• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklımıyım haksızmıyım

canım sürekli benden alıntı yaptığın bildirimi geliyor ama ben alıntıyı göremiyorum, bir sorun var sanırım
Evet cnm alıntı yapmıştım ama sanırım bağlantımda problem var.. teşkkr ederim yorumun için..yukarıda birkaaç açıklama yaptım genel anlamda durum bu.

Eşim iş cıkışı ablasına arava sürmeyi öğretiyor, ablası da araba sürme konusunda umdugundan kötü cıktıgı için sinirle eve gelıyor, yoksa normal halde iyiydik, hele son zamanlarda cok şükr..neyse konu konuyu açtı eşim bana dediki sen kurbandan pay dağıttınmı ben de dedimki annemlere halalara verdik ya dedim o sayılmaz dedi onlarda kesmişti dedi, zaten küçükbaş kestik biz yemıyorz diye onlar istedikleri yerlerden alın dedik iyi yerlerini verdik gerisi de bize kaldı, benim de daha aklıma pay vermek gelmedi.
diğer konu da eşim babasına borç istemeye gitmiş ( buarada biz kpderime 13000 borçluyuz araba aldık kredi çekmedk her ay ona verıcez anlaştık)..eşim bu borcu arkdşı için istyr arkdşı asker arkdşı ne arardı ne sorardı ne de görüşürlerdi belki 1 kere ortak bir düğünde görüşmüşlerdir bu borcu arkdşına vercekmiş ..ben de dedim biz zaten zordayız gidip babamdan tekrar borç istmeseydın yoktan varetmeye çalışma yarın biz başımıza ne gelicek bilmıyorz dedim.
o da ben ailemden böyle gördüm benm düğünmdede arkdşlar ne yaptıysa ben de yapıcam dedi ben de ne yaptılar dedim işte eşlerinin setini vericeklermiş eşim masrafa girmesn diye düğünde ben takıcakmışm sonra geri vericekmiş falan filan.öyle olmadı tabi herşeyim alındı. ben de kzıgınlıkla bana yaptıklarını yüzüme vurucaksan hiç yapmasaydın dedim sustum..daha da konuşmadım...
şimdi bu kurban meselesınde eşimn annesinden etkilendiğini düşünüyorum..2si sanki ben iyilik yapmayı sevmeyen biri olarak algılanıyorum ki biz araba için bir kurban daha kestik onu cocuk esirgeme kurumuna gönderdik.
şimdi ben haklımıyım haksızmıyım.ccc

cnm kurban konusunda haksızsın kendi annenler dışında birilerine de pay dağıtman gerekirdi bence

diğer tartışmada da haksızsın bence çünkü adam sana şunu bunu yaptım diye dememiş. bir yüzüne vurma durumu yok. sadece arkadaşlarım kötü günümde arkamda durdular bende onların arkasındayım demek istemiş

gereksiz alınganlık yapmışsın

Kurban denilince aklima geldi sen kesenlerede vermissin.. ben kesmeyenlere verilir diye biliyorum..aile konu komsu vs.. oyle degil mi ?

Kurban kismini anlamadim ..

Ama borc kisminda kesinlikle haklisin , arkadasi icin babasindan borc almasi cok sacma...

zaten kendisinde yokmus , kendisinde olsa verse hadi neysede babasindan borc aliyor baskasina borc veriyor sacmalik.
Ya parayi geri odemezse , bu sefer size kalicak borc...

cnm kurban konusunda haksızsın kendi annenler dışında birilerine de pay dağıtman gerekirdi bence

diğer tartışmada da haksızsın bence çünkü adam sana şunu bunu yaptım diye dememiş. bir yüzüne vurma durumu yok. sadece arkadaşlarım kötü günümde arkamda durdular bende onların arkasındayım demek istemiş

gereksiz alınganlık yapmışsın

Kurban konusunda haksızım..ama diğer konuda haksız değilim çünkü benim eşimin durumu iyiydi ama masraf yapmak istemıyordu, arkadaşları da ona biz takıyı verelim nasılsa takmıyorlar sen düğünde takını yaparsn sonra alırız.yardım dedikleri bu mu yoksa ocağına incir ağacı dikmek mi..ya da akıl vermek mi..eşime bu şekilde akıl verenlerin kaçta kaçı acaba eşine böyle bir teklifte bulunmuş evlenirken??
bir de benim üzüldüğüm konu eşimle konuşuyorz tamam borç vermıycez diyoruz ama eşim ertesi gün gelıyor faarklı konuşuyor ister istemez ben de üzülüyorum..

Kurban kismini anlamadim ..

Ama borc kisminda kesinlikle haklisin , arkadasi icin babasindan borc almasi cok sacma...

zaten kendisinde yokmus , kendisinde olsa verse hadi neysede babasindan borc aliyor baskasina borc veriyor sacmalik.
Ya parayi geri odemezse , bu sefer size kalicak borc...

Kurban konusunda kestik ama ben annelere, onun halasına, ablasının kvalidesine ve kızına verdim daha doğrusu istediğinizi alın dedim. o konuda ben haksızım..
benm kızdığım noktada o zaten yani yoktan var etmeye çalışıyor durumumuz ortada 2 gün öncede tmm dioz vermıycez hatta kendi diyo verip sonra almayınca düşman olmaktansa böyle düşmna olmak daha iyidir ama akşam gelıyor ben vercem dıyor ailemden ne gördüysem onu yaparım diyor. hatta arkdşıyla telde konuşuyor sana kart bulim bilmem ne.... burada da benm tek aklıma gelen kvalidemin onun aklını çelmesi cünkü kvalidem hiç düşünmez bunlar da zor durumdadır diye iyilik yapsınlar der. ama bize kötülük işte..kimsenn de günahını almak istemıyorum ama allah biliyor artık ne diyim bugün tek duam inşallah eşim o borcu vermez.

Kurban konusunda kestik ama ben annelere, onun halasına, ablasının kvalidesine ve kızına verdim daha doğrusu istediğinizi alın dedim. o konuda ben haksızım..
benm kızdığım noktada o zaten yani yoktan var etmeye çalışıyor durumumuz ortada 2 gün öncede tmm dioz vermıycez hatta kendi diyo verip sonra almayınca düşman olmaktansa böyle düşmna olmak daha iyidir ama akşam gelıyor ben vercem dıyor ailemden ne gördüysem onu yaparım diyor. hatta arkdşıyla telde konuşuyor sana kart bulim bilmem ne.... burada da benm tek aklıma gelen kvalidemin onun aklını çelmesi cünkü kvalidem hiç düşünmez bunlar da zor durumdadır diye iyilik yapsınlar der. ama bize kötülük işte..kimsenn de günahını almak istemıyorum ama allah biliyor artık ne diyim bugün tek duam inşallah eşim o borcu vermez.

Esine deki o borcu cok vermek istiyorsan ver , ama en ufak bir püruz cikarsa sakin bana gelip anlatma benim evimin huzurunu bozma de..

Ailesinden boyle gormusmus , sacmaliga bak..
Evlenmis kendi ailesi sorumluluklari var once kendi ailesini dusunmeli .baskasi icin borc almakta nedir yahu...

kurban kesene verilen pay sayılmaz zaten kesmeyen kişilere vermen gerekiyor
yoksa sen kurbanı neden kestin :KK66:
kaynananın da suçu yok bunda söylemişse de kötü bişi söylememiş ynai
borç konusu azaten sizin varmış üstüne bir daha istemek
eşiniz eli çok bol galiba

Back
X