- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.167
- 208
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Bunları yapan birinin şimdi haksız yere disipline gitmesi sanki ilahi adalet olmuşbu ilk disiplinim olcak oncelerinde de kavgam oldu ama bir sekilde yirttim ya dovdugum kisiyi korkuttum ya da yalanladim
hanimaga sanmadim dovdugum kisilerin hepsi haketti bir daha olsa bir daha doverim hic pisman degilim
ben o kizi bir kere dovmeye calistigim icin bana asiri gicik seviyo gibi yapiyo ama nefret ediyor benden
daha cok beklerler asla ozur dilemem.hocaya demesen bıle dısıplıne gıtmen konusunda dogru bır karar oldugunu dusunuyorum
ha hoca ha sınıf ne fark eder ? ustelık hocanın oldugu yerde
ınsana derler hayırdır sen kımsın mufettısmısın nesın hocalık taslıyorsun ogretmenın yanında derler
arkadaslarınızdan ve ogretmenızden sınıfta herkesden ozur dılersenız bence gerı adım atılır
e sız bılırsınız valla dısıplıne gıdecek olan ben degılım sonuctadaha cok beklerler asla ozur dilemem.
hakli olan benim hayatta ozur dilemem gerekirse uzaklastirma alirim su an sakin kafayla daha iyi dusunuyorum asla ozur dilemiycemniye bukadar argo konuşuyorsunuz
mal nedir
niye kullanırsınız
mal demedende derdini anlatamıyormusun
burada arkadaşına yada öğretmenine demişsin ne fark eder
sonuçta yaptığın doğru değil be kızım
öğretmenine gidip doğru olmadığı ifade edip içten özür dileyecek derslerine hayatına odaklanacaksın
spor yapıp müzik dinleyceksin dans edeceksin enerjini bu şekilde dışa vurup bu anlamsız davranışlardan vazgeçeceksin
sence bu şekilde davranmana gerek var mı
Haklı olan siz değilsiniz ki?hakli olan benim hayatta ozur dilemem gerekirse uzaklastirma alirim su an sakin kafayla daha iyi dusunuyorum asla ozur dilemiycem
sen bilirsinhakli olan benim hayatta ozur dilemem gerekirse uzaklastirma alirim su an sakin kafayla daha iyi dusunuyorum asla ozur dilemiycem
daha cok beklerler asla ozur dilemem.
bunlari bana soyleyecek son kisi bile degilsiniz emin olunnasil bir okulda okuyorsun sen. bence sen bir disipline ugra iyi gelecek. agzini ceneni tutmayi ogrenirsin hem hem de ogretmenlwre saygisizca davranilmamasi gerektigini. eski konununu da biliyorum ben.
adam akilli bir ogrenci olsan ogretmenin o yapmaz der. belli ki dengrsiz ve saygisizsin.
Aferim çocuğumbu ilk disiplinim olcak oncelerinde de kavgam oldu ama bir sekilde yirttim ya dovdugum kisiyi korkuttum ya da yalanladim
buraya yaziyorsan istedigim sirada sana laf soyleyebilirim. simarik, ukala, basarisiz, terbiyesiz, ne dedigini bilmeyen, sacma sapan dovdum sovdum diye dolanan gelecegin kaybedeni ve ezileni olacak olan bir bireysin. bence seni disiplin paklar.bunlari bana soyleyecek son kisi bile degilsiniz emin olun
ayrica hic bir sey olmadi cagirmadilar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?