- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
insallah gerekirse ayagina kapanirim yeter ki affersinHangi dersin hocasiysa bu davranisi yaptiginiz ona gidin.
Cok pisman oldugunuzu, sinifta kendi basiniza duzen saglamaya calisip bagirmanizin yanlis oldugunu yani kisaca yapmamaniz gereken bir davranis yaptiginizi, bir daha asla tekrar etmeyecegini ve olayin aslinda nasil gerceklestigini anlatin. Hocanizdan özür dileyin. Umarim sizi affeder.
Yoksa baska bir arkadas yazms omur boyu karsiniza cikabilecek bir durum.
siz dogru olani yapiyormuşsunuz ben salakligima yaniyorim biri ote git dese onu doverimben mi çok tırsaktım acaba okulda ne yaşarsam hemen babamla paylaşırdım ve çözülmedik hiçbir sorunum olmadı bu zamana kadar. ailen nerede?
bu ilk disiplinim olcak oncelerinde de kavgam oldu ama bir sekilde yirttim ya dovdugum kisiyi korkuttum ya da yalanladim
siz dogru olani yapiyormuşsunuz ben salakligima yaniyorim biri ote git dese onu doverim
sorunluyum biliyorum ama nasil duzelticem onu bilmiyorum psikologum boyle devam edersen seni yatiririz demisti cok uzgunum cokYani daha önce de vukuatların var, yanılmamışım. Haksız yere değil o zaman haklı yere gidiyorsun. Allah arkadaşlarına da öğretmenlerine de sabır versin.
annemin haberi var babaminda ikisi de sucsuzsan kendini savun deyip onemsemediler okula bile gelmiyolar3.kez soruyorum aileniz bu durumun neresinde? anlamadım ki liseye giden bir çocuk disipline gidecek ailesinin haberi olmayacak ne saçma.
sorunluyum biliyorum ama nasil duzelticem onu bilmiyorum psikologum boyle devam edersen seni yatiririz demisti cok uzgunum cok
siddete egilimli bir tipimdir ceza alirsam tercuman olamam ama siz de haklisinizNasıl düzelteceğini bilmem ama insanlara şiddet uygulama hakkını kendinde görmen korkunç bir şey. Umarım ceza alırsın çünkü hareketlerinin bir yaptırımı olmalı. Ve umarım doktorun senin için iyi olan hastanede yatmaksa buna karar verir. Sorunlarının olması başkalarının hayatlarında istediğin gibi sorun yaratabilme özgürlüğü vermez sana.
sorunluyum biliyorum ama nasil duzelticem onu bilmiyorum psikologum boyle devam edersen seni yatiririz demisti cok uzgunum cok
neden abartayim abartmak bana bir sey kazandirmaz siz o odada olanlari da bilmiyosunuz ve ben burda hepsini anlatmiyorum sorunlu olmamin elbet bir sebebi var.valla linç yiyebilirim ama herrr sınıfta olur bu “aahhh benim psikolojim bozuk,ilaç kullanıyorum, deliyimm (!) gözü kara deliyiimmm” tribinde birisi. psikolog nasıl hastaneye yatırır bilmiyorum bence en fazla psikiyatriye gönderir biraz abarttın.
okulda böyle davranarak bir yere varamazsın bence önce ailenle konuşarak başla işe ve bu şeyin sana bir halt kazandırmayacağını da bil. kimse kimsenin hallerini çekmek zorunda değil ki.
siddete egilimli bir tipimdir ceza alirsam tercuman olamam ama siz de haklisiniz
herkes ikinci bir sansi hakeder benceOlmazsın o zaman. Doğru olan olmaman zaten. Sorunluyum, şiddete eğilimliyim her şeyin de fatkındasın maşallah. Eh yaptıklarının da sorumluluğunu alacaksın bir zahmet.
valla linç yiyebilirim ama herrr sınıfta olur bu “aahhh benim psikolojim bozuk,ilaç kullanıyorum, deliyimm (!) gözü kara deliyiimmm” tribinde birisi. psikolog nasıl hastaneye yatırır bilmiyorum bence en fazla psikiyatriye gönderir biraz abarttın.
okulda böyle davranarak bir yere varamazsın bence önce ailenle konuşarak başla işe ve bu şeyin sana bir halt kazandırmayacağını da bil. kimse kimsenin hallerini çekmek zorunda değil ki.
niye klinige yatirilmanin yasi var da benimmi haberim yok kimseye yalan borcum yok kadin apacik dedi ya kendine ceki duzen ver ya da once psikiyatr sonra yatirma dediPsikologların yatırma yetkisi yok. Psikiyatr da muhtemelen gözünü korkutmak için demiştir, muhtemelen epey disiplinsiz davranışları var; davranım bozukluğu gibi. Yani cidden bu dendiyse diye söylüyorum. Lise öğrencisinin kliniğe yatırıldığını ben görmedim.
herkes ikinci bir sansi hakeder bence
niye klinige yatirilmanin yasi var da benimmi haberim yok kimseye yalan borcum yok kadin apacik dedi ya kendine ceki duzen ver ya da once psikiyatr sonra yatirma dedi
yatirirlarsa biterim ben devamsizliktan sinifta kalirim zaten bir kere kaldim ikincide hop okuldan sutlanirimÇekidüzen ver o zaman, belki de yatırırlar.
yatirirlarsa biterim ben devamsizliktan sinifta kalirim zaten bir kere kaldim ikincide hop okuldan sutlanirim
haklisiniz ama yine de nanayi yedimTedavini ol o zaman; davranışların sağlıklı değil. Arkadaşların durduk yere düşman olmazlar; öğretmenin durduk yere sana inanmamazlık yapmaz; daha önce başka vakaların da olmuş belli ki. Kredini tüketmişsin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?