• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

İlk kaldırdığımda bana da öyle geliyordu. :) Bir taşınma hali var gibiydi.
Ufak dekoratif yormayacak bir iki şey atıyorum tabii ama yıkamaya verecek halım yok. :)) Hepsi makinede.
Güçlü bir süpürge alınca fark ettim bunu. Çoluğu çocuğu tozun içinde oynatıyormuşum gibi geliyor artık.
dyson mı süpürgeniz

Salonda nasil normal karsilamis bilmiyorum. Acaba dogu tarafinda falanlarda boyle bir adet mi var
Kvnin kendı evınde örtu falan yok. Örtü varsa halısına uygun bellı olmayan. Yaa yeni eve bu renklı seyler olur mu Allahadkına mutfağım suan böyle altında halı var

Eklentiler

• IMG_20201220_204339.jpg
    IMG_20201220_204339.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 85
Kaldırcam gerekırse çöpe atcam. Köy evı gıbı. Bı de mutfagın halını atayım. Halı ustunde 2yolluk var. Ikısıde farklı renk
Köy evi gibi deyip durma benim annem 56 yasibda köyde yasiyor evine senin o örtulerin ucunu sokmaz koylulukle isi yok kafada bitio is sen kocana laf gecirmedikce köy evi diosun kaynana kayinpeder kocan bir olmus sana evde soz hakki tanimiyor neymis köy evi pehhhh!!!

sanirim cekiniyosunuz esiniz baskın bir karakter mi yemi evliykrn bende boyleydim esimde titiz cok ama simdi hayatta dinlemem evin hanimi benim diyorum öf onlara mi kalmis evin Halisinin kiri kisa sureli cinnet gecirin düzelir
Kavga ettik zaten. Bıdaha ser kescem onları dedım 🤣🤣🤣

Üff baya titiz bu. Ve bazen yorgun oluyorum aksamdan mutfakta bırseyler kalıyor tabak falan. Laf edıyor. 2tane kuşum var. Onlara laf edıyor. Annesı dıyordu yok kuşları salma. Ulen benım evım. İstersem hıc koymam kafese
🤣🤣🤣🤣🤣
Taviz vermeyin, titiz olabilir eşim de titizdir, her dakika elinde toz beziyle gezen titizlerden, tek bir toz zerresi olmayacak, hele yerde saç görsün adama bir şeyler oluyor, her birini teeek teek toplar, baktı olmuyor süpürgeyi çalıştırır, yetmez balkon demirlerini siler, kesmezse apartman merdivenlerine girişir, bir ara bahçenin taşlıklarını çamaşır suyuyla yıkamaya niyetlendi, kadın olsa muhteşem bir ev kadını olurmuş o kadar titiz :) ama evde titizsavar bir eşi var, saç döken bir kızı ve tüy döken 4 bacaklı prensesi unutmayalım hepimiz itinayla saç ve tüy döküyoruz🤣

Pis değilim ama titiz de olamam, yerdeki 1 tel saç gözüme batmaz, her gün süpürüp sileceğim diye uğraşmam, ki zaten evdeki herkes erişkin ama eşim saç görsün veya toz hemen süpürüyor, evcil de olunca rutine bağladı her gün düzenli süpürür, arada bana takılır elin vileda tutacak mı bugün diye, ben de bakarız duruma göre derim 🤣🤣
Öylede umursamaz bir yanım vardır, bence sizde biraz rahat olun.

Kvnin kendı evınde örtu falan yok. Örtü varsa halısına uygun bellı olmayan. Yaa yeni eve bu renklı seyler olur mu Allahadkına mutfağım suan böyle altında halı var
20 sene once bizde renkli kilimden vardi piknige giderken kullaniyorduk.
Cok israr ederse hali ortusu alsin sana ama onlarda kulak yapıyor yanlardan halilar havaya kalkiyor soyleyim.
Olmaz tabi böyle bu nedir. Cok kotu goruntu gercekten

Köy evi gibi deyip durma benim annem 56 yasibda köyde yasiyor evine senin o örtulerin ucunu sokmaz koylulukle isi yok kafada bitio is sen kocana laf gecirmedikce köy evi diosun kaynana kayinpeder kocan bir olmus sana evde soz hakki tanimiyor neymis köy evi pehhhh!!!
Tamamda anneannesınin evı de böyle aynısı. Yanı kv kendı evıne hayatta kullanmaz. Benim evime nıye serdi anlamadım. Ama kp dedı. Ölcu alalım onları dik falan dedı. Anlamadım basta

20 sene once bizde renkli kilimden vardi piknige giderken kullaniyorduk.
Cok israr ederse hali ortusu alsin sana ama onlarda kulak yapıyor yanlardan halilar havaya kalkiyor soyleyim.
Olmaz tabi böyle bu nedir. Cok kotu goruntu gercekten
Attım mutfağın resmını gordunuz dımı. Altında guzelim halım var. Ne örtu ıstıyorum ne bırsey. Kaydırmaz bunlar. Ilerde eskırse alırım yenisinı olur bıter

2 halı üst üste nasıl seriliyor aydınlanmak istiyorummm acilll
İki halı değil, iki kilim aslında.
Dekoratif olarak birkaç senedir çok moda.
Biri diğerine çaprazlama olarak, alttaki düz ve daha büyük. üzerindeki kilim desenli ve daha küçük şekilde.
Dokular da farklı, odalara derinlik katmak için kullanılıyor.

İki halı değil, iki kilim aslında.
Dekoratif olarak birkaç senedir çok moda.
Biri diğerine çaprazlama olarak, alttaki düz ve daha büyük. üzerindeki kilim desenli ve daha küçük şekilde.
Dokular da farklı, odalara derinlik katmak için kullanılıyor.
o şekilde tabi ki şık olur

Back