu.

Rahatsız etmiyorum, yapışmadım. Yapışmak öyle olmuyor. Adamın gidip kapısına dayanmadım, sahte hesaplardan taciz etmedim. Burda da anlayan biri yok beni bunu anladım.
Bir onlari yapmamissiniz zaten. Ama aklinizda belliki. Zaten yapma potansiyeliniz var diye adam sizi heryerden engellemiş. Bırakın onu. Yeni aşklara yelken acın. Zaman kaybetmeyin bosuna ne siz uzulun ne de karsinizdaki

Evet taciz. Adamı bir kere bile sahte hesap açıp rahatsız etmişliğim yok. Evet hala seviyorum ama durumu da kabulleniyorum. Kimsenin ayrılıp mutsuz olmasını istemem kalbim o kadar kötü değil. Hala onu sevmem yapışmak oluyor burdan bunu anlıyorum. Bende isterdim onu unutmayı uykumda bile sayıklıyormuşum adını kardeşim söyledi.
Mesela bunun üzerine düşün o adam ne ifade ediyordu, derin bı ilişki yokken bu kadar ağır bir yas. Gerçekten sevgi mi yoksa olmamasinuin verdiği üzüntü mu ?

Ne ghostingi yahu adam seni istemiyor defalarca söylemiş yakayı kurtaramayınca da engellemiş. İkrah etmiş adam. Biraz kendinize saygınız olsun

Rahatsız etmiyorum, yapışmadım. Yapışmak öyle olmuyor. Adamın gidip kapısına dayanmadım, sahte hesaplardan taciz etmedim. Burda da anlayan biri yok beni bunu anladım.
Adam da ileride bunları da yapabilir mesaj atar sevgilim görür vs düşünerek heryerden engellemiş işte.

Ne ghostingi yahu adam seni istemiyor defalarca söylemiş yakayı kurtaramayınca da engellemiş. İkrah etmiş adam. Biraz kendinize saygınız olsun
Defalarca bende söylemiştim kendisine. Boşver yaa tarzı modunda takılmıştı. Adam gibi deseydi yakasına yapışmazdım merak etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X