Haksiz yere suclaniyorum(disipline gidicem)

buraya yaziyorsan istedigim sirada sana laf soyleyebilirim. simarik, ukala, basarisiz, terbiyesiz, ne dedigini bilmeyen, sacma sapan dovdum sovdum diye dolanan gelecegin kaybedeni ve ezileni olacak olan bir bireysin. bence seni disiplin paklar.
bana bunlari deme hakkina sahip degilsiniz isterseniz haddinizi bilin

demedim Allah biliyo ya icimi

Dua edebilirsin allah kalbini biliyor
Rabbim yardımcın olacak muhakkak
keske ağzını bozmasaydın
belkide bu sana Rabbimin bir sınavı,belkide üslubunu değiştirmelisin, hayatta herşeyin bir sebebi var

hocayi ikna ettim vermiyecek kurula

Şimdi hocayı ikna ettin peki yarın öbür gün dersine giren profu, ilerde patronunu ikna edebilecek misin? Ya da çevrende seni seven, seninle zaman geçirmek isteyen kimse kalmadığında ne yapacaksın?
Hayat lise değil, bugün yırtarsın ama yarın dışarda birine hakaret eder ya da saldırırsan mahkemeyi boylarsın. Sabıka kaydına işlenir. Ne iş bulabilirsin karnını doyuracak ne seni seven bir insan.
O yüzden acilen çeki düzen ver kendine. Toplumdan dışlanmış, zavallı ve yalnız bir insan olmak istemiyorsan tabi.

konuşarak herşey halledilir.ünvanları kenara bırakalım.pekala karşınızdaki de insan.odasına gidip konuşun kendinizi düzgün ifade edin.olmazsa müdür yardımcısına müdüre gidin.konuşun.
bu hocayla daha önceden bir sorununuz oldu mu, çünkü hiçbir hoca da anlamadan dinlemeden sizin hakkınızıda işlem yapmaz.çok da korkmayın, küstah da olmayın.kendinizi düzgün ifade edin.

disipline gitme durumun var ama nasıl ailenin haberi yok?

neden çooook uzaktaki psikoloğa gidiyorsun onu da anlamadım

hep mi böyleydin ailen mi bıktı anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…