• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ghostinge mi Uğradım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela bunun üzerine düşün o adam ne ifade ediyordu, derin bı ilişki yokken bu kadar ağır bir yas. Gerçekten sevgi mi yoksa olmamasinuin verdiği üzüntü mu ?
Kendisini merak ediyorum ne halde, babasının rahatsızlığı vardı nasıl oldu babası diye. Her şeyi yaşadım, her şeyi paylaştım onunla başka hiçbir erkek bana böyle hissettirmemişti.

Herkese iyi günler, fazla uzatmadan konuya giriyorum hemen. Bir erkek vardı hayatımda asla sevgili olamadığım. Yanımdayken sürekli telefonuyla ilgilenirdi, hoşuma gitmeyen davranışlarda bulunurdu ama kaç yaşında adam yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor mu diye düşünürdüm. Sürekli ilişki istemiyorum, kızlarla da anlaşamıyorum ben derdi. Son zamanlarda beni kendinden soğutmak için çeşitli davranışlarda bulundu tabi biz bu yüzden defalarca tartıştık. En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi. Ben iki kez mesaj attım hiçbirine cevap vermedi. Önce takipten çıktı sonra engelledi bir baktım 1 ay sonra başkasıyla sevgili olmuş. Sürekli kendimi suçladım acaba ben mi hata yaptım, onu darladım mı diye. Üzerinden aylar geçti ama kendimi suçlama faslı bitmedi. Bana ama kızım sen benim peşimden koştu dedi ama halbuki ona görüşmemizin doğru olmadığını, ona hislerim olduğunu söylediğimde geçiştirdi. İletişimi sıkıntılıydı gönderdiği mesajı anlamakta sıkıntı çekiyordum, bana karşı net değildi. Sanki kıza yazacağım ayrılacaksın ondan diye ben böyle bir karaktere sahip değilim. En alakasız sitelerden bile engelledi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Benim de hatam vardı. Yüzyüze görüşmeliyiz diye ısrar etmek yerine anında kesmeliydim görüşmeyi.
Bence sizin de iletişim sıkıntılı
Yazdıklarınızı anlamakta sıkıntı çekiyorum suan

Arkadaşlar, hislerim olduğunu ilk farkettiğimde ben söyledim ve görüşmemizin doğru olmadığını söyledim o da geçiştirdi boşver tarzı sözler söyledi. Çok kırıcı yorumlar var ben kimseye böyle yorumlar yapamam o kişinin tam ruh halini bilmeden. Ben bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına da yapmam. Beni sevmeyeceğini ve istemeyeceğini zaten biliyorum. Basit bir soru sormuştum. Sanırım konuda sevgilisi var diye benim de o kıza yazdığımı falan düşündünüz. En iyisi bu konuyu işim uzmanına açmak onlar asla yargılamaz ve anlarlar beni. Ghosting yapmamış bunu anladım geri kalanı da önemsiz zaten.

İlişkiniz olsa bile gitmek isteyen gider. Bunu kendim gördüm. Anlıyorum ki benim değer verdiğim kadar bana değer vermiyormuş. Keşke sizin durumunuzda olsaydım. Bir kez söylemiş ve reddedilmiş yani. Ortada onca emek olmasına rağmen silip gidebildi. Ve konuşmak asla istemiyor. Çok takılmayın yani açıklama yapmadı diye.

Herkes söylemiş zaten ghosting değil bu adam size bildiğin şak şak şak söylemiş istemediğini. Birden yok olsaydı hak verirdim ama bile bile lades demişsiniz maalesef. Duygusal boşluktan bazen böyle durumlara düşebiliyoruz. Kendinizi suçlamayın. Karşınıza adam gibi biri çıkar inşallah en kısa zamanda❤️

En sonda ayrılalım dedi bende ayrılmadan önce bir konuşalım yüzyüze dedim o da biz sevgili değiliz ne ayrılığı görüşmeyi bitirelim dedi.
şurayı bi okuyun yeniden. bunu duyan insanın buraya konu açmayı bırak bu adamı aklından kazımış olması lazım. adam sizinle sadece sevişmiş!

adam beni şak diye terketti hatta terkedecek kadar bile sallamadı diyememiş de ghosting mi yaptı demiş🙄
Ağır tabirler söyleyerek ya da bir insanı kırarak elinize ne geçiyor. Ben sevgisiz büyümüş bir yetişkinim ve sevgiye deli gibi ihtiyaç duyuyorum. Şu an açtığım konu yüzünden pişmanım. Beni kınamayın ve yargılamayın. Küçükken akran zorbalığına uğradım mesela siz bunları biliyor musunuz? Sanal dünya evet ama yine de dikkat etmeliyiz yazdıklarımıza ve konuştuklarımıza. Karşımızdakinin durumunu bilmiyoruz.

