haksız mıyım ???

doğum günü yapacak olan arkadasıma yine de gidecektim, ama arayıp iptal edeyim olmazsa çok gerildi ortalık deyince söyleyecek çok bişey kalmamıştı bana da , bende haliyle o zaman ben geç gelirim zaman diyebildim. keyfi gitmeme durumu değildi bendeki...

Baştan zaten belli etmişsin canım o yüzden öyl dmiş o da. Ayrıca doğumgünü aileyle kutlanır zaten annemin arkadaşları neden doluşsun onu da anlamadım. Yani kadın oğlunun doğumgününü iptal etmeye kalkışmış koca koca kadınlar tartıştı diye.

Kötü niyelte söylemiyorum ama hepiniz acayipsiniz kibar tabirle.. Normalin dışında diyeyim yani. O nasıl iştir zaten bu devirde arkadaşlık yok bi anlamak lazım bunu. 10 senelik arkadaşımı yeni tanıdım ordan biliyorum.

Siyasi görüş ne kadar samimi olursan ol herkesle tartışılmaz
Dini görüş ne kadar samimi olursan ol herkesle tartışılmaz
Senin şu helal haramla ilgili yazdığın cümle çok yanlış.
Kendi kişisel tartışmalarınızı,başka bir insanın hazırlamış olduğu doğum günü organizasyonuna yansıtman da yanlış.Gider oturur kalkarsın.Orta da kan yok.Görüşmek istemezsen mesafaeni koyarsın
Tartışmaları mesajla uzatmanın anlamı yok.Bazen bazı şeyler zamana bırakılmalı.

insanlarla siyaset ve din mevzulaında anlaşılamayabilinior.
görüşlere saygı olursa böyle kargaşalar olmaz aslında..

siyaset,din konuları arkadaşlarla konuşulmaz bence. ben annemle bile çok tartışırım. sizin arkadaşınızın siyasi görüşüne siz laf etmişsiniz. o kendi görüşünü bu şekilde ifade etmiş. ama siz kalkıp genelleme yapma deyince anlattıklarınıza bakılırsa karşı tarafı savunduğunuzu düşünmüş. siz buna karışınca oda sizin dini görüşünüze karışma hakkı bulmuş. ama bu yaşlarda bayanların bu sebeplerle küslük çıkarması garip...

ben çalıştığım yerde özellikle odada kimin ne zihniyette olduğunu iyi biliyorum onlar konuşsa bile prim vermiyorum konuşmuyorum ancak böyle kafam rahat ediyor.
hemen hemen hiçbiriyle aynı kafadan değiliz.

herkes birbirinden nem kapmış....
adeta soorun çıkarmak istemişsiniz....
böyle arkadaşlık olmaz zaten....

siyaseti holiganlaştırmaya gerek yok. bizden tartışırken siyasetçiler çukkayı götürüyor :) umarım aranızdaki kırgınlıklar bir an önce geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…