Haksız mıyım? Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya şöyle dışarı çıkarız günlük yürüyüş yaparız ya da balkonda otururuz benim talepte bulunmama gerek kalmıyor. Ama ben 2-3 saat sadece maç izlemesinden hoşlanmıyorum transfer haberi takip etmesi falan kıl ediyor beni.

İstediğim aktif maç takip etmemesi galiba. Mesela komik video izleyerek kafasını dağıtsın ben de eşlik edeyim gibi gibi.
Her şeye de eşlik etmeyiver. Bırak kendi kendine yaptığı özel bişey kalsın adama. Senin tek başına yapmak istediğin bir şey yok mu?

Futbol fanatiği adamdan ben de hoşlanmam. Ama sen bunu seçmişsin, nikahı basmışsın demek ki senin için sorun değil. Sal adamı iki saat

Kudra bilmiyordum ki. Sevgiliyken hiç izlemem falan diyordu. Aynı eve geçtik baktım baksırla tvye sövüyornfmgglgk

Aspora’yı en az 5 kez as-po-ra diye okuyup ne olduğunu anlamaya çalıştım

neyse, aspor izleyen adamı o odada bırakır başka odaya geçerim, sorry
Başka odadayım zaten yatağa yapıştım şimdi ekşınlı bişiler açtı gideyim diye ama gururluyum. (Jartiyerle karsısına cıktı)

Eğer başka zamanlarda verimli vakit geçiriyorsanız bence bu tarz kişisel saatler için kavga çıkarmamak lazım. Hatta siz de o saatlerde sevdiğiniz şeylerle uğraşın mis.

Kudra bilmiyordum ki. Sevgiliyken hiç izlemem falan diyordu. Aynı eve geçtik baktım baksırla tvye sövüyornfmgglgk
Ahahah kandırmış seni. Yapacak bişe yok şu saatten sonra. Almışsın artık adamı, iade edemezsin.

Ciddiyim bi sıkıntı yok durumda ama. Adamın hobisi bu diye düşün. Aynı zamanı maket yaparak, pul dizerek ya da benim kocam gibi kulağında kulaklıkla da geçirebilirdi.

Eğer başka zamanlarda verimli vakit geçiriyorsanız bence bu tarz kişisel saatler için kavga çıkarmamak lazım. Hatta siz de o saatlerde sevdiğiniz şeylerle uğraşın mis.
Haklısınız galiba. Bazen gözüm o kadar kararıyor ki yanlışımı göremiyorum.

Tepki gösterince o da öyle diyor, kafamı dağıtıyorum hoşuma gidiyor senin aşkı memnun gibi düşün diyor haklısın. Gidip azıcık karnıma kramp girdi numarası çekeyim

Bana normal geldi, küslük bir durum yok. Onun da zevki spor programı izlemek bence çok müdahale etmeyin, çok abartmıyorsa tabi.

Aman bırak izlesin ya çocuk yokken izleyin ben de çok severim boş boş dizi izlemeyi. Bunları okuyunca haksızlık ediyorsun evet

Bence normal ya bilemedim. Bende geceleri oturmayı seviyorum diziler filmler izlerim. Gündüz akşam iki çocukla vakit olmuyor çünkü izlediğimden anlamıyorum. Eşimde yatmiyorum diye söylenir bu beni çok gerer. Yani aksamlarida eşim yatağa uzanır videolar izler ben sorun yapmam. Sürekli ne aktivite yapabilirizki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…