Haksiz yere suclaniyorum(disipline gidicem)

arkadaşlar denecek şeyleri söylemişler zaten.üslubun çok kötü, her şey nedense seni buluyor, hocaların da artık sana direkt olarak inanmıyor yani sen de mükemmel bir öğrenci değilsin.ispiklemek falan çok çirkin gözüken kelimeler, anlatımın da kötü ağzın da bozuk.biraz kendine çeki düzen ver.disiplinden bir sonuç çıkmaz, belki de keşke çıksaydı.zaten ilk 2 sefer sözlü uyarı 3. de yazılı uyarı verilir.öğrencinin durumuna göre genelde sene sonu silinir ilk cezaysa eğer.

hocalar kavga olaylarimi bilmiyo

haklisiniz ama yine de nanayi yedim

Disipline gidebilirsin, gitsen de ceza alabilirsin veya almayabilirsin; bunlar önemli değil. Hayatın liseden ibaret değil, ileride belki üniversiteye gideceksin, iş hayatına atılacaksın. Bu tavırlarla toplumdan dışlanırsın; ne üniversiteye doğru dürüst devam edebilirsin, ne düzgün romantik ilişkiler kurabilirsin, ne iş yerinde tutunabilirsin. Bir yerden başlaman lazım; kendine hakim olamıyorsan yardım almalısın. Dediğim gibi durumun çok sağlıksız, cezadan önce bunları düşün. Arkadaşlarını ileride bir daha görmeyebilirsin; öğretmenin seni affeder ceza almazsın; ama hayat sana acımaz. Bunu anladığında iş işten geçmiş olmasın.

Asıl sorununuz disipline gitme ihtimaliniz değil.
Bu sadece asıl sorunun yansıması.
Şiddete meyilli ve öfke kontrolü olmayan birisiniz.
Üslubunuz çok sıkıntılı.
Öğrenci misiniz?
Şiddet eğilimli,Kurtlar Vadisi karakteri mi?
Belli değil.
Psikolojik sorunlarınızı çözmediğiniz sürece benzeri durumları tekrar yaşayacağınız kesin.
Bu kafayla devam ederseniz ne doğru dürüst meslek edinebilirsiniz ne de hayatta başarılı ve mutlu olursunuz.
Psikolojik tedavinize devam edin ve öfke kontrolü hakkında okuyun,düşünün,egzersizler yapın.
Ben açıkcası,okulun size bir yaptırım uygulamasını isterim.
Normalde ceza yanlısı biri değilim,
ama siz hem çocuk değilsiniz,
hem de haketmişsiniz.
Yaptıklarınızın sorumluluğunu almayı ve sonuçlarına katlanmayı bu şekilde öğrenirsiniz belki de.

Normalde arkadaşlariniza "mal" kelimesini kullanıyorsaniz bile sinifta öğretmen varken mal demek zaten düzgün birşey değil, ayrica atıyorum biri öğretmen reynax mal dedi size dese öğretmen öğrencilerini tanir demez kesinlikle diye düşünürdü..
Öğretmen varken sinifta konusmalariniza dikkat etmelisiniz

ceza alirsam ileride karsima cikar

disiplin kurulu toplanır sizi ve şahit olanları çağırıp dinlerler. Eğer kurula kendinizi inandırırsanız uyarı ile atlatırsınız. Lütfen sınıf arkadaşlarına hakaret etme. Şahsım olarak söylüyorum tüm okul hayatımda bu kelimeyi bile arkadaşlarıma zikretmedim çünkü hoş bir kelime değil. Ha sana bir yanlış mı yapıldı uyar ikinci kez yapıyorsa bildiği dilden konuş.

Hoca seni anlamadıysa yanına git mesela ya da arkadaşlar birşey soruyorum de hatta sinıfı susturmak bizlere ait değil öğretmeninizin sorumluluğudur.

cok tesekkur ederim kendimi inandirmak icin her seyi yaparim kinama veya uyari alsam basimin ustune koyarim uzaklastirma almayimda

bu ilk disiplinim olcak oncelerinde de kavgam oldu ama bir sekilde yirttim ya dovdugum kisiyi korkuttum ya da yalanladim
yırtmıyorsun aslında evrakların duruyordur ilk vukuatin olmadığı için gidersin disipline .dövdüm korkuttum yalanladım diyorsun , hocaların sen ne desen inanmaz artik bu şekilde öğrencilerim var gözümün içine baka baka yalan söyleyen yeniyoruz merak etme . karşındaki kişi salak değil her seyin farkindadir

Berbat bir lisede eğitim gördüm.
Sınıftakiler gürültüğü yaptığı için dersi anlamayı geç duyamıyorduk bile, özellikle matematik dersinde. Öğretmen ise “sizin arkadaşlarınız,siz susturacaksınız.” derdi.

Ama o dönemde bile bu tarz bir kelime hiç kullanmadım arkadaşlarıma karşı.
Bir kere “mal” bir hakarettir.
Öğrenci,öğretmen,komşu farketmez kullanmaman gereken bir sözcük.
Ha kısmen iftiraya uğramış olman kötü olmuş ama en azından tecrübe edinmiş olursun.
Yapabileceğin bir şey yok,anlatacaksın inanıp inanmamak disiplin kuruluna kalmış.

her zamsn ozur dilrmek ise yara buyuk suclular bile pismanliktan yararlanip cezalarini indiriyorlar bu cok. bast bise. anlastiginiz bir ogretmeninz varsa size yardimci olsun

Haksız yere suçlanmıyorsun.
Ortaya etmişsin,yalancı şahitlik hoş değil ama arkadaşın öğretmene söyledin gibi anlayıp abartmış olabilir.
Yine de öğretmen varken "mal mısınız yhaaa" diye bağırmaman lazımdı,öğretmenlerin en deseler haklılar.

bu ilk disiplinim olcak oncelerinde de kavgam oldu ama bir sekilde yirttim ya dovdugum kisiyi korkuttum ya da yalanladim
Al işte.
Sen yalanlarsan gelip başkası da sana aynısını yapar.
Eh çok inanmam ama ilahi adalet. Bu dünyada herkes yaşattığını yaşar. Bu arada yaş kaç? 13 mü? Bu ne garip bir konuşma tarzı. Dövdüğüm kişi diyorsun bir de yahu,acilen destek almalısın.

Nasıl bir öğrenci olduğun aşağı yukarı belli, hocaların da ne olduğunu biliyorlardır zaten. Bilmediklerini düşünme yani, herkes her şeyin farkındadır. Dilerim bir yaptırım uygulanır da aklın başına gelir, kendini oraların hanımağası zannetmeyi bırakırsın küçük hanım.

arkadaşların sana neden böyle bir şey yapsın?

benim dönemimde de gıcık kızlar vardı beni kıskanırlardı laf sokmaya çalışırlardı dalga geçmeye çalışırlardı ama bu derece büyük bir suçlama yapmayı onların da vicdanı elvermezdi bence.

yani bu kızlar külkedisinin üvey kız kardeşleri gibi pür kötücül değilse bence onlarla konuşup vicdanlarına dokunmalısın. belki üzüldüğünü görürseler yapamazlar.

bana mevzu garip geldi yani, hocanın bu kadar fevri olması da garip sizin mal kelimesi kullanmanız da ekstrem geldi, dilinize yapışmış kötü kelimeler bunlar biraz çeki düzen verin kendinize.

hanimaga sanmadim dovdugum kisilerin hepsi haketti bir daha olsa bir daha doverim hic pisman degilim

ben o kizi bir kere dovmeye calistigim icin bana asiri gicik seviyo gibi yapiyo ama nefret ediyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…