• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksiz yere suclaniyorum(disipline gidicem)

Hangi dersin hocasiysa bu davranisi yaptiginiz ona gidin.
Cok pisman oldugunuzu, sinifta kendi basiniza duzen saglamaya calisip bagirmanizin yanlis oldugunu yani kisaca yapmamaniz gereken bir davranis yaptiginizi, bir daha asla tekrar etmeyecegini ve olayin aslinda nasil gerceklestigini anlatin. Hocanizdan özür dileyin. Umarim sizi affeder.
Yoksa baska bir arkadas yazms omur boyu karsiniza cikabilecek bir durum.
insallah gerekirse ayagina kapanirim yeter ki affersin

ben mi çok tırsaktım acaba okulda ne yaşarsam hemen babamla paylaşırdım ve çözülmedik hiçbir sorunum olmadı bu zamana kadar. ailen nerede?
siz dogru olani yapiyormuşsunuz ben salakligima yaniyorim biri ote git dese onu doverim

bu ilk disiplinim olcak oncelerinde de kavgam oldu ama bir sekilde yirttim ya dovdugum kisiyi korkuttum ya da yalanladim

Yani daha önce de vukuatların var, yanılmamışım. Haksız yere değil o zaman haklı yere gidiyorsun. Allah arkadaşlarına da öğretmenlerine de sabır versin.

Yani daha önce de vukuatların var, yanılmamışım. Haksız yere değil o zaman haklı yere gidiyorsun. Allah arkadaşlarına da öğretmenlerine de sabır versin.
sorunluyum biliyorum ama nasil duzelticem onu bilmiyorum psikologum boyle devam edersen seni yatiririz demisti cok uzgunum cok :(

3.kez soruyorum aileniz bu durumun neresinde? anlamadım ki liseye giden bir çocuk disipline gidecek ailesinin haberi olmayacak ne saçma.
annemin haberi var babaminda ikisi de sucsuzsan kendini savun deyip onemsemediler okula bile gelmiyolar

sorunluyum biliyorum ama nasil duzelticem onu bilmiyorum psikologum boyle devam edersen seni yatiririz demisti cok uzgunum cok :KK43:

Nasıl düzelteceğini bilmem ama insanlara şiddet uygulama hakkını kendinde görmen korkunç bir şey. Umarım ceza alırsın çünkü hareketlerinin bir yaptırımı olmalı. Ve umarım doktorun senin için iyi olan hastanede yatmaksa buna karar verir. Sorunlarının olması başkalarının hayatlarında istediğin gibi sorun yaratabilme özgürlüğü vermez sana.

Nasıl düzelteceğini bilmem ama insanlara şiddet uygulama hakkını kendinde görmen korkunç bir şey. Umarım ceza alırsın çünkü hareketlerinin bir yaptırımı olmalı. Ve umarım doktorun senin için iyi olan hastanede yatmaksa buna karar verir. Sorunlarının olması başkalarının hayatlarında istediğin gibi sorun yaratabilme özgürlüğü vermez sana.
siddete egilimli bir tipimdir ceza alirsam tercuman olamam ama siz de haklisiniz

sorunluyum biliyorum ama nasil duzelticem onu bilmiyorum psikologum boyle devam edersen seni yatiririz demisti cok uzgunum cok :KK43:

valla linç yiyebilirim ama herrr sınıfta olur bu “aahhh benim psikolojim bozuk,ilaç kullanıyorum, deliyimm (!) gözü kara deliyiimmm” tribinde birisi. psikolog nasıl hastaneye yatırır bilmiyorum bence en fazla psikiyatriye gönderir biraz abarttın.

okulda böyle davranarak bir yere varamazsın bence önce ailenle konuşarak başla işe ve bu şeyin sana bir halt kazandırmayacağını da bil. kimse kimsenin hallerini çekmek zorunda değil ki.

valla linç yiyebilirim ama herrr sınıfta olur bu “aahhh benim psikolojim bozuk,ilaç kullanıyorum, deliyimm (!) gözü kara deliyiimmm” tribinde birisi. psikolog nasıl hastaneye yatırır bilmiyorum bence en fazla psikiyatriye gönderir biraz abarttın.

okulda böyle davranarak bir yere varamazsın bence önce ailenle konuşarak başla işe ve bu şeyin sana bir halt kazandırmayacağını da bil. kimse kimsenin hallerini çekmek zorunda değil ki.
neden abartayim abartmak bana bir sey kazandirmaz siz o odada olanlari da bilmiyosunuz ve ben burda hepsini anlatmiyorum sorunlu olmamin elbet bir sebebi var.

Psikologların yatırma yetkisi yok. Psikiyatr da muhtemelen gözünü korkutmak için demiştir, muhtemelen epey disiplinsiz davranışları var; davranım bozukluğu gibi. Yani cidden bu dendiyse diye söylüyorum. Lise öğrencisinin kliniğe yatırıldığını ben görmedim.

Psikologların yatırma yetkisi yok. Psikiyatr da muhtemelen gözünü korkutmak için demiştir, muhtemelen epey disiplinsiz davranışları var; davranım bozukluğu gibi. Yani cidden bu dendiyse diye söylüyorum. Lise öğrencisinin kliniğe yatırıldığını ben görmedim.
niye klinige yatirilmanin yasi var da benimmi haberim yok kimseye yalan borcum yok kadin apacik dedi ya kendine ceki duzen ver ya da once psikiyatr sonra yatirma dedi

niye klinige yatirilmanin yasi var da benimmi haberim yok kimseye yalan borcum yok kadin apacik dedi ya kendine ceki duzen ver ya da once psikiyatr sonra yatirma dedi

Çekidüzen ver o zaman, belki de yatırırlar.

yatirirlarsa biterim ben devamsizliktan sinifta kalirim zaten bir kere kaldim ikincide hop okuldan sutlanirim

Tedavini ol o zaman; davranışların sağlıklı değil. Arkadaşların durduk yere düşman olmazlar; öğretmenin durduk yere sana inanmamazlık yapmaz; daha önce başka vakaların da olmuş belli ki. Kredini tüketmişsin yani.

Tedavini ol o zaman; davranışların sağlıklı değil. Arkadaşların durduk yere düşman olmazlar; öğretmenin durduk yere sana inanmamazlık yapmaz; daha önce başka vakaların da olmuş belli ki. Kredini tüketmişsin yani.
haklisiniz ama yine de nanayi yedim

Yeteri kadar şansınızı zorlamışsınız. Ir suru olayiniz birikmis.Hocaların geri adım ayıp affedeceğini sanmam. Ha ne olur en fazla bir uyarı veya kınama alırsınız. O da gelecekte sürekli karşınıza çıkabilecek bir şey değil bu arada. Ama ders olur mu. Umarım olur..

Back