• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıların üzerine yolluk sermek

Sasi bes olurum ben bu evde valla. Her yer rengarenk🤣
Hepsı farklı renk. Bı de koyu uzun var onu atmadım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Evdeki halıların hepsi ince yıkanabilir.
Ne hali yikamacilarla ne de halı ortuleriyle uğraşamam.
Kaç yıl boşa ugrasmisim.
Evde toz bile olmuyor tertemiz.
Evet benımkıler de ince baya. Kolayca yıkanır zaten de işte. Korıdor halimiz acık renk serelom dıyor esım

Biri benim halim. Renklı olan yolluk. Baya uzun ve eni kısa
Babaannemin kilimlerinden.El dokumasi,deyin ki onlari yazin serecegim,ustuste sermem.
Yazin ativerirsiniz makineye,cabucak kurur.Genceciksiniz daha,esyanizin keyfini surun.Cocuk buyuyunce yikamaci sizden daha fazla gorecek halilarinizi zaten:))

Attım mutfağın resmını gordunuz dımı. Altında guzelim halım var. Ne örtu ıstıyorum ne bırsey. Kaydırmaz bunlar. Ilerde eskırse alırım yenisinı olur bıter
Evet gördüm gercekten fena cok bile dayanmissin tabi canım senle mi yaslancaklar. Her yerdekini kaldr bosver

Hayir 500 liraya halı alıp üstüne kilim serecegime 100 liraya alir eşyanın kulu kölesi olmadan kullanırım. Eşiniz alttaki halilarin parasindan ötürü mu böyle diyor acaba? Acilen önünü kesin hic oluru yok, hem de canınıza yazik.

Attım mutfağın resmını gordunuz dımı. Altında guzelim halım var. Ne örtu ıstıyorum ne bırsey. Kaydırmaz bunlar. Ilerde eskırse alırım yenisinı olur bıter
Aradakiler de mi kaydirmaz ? Şu yikanabilenlerden değil mi?
Ne gerek var ayda bir yıkayın oh mis.
Kolayca kuruyor onlar zaten.

Babaannemin kilimlerinden.El dokumasi,deyin ki onlari yazin serecegim,ustuste sermem.
Yazin ativerirsiniz makineye,cabucak kurur.Genceciksiniz daha,esyanizin keyfini surun.Cocuk buyuyunce yikamaci sizden daha fazla gorecek halilarinizi zaten:))
Çocuk yok uzun sure ıstemıyorum. Ne zaman ailesinden uzak sehre tasındık o zaman

o halılar ucuz yahu bir kaç sene kullanır atarsın yenilersin .iran halısı sanıyor senin halıları galiba kaynana ve kayınpederin

Hayir 500 liraya halı alıp üstüne kilim serecegime 100 liraya alir eşyanın kulu kölesi olmadan kullanırım. Eşiniz alttaki halilarin parasindan ötürü mu böyle diyor acaba? Acilen önünü kesin hic oluru yok, hem de canınıza yazik.
Hayır ondan degıl. Açık renk kirlenir dıyor

Tamamda anneannesınin evı de böyle aynısı. Yanı kv kendı evıne hayatta kullanmaz. Benim evime nıye serdi anlamadım. Ama kp dedı. Ölcu alalım onları dik falan dedı. Anlamadım basta
Valla kusura bakma kendi evine yapmadigini senin evine yapiosa senin bu evde soz hakkin yok bu evi de ben yonetirim demeye getirmis hele kocan düsman basina bana yapsalar o örtulerle beraber ogullarinida kapiya koyarim buyur hepsini tepe tepe kullan derim

Kvnin kendı evınde örtu falan yok. Örtü varsa halısına uygun bellı olmayan. Yaa yeni eve bu renklı seyler olur mu Allahadkına mutfağım suan böyle altında halı var
evden yok et kuzum bunları bu nasıl gelin evi .kaynanaya gitme konusunda seni haksız bulurdum ama bu konuda yüzde yüz haklısın

Evet gördüm gercekten fena cok bile dayanmissin tabi canım senle mi yaslancaklar. Her yerdekini kaldr bosver
Hic hosuma gıtmıyor. Bırı sarı bırı baska. Mısafır gelse utanırım yanı evden. Heryerde bıseyler serılı

Kirlensin makineye atacagim diyin? (Yazdıklarınızı sonradan okudum) o sekilde ne diyor?
Ben balkonda yıkarım dedım. Makineye atmayı denıycem de olur mu uzun halı bılmıyorum. Bı kardeşime falan sorarım. Atarım arada makineye. Haftada 1 2 silersin halıyı o zaman dıyor. Bırsey dökulurse silersin dıyor

Yav hali nicin var zaten. Kirlenecek tabi kirlenmeyen ne varmis. Ay keske bastan deselerdi siyah alirdin hepsini ayyy. Cildirciim
Halıları cok begenerek aldım. Ama hepsinin ustu örtulu. Tekli koltugu da ört dıyolar. Ve bordo koltugum🤣🤣🤣🤣örtmedım tabıkı

Örnek bulursam atarım, hatta şu tlc deki bir ev değişim programı yapan kadın da çok kullanıyor o yöntemi.
Joanna mi,bayiliyorum o kadina,dogal tasarimci,samanliga sok saray yapsin😅😅
Esiyle iletisimleri de cok tatli,cok guluyorum onlara😅😅

Back
X