Ağır tabirler söyleyerek ya da bir insanı kırarak elinize ne geçiyor. Ben sevgisiz büyümüş bir yetişkinim ve sevgiye deli gibi ihtiyaç duyuyorum. Şu an açtığım konu yüzünden pişmanım. Beni kınamayın ve yargılamayın. Küçükken akran zorbalığına uğradım mesela siz bunları biliyor musunuz? Sanal dünya evet ama yine de dikkat etmeliyiz yazdıklarımıza ve konuştuklarımıza. Karşımızdakinin durumunu bilmiyoruz.
bunu yumuşatsam siz o hayal aleminden çıkmayacaksınız. gerçeklik algınız zayıflamış. çok net doğruları bile görmemek için uğraşıyorsunuz. adam sizi terkedecek kadar bile önemsememiş ama siz bunu kabul etmeyip sanki görünmeyen bir şey var gibi soru sormuşsunuz. buradaki insanların yüzde 95 inin sizinle aynı şeyleri yaşamadığını nerden biliyorsunuz. benim ya da başkasının akran zorbalığına uğramadığını iddia edebilir misiniz?
kurban psikolojisini bi kenara bırakıp acı da olsa gerçekleri kabul edin. aksi size zarar başkasına değil. sadece isimler ve bedenler değişir ama siz aynı döngüde kalırsınız.
sevgisiz büyümüş olmak insanlara size paçavra muamelesi yapma iznini vermenize bahane olursa daha çok sevgisiz kalırsınız. kendinize değer verin

Küçükken annemi kaybettim ve akran zorbalığına uğradım. Kilom ve sessizliğim yüzünden bu yüzden evet amiyane tabirle sevgi delisiyim. Bu travmayı yaşamayan bilemez babamla da iyi ilişkim hiçbir zaman olmadı. Bunları yazmam çok saçma olurdu bu konuya. O yüzden anlatmadım ama böyle de kalp kırıcı yorumların gelebileceğini nerden bilebilirdim? Evet, birliktelik yaşadık ve ilk başlarda olsa bile sonra beni kullanıp attı beni hiçbir zaman sevmedi bunu zaten biliyorum. Bu benim ilk birlikteliğim de değildi bu arada. Bundan sonra onunla ilgili hiçbir konu açmamaya yeminliyim. Gerekirse bu işin eğitimini almış bir uzmandan yardım alacağım. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla rica etsem konumu kapatabilir misin? Sorumun cevabını aldım.

bunu yumuşatsam siz o hayal aleminden çıkmayacaksınız. gerçeklik algınız zayıflamış. çok net doğruları bile görmemek için uğraşıyorsunuz. adam sizi terkedecek kadar bile önemsememiş ama siz bunu kabul etmeyip sanki görünmeyen bir şey var gibi soru sormuşsunuz. buradaki insanların yüzde 95 inin sizinle aynı şeyleri yaşamadığını nerden biliyorsunuz. benim ya da başkasının akran zorbalığına uğramadığını iddia edebilir misiniz?
kurban psikolojisini bi kenara bırakıp acı da olsa gerçekleri kabul edin. aksi size zarar başkasına değil. sadece isimler ve bedenler değişir ama siz aynı döngüde kalırsınız.
sevgisiz büyümüş olmak insanlara size paçavra muamelesi yapma iznini vermenize bahane olursa daha çok sevgisiz kalırsınız. kendinize değer verin
Kurban psikolojisinde değilim. Yetişkin bir kadın olduğumu da biliyorum. Ben bütün gerçeklerin farkındayım. Ama işte yorum yaparken iki kez düşünüp sonra yazmak gerekiyor. Evet herkes acı çekiyor, hiç kimse mutlu değil ama benim yaşadığım bu duygu için beni yargılamak doğru mu? Onun için sabahlara kadar ağladım, gözüm şiş işe gittim. Hissettiğim sadece sevgi ona. Onu kalbimden söküp atmak için de her şeyimi verirdim.

Kendisini merak ediyorum ne halde, babasının rahatsızlığı vardı nasıl oldu babası diye. Her şeyi yaşadım, her şeyi paylaştım onunla başka hiçbir erkek bana böyle hissettirmemişti.

Benimkinin de babası hastaydı, babasının hastalığında ona destek olmak için tüm saçma davranışlarına rağmen yanında kalmaya çalışıyordum ayrılığı kendisi istedi. Yani biz üzülüyoruz vay anası hasta, babası zor durumda destek olayım falan ama adam destek istese arkasını dönmez zaten. Bizim kadar umursamıyorlar sanırım ya da duygusal desteği başkalarından bekliyorlar. Diğer yandan size bir şey önereceğim: sizi güzel bulmadığı için bunları yaptığını söylediniz. Oturup düşünmenizi istiyorum sizi üzen ve geceleri onu sayıklamanıza sebep olan şey adama olan aşkınız/duygusal bağınız vs mi yoksa adamın bu yaptığının içten içe sizin değersizlik/kusurluluk inancınızı pekiştirmesi mi? Çünkü adamı kaybetmenize değil de sizi beğenmemesine üzülüyorsunuz gibi hissettim. Eğer sorun sizin değersiz/kusurlu hissetmenizse bunu çözmek için ona ihtiyacınız yok zaten. Bunlar üzerine giderseniz çıkışı bulursunuz. Ben de kendimde aynı şeyler üzerine çalışıyorum bu yüzden yazmak istedim.

