- 16 Haziran 2011
- 14.693
- 60.535
Ancak geçenlerde iki gün boyunca bana mesaj atmadı. Kendisi bir akrabasının cenazesine gitti şehir dışına. Bu iki gün boyunca bana yazmadı.
Hayır aslında düğüne gitti. Bazı şeyleri değiştirmek istedim
Nedenini açıkladım.Konu mesajınızda adamın bir akrabasının cenazesine gittiğini siz yazdınız. Şimdi de aslında düğüne gitti diyorsunuz.
O halde en iyisi bir hafta bekleyeyim. Belki o zaman hala kötü hissediyor olursam yazarımKötü hissedebilirsin ama şu an yaşadığın kafa karışıklığından daha iyi hissedersin zamanla inan. Çünkü bir şekilde bu adamı düşünmekten kendini alamıyorsun. Üzgün hissediyorsun. En azından denedim ve olmadı dersin. Bir iki hafta sonra buluşma ayarlarsın o halde. Ben seni bekleyeceğini hissediyorum.
En mantıklısı bu olur bence. Kendine hatırlatman gereken şey şu; kim buraya ne yazarsa yazsın hiçbirimiz senin gerçekte ne hissettiğini, geçmişte neler yaşayarak o an böyle bir tepki verdiğini, ya da konuştuğunuz erkeğin ne düşündüğünü bilemeyiz. Canını sıkma, her şey eninde sonunda olacağına varır.O halde en iyisi bir hafta bekleyeyim. Belki o zaman hala kötü hissediyor olursam yazarım
Blöf yaptığım ya da nazımı çeksin diye düşündüğüm bişey yazmadım. Amacım konuşup çözmekti, sadece suçlayıcı konuşmuşum evet. Sonrasında da açıklama yapmak istedim çünkü yanlış anlaşıldığımı düşünüyorumBirine atar gider yaparken sonucunu düşünmelisiniz. Sonra bu şekilde geri adım atmanız bile güzel görünmüyor bence. Sanki böyle nazınızı çeksin diye blöf yapmışsınız, o blöfünüzü görünce de pişman olup kendini fazla açıklayan bir profil çizmişsiniz gibi görünüyor.
Çok ama çok teşekkür ederim. Bu mesaj bana çok iyi geldiEn mantıklısı bu olur bence. Kendine hatırlatman gereken şey şu; kim buraya ne yazarsa yazsın hiçbirimiz senin gerçekte ne hissettiğini, geçmişte neler yaşayarak o an böyle bir tepki verdiğini, ya da konuştuğunuz erkeğin ne düşündüğünü bilemeyiz. Canını sıkma, her şey eninde sonunda olacağına varır.
Bu kişiden kişiye değişir. Kimine hakaret bile edilir kuşak arşı edip devam edebilir. Kimine de ufacık bir hatada yol biter kapı kapanır. Benim görüşümü soracak olursanız olmaz boşuna kendinizi yormayın ayrıca gururunuzu da zedelemeyin.Evet ama yine de abarttığını düşünüyorum. Ve bir çözüm yolu yok mu sizce
Biraz açar mısınız nasıl konuştuğunuzu? Ne dediniz de karşınızdaki uygun olmadığınızı düşündü?Blöf yaptığım ya da nazımı çeksin diye düşündüğüm bişey yazmadım. Amacım konuşup çözmekti, sadece suçlayıcı konuşmuşum evet. Sonrasında da açıklama yapmak istedim çünkü yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum
Rica ederim, her şey gönlünüzce olsun. :)Çok ama çok teşekkür ederim. Bu mesaj bana çok iyi geldi
Özelden atayım size mesajlarıBiraz açar mısınız nasıl konuştuğunuzu? Ne dediniz de karşınızdaki uygun olmadığınızı düşündü?
Kızlar yaklaşık iki aydır konuştuğum biri var. Ancak bu iki ayda sadece 3 defa görüştük.(Bunun nedeni ben sürekli yurt dışına gidiyorum, iki hafta kalıyorum) ikimizde bunu sorun etmedik. Her gün mesajlaşıyorduk.
