- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
bana bunlari deme hakkina sahip degilsiniz isterseniz haddinizi bilinburaya yaziyorsan istedigim sirada sana laf soyleyebilirim. simarik, ukala, basarisiz, terbiyesiz, ne dedigini bilmeyen, sacma sapan dovdum sovdum diye dolanan gelecegin kaybedeni ve ezileni olacak olan bir bireysin. bence seni disiplin paklar.
demedim Allah biliyo ya icimiDisiplin kurulunun toplanma günleri vardır. Öyle her gün her saat bir araya gelinmez. Mesela biz eğer ceza verilecek bir durum varsa-senin yaptığın- gibi genellikle yazılı dönemi bitsin diye bekleriz ardından suçun cezasına göre uzaklaştırma vs veririz ki bunu da hafta sonuna yaklaştırarak yaparız. Sen bekle bakalım,hocaya mal demenin elbet bir karşılığı olacaktır
Evet anca dövebilir değil mibana bunlari deme hakkina sahip degilsiniz isterseniz haddinizi bilin
hocayi ikna ettim vermiyecek kurula
konuşarak herşey halledilir.ünvanları kenara bırakalım.pekala karşınızdaki de insan.odasına gidip konuşun kendinizi düzgün ifade edin.olmazsa müdür yardımcısına müdüre gidin.konuşun.Merhaba ablalarim yine ben size bir sey danismak istiyorum ben bugun sinifta kitap okuyordum ders edebiyatti aklima bir cumle takildi hoca duymadi cunku sinif cok sesliydi ben de bagirarak sinifa malmisiniz dedim o ara arkamdaki kizlar bagirarak hocam size mal dedi diye bagirdi ben de yok oyle bir sey dedim hoca disipline gidiyoruz dedi kadin mudur yardimcisina gitti once okulda 3 mudur yardimcisi var kadin olan ne diyosunuz hocam tutanak tutalim disiplin kuruluna sevk edelim dedi erkek olana soyleyecem dedi o ara beni apar topar yukari cikardilar sonra beni ispikleyen kizi asagi gondermisler kiz hakkimda yalanci sahitlik yapmis "hocam gece arkasini donup bu hoca mal ya" dedi demis ama yemin ederim demedim sahidim var pazartesi disipline gidicem napabilirim acil yardiminiza ihtiyacim var.Kendimi nasil savunabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?