Küçükken annemi kaybettim ve akran zorbalığına uğradım. Kilom ve sessizliğim yüzünden bu yüzden evet amiyane tabirle sevgi delisiyim. Bu travmayı yaşamayan bilemez babamla da iyi ilişkim hiçbir zaman olmadı. Bunları yazmam çok saçma olurdu bu konuya. O yüzden anlatmadım ama böyle de kalp kırıcı yorumların gelebileceğini nerden bilebilirdim? Evet, birliktelik yaşadık ve ilk başlarda olsa bile sonra beni kullanıp attı beni hiçbir zaman sevmedi bunu zaten biliyorum. Bu benim ilk birlikteliğim de değildi bu arada. Bundan sonra onunla ilgili hiçbir konu açmamaya yeminliyim. Gerekirse bu işin eğitimini almış bir uzmandan yardım alacağım. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla rica etsem konumu kapatabilir misin? Sorumun cevabını aldım.

Tüm bunlar için üzgünüm umarım en kısa sürede bu adamın yaşattığı yıkımı atlatırsınız ve çok çok sevilir, çok mutlu olursunuz.

Sizi benden daha iyi anlayan olamaz.Öncelikle ona ilginiz yok.Onun bu tavirları sizde hırs oluşturdu.Bu şekilde davranan adamlar insani hasta ediyor.Biz ilgimiz var saniyoruz vs vs..Hayir hayir bunun psikolojik bir aciklamasi var ve ben bunu yapamiyorum şu anda.Aynı şeyleri yaşadım ve hâlâ toparlanmaya çalisiyorum.Sonra kendinden nefret ediyor insan.Kendini eleştirirken yada kıyas yaparken buluyor.Hata arıyor kendinde.Biz çok özel kadınlarıniz değerliyiz bu tarz adamlar karakteri oturmamis tuhaf yaratıklar.Kendini hiç suçlama başka seylere odaklanmaya calis sen degerlisin unutma.Bir tane aciz adam boyle davrandi diye ne hatalisin nede degersizsin.Zamanla gececek emin ol.

Benimkinin de babası hastaydı, babasının hastalığında ona destek olmak için tüm saçma davranışlarına rağmen yanında kalmaya çalışıyordum ayrılığı kendisi istedi. Yani biz üzülüyoruz vay anası hasta, babası zor durumda destek olayım falan ama adam destek istese arkasını dönmez zaten. Bizim kadar umursamıyorlar sanırım ya da duygusal desteği başkalarından bekliyorlar. Diğer yandan size bir şey önereceğim: sizi güzel bulmadığı için bunları yaptığını söylediniz. Oturup düşünmenizi istiyorum sizi üzen ve geceleri onu sayıklamanıza sebep olan şey adama olan aşkınız/duygusal bağınız vs mi yoksa adamın bu yaptığının içten içe sizin değersizlik/kusurluluk inancınızı pekiştirmesi mi? Çünkü adamı kaybetmenize değil de sizi beğenmemesine üzülüyorsunuz gibi hissettim. Eğer sorun sizin değersiz/kusurlu hissetmenizse bunu çözmek için ona ihtiyacınız yok zaten. Bunlar üzerine giderseniz çıkışı bulursunuz. Ben de kendimde aynı şeyler üzerine çalışıyorum bu yüzden yazmak istedim.
Beni o yüzden reddetdiğini düşünüyorum tabi direkt böyle söylemedi ama başka neden reddetsin ki. Aramızda başta her şey iyiydi zaten. Ben yakın çevreme de yeri geldiğinde ben çirkinim diyorum bunu kesinlikle övgü almak için söylemiyorum. Bunu da kabullendim üzücü olsa da.

Aslında olay herhangi bir iletişimde kararı karşımızdakinin eline bırakmamak. En başından yan mı çiziyor, çat, kesmek, niyet okumalara kendi duygumuza kapılıp aslında öyle böyle demeye gerek yok. Önce yola girilir sonra duygusal yatırım yapılır.
Zaten bu kadar net olana kadar, bunu belli etmiş. İletişimde kalmamanız sizin yararınıza olmuş ama hala neden bana açık olmadı sorusunda takılısınız. Bunlar sizi ilgilendirmez, siz kendinizden sorumlusunuz bir sürü kötü insan var, sadece canı öyle istediği için sizi etkileyebildiği için kötülük yapacak. Bunlara kafa yormak gereksiz. İlişki bile yaşamadığınız biri sizi bu kadar etkilememeli. Sevilmeyi hepimiz isteriz elbette ama kimsenin sevgisi de bizi daha mutlu, tamamlanmış yapmaz. Siz kendinizle ilgili durumları çözmeye çalışın. Çünkü sevdiğiniz kişi o bile değil, böyle biri sevilmez, tutunuyorsunuz. Salın gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X