Ancak geçenlerde iki gün boyunca bana mesaj atmadı. Kendisi bir akrabasının cenazesine gitti şehir dışına. Bu iki gün boyunca bana yazmadı. Bende ona yazmadım çünkü hem en son ben yazmıştım hem de bi nedenden dolayı kırgındım.
Bu iki günün sonunda bana yazdığında biraz soğuk davrandım. Daha sonra konuşalım müsait değilim dedim
Bir kaç gün sonra ben konuşmak istediğimi söyledim.
Konuyu açtıktan sonra ben biraz sert konuştum. Ama bence abartılacak bişey söylemedim.
Önce açıkladı daha sonra, gösterdiğimiz reaksiyonların ve tepkilerin farklı olduğunu, bunun ilerde sorun olabileceğini, önümüze çıkacağını söyledi.
Arkadaşlarım haklı olduğunu ama abarttığını düşünüyor, ben haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum. Çok kötü bişey söylemedim, suçlayıcı konuşmuşum sadece, ama bu bile benim neden yazmadığımı açıklamak içindi, mesajda sen şunu yaptın bunu yaptın gibi görünmüş evet ama aslında öyle değildi.
Sonuç olarak ben bir iki mesajda çözebileceğimizi söyledim, o karakterlerin değişmeyeceğini söyledi. Ve akşam tekrar mesaj attım, sonuç yine aynı.
3 4 gün oldu öyle kaldı.Son mesajımda benim de normalde o reaksiyonda konuşmadığımı vs belirttim.
Ama gerçekten çok üzgünüm, çünkü benim adıma haksızlık oldu. Hatta bahane mi ediyor diye düşünüyorum hala ama herşeyi upuzun masajlarla açıkladı. Bahane olsa bu kadar uğraşmazdı diye düşünüyorum. İkincisi ben kendimi yeterince ifade edemediğimi düşünüyorum. O an hiç sakin değildim ve asıl söylemem gerekenleri söyleyemedim
Bu nedenle haksızlık olduğunu düşümüyorum ve çok üzgünüm.
Ve bana dönmesini istiyorum. Çünkü bence herşey tamamen yanlış ve saçma bir şekilde bitti.
Ben ona tekrar yazmak istemiyorum .Zaten bir kez daha yazarsam gurursuz ve yapışmış imajı çizicem.
Onun yazmasını istiyorum, ama çok net konuştu.
Sizce yine de düşünüp beni anlama ve hak verme ihtimali var mı?
Kırıcı olmazsanız sevinirim, yeterince kırgınım.
Başka değiştirdiğiniz birşey var mı?Hayır aslında düğüne gitti. Bazı şeyleri değiştirmek istedim
Daha iletişimin başında çok zorlamışsınız, sıkmışsınız biraz. Adam da tavırlarınızı çekmemiş gibi görünüyor. Aslında niyetini düşüncesini en başta açıkça söyleyen bir adam olumsuz da olsa. Bence zorlayıp üzerine gitmeyin daha da ters teper.Kızlar yaklaşık iki aydır konuştuğum biri var. Ancak bu iki ayda sadece 3 defa görüştük.(Bunun nedeni ben sürekli yurt dışına gidiyorum, iki hafta kalıyorum) ikimizde bunu sorun etmedik. Her gün mesajlaşıyorduk.
Ancak geçenlerde iki gün boyunca bana mesaj atmadı. Kendisi bir akrabasının cenazesine gitti şehir dışına. Bu iki gün boyunca bana yazmadı. Bende ona yazmadım çünkü hem en son ben yazmıştım hem de bi nedenden dolayı kırgındım.
Bu iki günün sonunda bana yazdığında biraz soğuk davrandım. Daha sonra konuşalım müsait değilim dedim
Konuyu açtıktan sonra ben biraz sert konuştum. Ama bence abartılacak bişey söylemedim.
