- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kaldırcam kenara. Ama bıdaha serersen kescem onları cıddıyım.Kaldırıp çöpe atın kurtulun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaldırcam kenara. Ama bıdaha serersen kescem onları cıddıyım.Kaldırıp çöpe atın kurtulun.
açık rennkte değil halıların .benim çoğu halım daha açık renk ve oymalı temizlemesi çok zor ama üstlerine hiçbirşey sermiyorum senede 2 defa yıkatıyorum oluyor bitiyorr .bir şey dökülen kısmı da siliyorum tüm halıyı asla silmem canıma yazıkkHayır ondan degıl. Açık renk kirlenir dıyor
Yalatirim ona o haliyi valla benim esim boyle diyecek. Kiz ben snirden oturur aglardim.Ben balkonda yıkarım dedım. Makineye atmayı denıycem de olur mu uzun halı bılmıyorum. Bı kardeşime falan sorarım. Atarım arada makineye. Haftada 1 2 silersin halıyı o zaman dıyor. Bırsey dökulurse silersin dıyor
Kendi evinde örtü var mı yokmu anlayamadım korıdorda. Ama bunlar komık duruyor ne bılım renklı renklıValla kusura bakma kendi evine yapmadigini senin evine yapiosa senin bu evde soz hakkin yok bu evi de ben yonetirim demeye getirmis hele kocan düsman basina bana yapsalar o örtulerle beraber ogullarinida kapiya koyarim buyur hepsini tepe tepe kullan derim
Bak yarın mutfagı da kaldırayım bı şok gecirsin. Suan varya ev bana daha temız gelıyor. Sanki onlarla Temızlıgı gozukmuyorduYalatirim ona o haliyi valla benim esim boyle diyecek. Kiz ben snirden oturur aglardim.
Bence kucuk capli bir delirsen temizlik yaparken hepsini topla götür at cope. Ayni seyleri yazip durma vallahi beynim bulaniyor. Evdeyiz zaten can sıkıntısı
Sen bu aksam esinin olcusunu al yarin ona gore musamba alirsin gecirirsin kafasina. Al mis gibi gezsin.Halıları cok begenerek aldım. Ama hepsinin ustu örtulu. Tekli koltugu da ört dıyolar. Ve bordo koltugumörtmedım tabıkı
Tüysüz bunlar kaydırmaz hafıf bırsey. Aslında ucuz da bırseyBirbirine sürttükçe halı daha çok yıpranıyormuş tüyleri dökülüyormuş falan de
Yeni evliyiz..Koridor halılarım gri mavi renk. Halı ölçülerini alırken kp yolluk yaparız buraya falan demişti anlamadım. Ölçü aldılar. Ev yerleşti. Eşim yolluk serelim halı kirlenmesin dedi. Koltuk üzerler, salon, koridor ve mutfak halimin hepsinin üzeri örtülü. İnanın bi temizlik yapacagım hepsini tek tek kaldır zor geliyor. Bu arada bu yollukların eni kısa kalıyor yani halının yarısı açıkta. Evin görüntüsü hoşuma gitmiyor.Eşimde kaldırma deyip duruyor. 2 tane kuşum var bu arada. Ama salondan diger odaya gitmiyorlar.Halı kirlenir açık renk diyor. Hadi salon neyse de koridorlarda yolluk örtmek mantıklı mı. Hiç hoşuma gitmiyor. Yaptıgın temizlik gözükmüyor. O kadar begenerek aldım halıları ama herşeyin üzeri örtülü
E tabi gozukmez yogun çünkü ev. Evin bir ambiyansi yok kaldiirnca gelir.Bak yarın mutfagı da kaldırayım bı şok gecirsin. Suan varya ev bana daha temız gelıyor. Sanki onlarla Temızlıgı gozukmuyordu
Salon baya acık renk. Beyaz baya. Ama normal aslında da eşime göre acık renk. Yok silmem ki hayatta. Hadı dökülürse o tarafı silerim o kadar.açık rennkte değil halıların .benim çoğu halım daha açık renk ve oymalı temizlemesi çok zor ama üstlerine hiçbirşey sermiyorum senede 2 defa yıkatıyorum oluyor bitiyorr .bir şey dökülen kısmı da siliyorum tüm halıyı asla silmem canıma yazıkk
Yarın mutfagı da kaldırcam. Gözüme hepsı öyle batıyor ki. Kardeşim bıle dalga gecıyor bunlarlaevden yok et kuzum bunları bu nasıl gelin evi .kaynanaya gitme konusunda seni haksız bulurdum ama bu konuda yüzde yüz haklısın
Yıkamaya gidince ben mahvoluyorum, yerlerim koyu gri.Benim halım yok zira toz tutuyor
Koridorda ince halı var kedi üşümesin diye sadece kışları
Herkes toz olur ev diyor ben de diyorum ki toz hep var halı olunca içine saklıyorsunuz benimkiler ortada
Bence ev ve evle ilgili mevzularda hele ki temizlik dekorasyon yemek vs işlerinde erkek fikrini söyleyebilir evet ama genel manada kadinin dedigi on planda olmasi lazim. Ev işleri kadınındir demiyorum, ev işi nasil yapilir hangi iş her gun hangi iş her hafta, perdeler ne zaman yikanir bunlara kadin dominantligi lazim bence ya. Sonra ortak yapilsin tabiki ama ben sahsen her işime karışan kaynana gibi koca istemem.Ben balkonda yıkarım dedım. Makineye atmayı denıycem de olur mu uzun halı bılmıyorum. Bı kardeşime falan sorarım. Atarım arada makineye. Haftada 1 2 silersin halıyı o zaman dıyor. Bırsey dökulurse silersin dıyor
Tartışmayla olacağı varsa da olmaz.Daha yeni evliler nasıl başlarsa öyle gider.Tatlı dilli konuşsunlar ki güzel güzel gitsin evlilikleri.He alisir. Kadini tehdit ediyor temizlik yaparsin kendin 2 kere hali silersin diye. Tatli dille olmaz bu is
Evde koyu halisi olan kalmadi zaten. Merak ettim esinin yasi kacSalon baya acık renk. Beyaz baya. Ama normal aslında da eşime göre acık renk. Yok silmem ki hayatta. Hadı dökülürse o tarafı silerim o kadar.
Benim de favorim o ama yapan o değilJoanna mi,bayiliyorum o kadina,dogal tasarimci,samanliga sok saray yapsin
Esiyle iletisimleri de cok tatli,cok guluyorum onlara
Bence oku konuyu bak. Kadin tatlı tatli anlatmaya calisiyor ama anlamiyorTartışmayla olacağı varsa da olmaz.Daha yeni evliler nasıl başlarsa öyle gider.Tatlı dilli konuşsunlar ki güzel güzel gitsin evlilikleri.