Nişan hala ağzımdan "anne-baba" çıkmıyor. çıkamıyor :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar 26 ekimde nişanım oldu ve herşey çok güzeldi, harika geçti diyebilirim. Nişandan sonra bir araya gelmedik hiç. Nişanlım annemi gördü ama anne falan demedi nasılsınız dedi ayaküstü :) Geçen telefonda konuştuk ve ben sadece iyiyim sen nasılsın dedim kadıncağıza :) Oyüzden henüz beklemedeyim

Canım birşey soracağım bu nişan yada evlilik süresi belirten yazıyı nasıl yapıyorsunuz?

Bende çok hızlıymışım ya, benim isteme-söz bir arada olmuştu. Daha önceden ben ailesi ile tanışmıştım, nişanlımda benim ailemle tanışmıştı ama aileler birbirini ilk kez görüyordu.İsteme oldu, sonra el öptük nişanlım tek taşımı taktı, kayınvalidem bilezik taktı. Yaz ayı olduğu için balkona çıkalım dedik, ben hemen kayınvalideme seslendim "annecim balkona gelmek ister misiniz?" :))) Nişanlımda hiç zorlanmadı o da aynı gece anne-baba dedi benim aileme.
Açıkçası ben bu kadar kolay söylediğim için, bu söyleyemeyenlere de bir anlam veremiyorum.Yok yani neden diyemiyorsun?

Martta düğünumuz ve anneme anne demiyor. En son dayanamadim sordum ben annemden başkasına anne diyemem dememde yapmacık geliyor. Sen ben demiyorum diye de sartlanma icinden ne geliyorsa de dedi. Bende o sirada dedim baba diyemem diye. Peki dedi. Şimdi bu durum yüzünden annesine hicbir hitap seklim yok :S o demiyorsa ben neden diyeyim ki diyorum kendime. Ayrica annem ve ablalarimda tuhafsadi durumu

kizlar bende sozden sonra genelde teyze dedigim icin yillardir oylede devam etti.annem zaten anne dememe karsi ne gerek var diyor.ananem cok israrci oyle demem konusunda.nisanlim ve ailesine gelince onlar bu konuyu hic bir sekilde acmadilar.zaten kv benim yabanci uyruklu.ama arada isminin arkasinda teyze bazende anne koyarak soyluyorum bu benim daha cok hosuma gidiyor.gerci simdi uzaktayiz donunce naparim bilmem cok problem yapacagini sanmam.babasina ise babalar gununde yazdigim mesajda isminin arkasina babacigim diye yazmistim sonra nisanlimin kardesinden ogrendim cok mutlu oldugunu..ben isimlerin arkasina baba ve anne denmesinden yanayim...ama ben boyle soylerken nisanlimin hala teyze demesi nasil olur bilmem.annem kiskanclik yapabilir.nisanlima bu konuda baski yapamam..bende ona inat demeyebilirim ama..gordugunuz gibi herkeste durum ayni..

Benim nişanlımda çok ısrar etti ama ben söylemeyeceğim. Ne gereği var ki anlamadım isminin sonuna anne ekleyip söylüyorum bazen onun dışında hitap etmedim anne diye. Eğer gerekli bir şey olduğunu düşünseydim söylerdim zorlanmazdım da. Siz benim anne demem gerek diye düşünüyorsanız söyleyin, yok eğer nişanlım istedi şu bu diye düşünüyorsanız hiç söylemeyin. Benim hitap ettiğim şekilde hitap etmeniz en iyisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…