Önce açıkladı daha sonra, gösterdiğimiz reaksiyonların ve tepkilerin farklı olduğunu, bunun ilerde sorun olabileceğini, önümüze çıkacağını söyledi.
Arkadaşlarım haklı olduğunu ama abarttığını düşünüyor, ben haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum. Çok kötü bişey söylemedim, suçlayıcı konuşmuşum sadece, ama bu bile benim neden yazmadığımı açıklamak içindi, mesajda sen şunu yaptın bunu yaptın gibi görünmüş evet ama aslında öyle değildi.
Sonuç olarak ben bir iki mesajda çözebileceğimizi söyledim, o karakterlerin değişmeyeceğini söyledi. Ve akşam tekrar mesaj attım, sonuç yine aynı.
3 4 gün oldu öyle kaldı.Son mesajımda benim de normalde o reaksiyonda konuşmadığımı vs belirttim.
Ama gerçekten çok üzgünüm, çünkü benim adıma haksızlık oldu. Hatta bahane mi ediyor diye düşünüyorum hala ama herşeyi upuzun masajlarla açıkladı. Bahane olsa bu kadar uğraşmazdı diye düşünüyorum. İkincisi ben kendimi yeterince ifade edemediğimi düşünüyorum. O an hiç sakin değildim ve asıl söylemem gerekenleri söyleyemedim
Ve bana dönmesini istiyorum. Çünkü bence herşey tamamen yanlış ve saçma bir şekilde bitti.
Ben ona tekrar yazmak istemiyorum .Zaten bir kez daha yazarsam gurursuz ve yapışmış imajı çizicem.
Biliyorum belki de öyle oldu. Daha fazla üzerine gitmem zaten, yazmayı düşünmüyorum. Ama içten içe ondan bir adım bekliyorum. Çünkü cidden abarttığını düşünüyorum. Biraz düşününce dönme ihtimali yok mu sizceDaha iletişimin başında çok zorlamışsınız, sıkmışsınız biraz. Adam da tavırlarınızı çekmemiş gibi görünüyor. Aslında niyetini düşüncesini en başta açıkça söyleyen bir adam olumsuz da olsa. Bence zorlayıp üzerine gitmeyin daha da ters teper.
YokBaşka değiştirdiğiniz birşey var mı?
Bu tarz konuların mesajla çözülmesi çok zor, neden konusmadiniz..Mesajda yanlış anlaşılma, olduğundan sert imaj çizme gibi durumlar yaşanabiliyor..2 ayda 3 defa görüşmüşsünüz, nasıl tanışmıştınız peki?Kızlar yaklaşık iki aydır konuştuğum biri var. Ancak bu iki ayda sadece 3 defa görüştük.(Bunun nedeni ben sürekli yurt dışına gidiyorum, iki hafta kalıyorum) ikimizde bunu sorun etmedik. Her gün mesajlaşıyorduk.
Benim o an telefonla konuşmak aklıma gelmedi, ondan da öyle bir teklif gelmedi. Aslında tam olarak öyle oldu durum. Suçlayıcı konuşuyor gibi göründüm. Zaten bu yüzden haksızlık ettiğini düşünüyorum, telefonda konuşsak çözülebilirdi, ama kestirip attı ve çok net konuştuBu tarz konuların mesajla çözülmesi çok zor, neden konusmadiniz..Mesajda yanlış anlaşılma, olduğundan sert imaj çizme gibi durumlar yaşanabiliyor..2 ayda 3 defa görüşmüşsünüz, nasıl tanışmıştınız peki?
Ama cenazeyle düğün arasında dünyalar kadar büyük fark var. Yani doğru yorum bile yapamayacağimiz kadar yanıltıcı... Doğumgününe gitti falan deseydiniz bari..Düğün ve cenaze taban tabana zıt..evet öyle yazdım çünkü konuyu birebir anlatmak yerine bazı şeyleri değiştirmek istedim. Gizlilik amaçlı