Arkadaslar, Dun kayseride bi kuafore gittim .. neyse girdim kuafor disardaymis.. kas, tum bacak, birde koltuk alti epilasyonu yaptircaktim.. kadini bekledik on bes dakka kadar.. disardaymis, geldi neyse.. gel canim dedi epilasyonuna baslayalim dedi.. bende tamam dedim gectik iceriye.. neyse tum bacak yapti.. sonrasi tam bir kabus ..ay sen bu killarla nasil geziyorsun dedi, ben bikini bolgenide alicam dedi, abla dedim ben utanirim, kalsin aksam kendim yaparim zaten dedim.. yani resmen beni pis ilan etti.. O kadarda cok yoktu.. eee zaten ben epilasyona gelmisim degilmi.. sonra ac bacaklarini dedi.. abla dedim olmaz zamanim yok benim dedim.. hem hava cok sicak dedim.. her neyse tutturdu ille yapcam.. tmm neyse yapin dedim.. elim cok hafiftir dedi.. merak etme dedi.. yapti.. sonrasinda aslinda sacimida boyatmak istiyordum ya dedim ama bugun zamani degil vaktim az servise yetismem lazim dedim.. bana dediki yok cnm yok zaten 45 dakika surer dedi.. abla dedim kaca yaparsin 150 tl dedi icimden ohaaa dedim.. yaptir cnm yaptir dedi benim fiyatlarim nettir dedi.. abla pahali degilmi 150 tl dedim.. eeee millet dip boyayi 50 tlye yapiyor dedi.. rengi nolcak peki dedim.. sen onu bana birak dedi.. saclarim karamel uzerindede rofleler vardi acik renk yani.. sana dedi acik renk hic yakismiyor dedi.. abla dedim bi rengine bakayim oyle karar vereyim dedim.. yada yarin gelirim dedim.. her neyse oturduk bana dediki saclarini ac.. actim ayyyy azmis dedi neyse 100 tlye yaparim dedi .. bende zannediyorumki uzerine rofle yapacak.. oturdum bu basladi .. sadece normal boya.. saclarimi yikadi aynanin karsisina bi gectim ... Soke oldum sacimin rengini tamamen degistirmis.. sacim kizilmi istersiniz, icinde kahverengimi istersiniz, sari rofleler hala gozukuyo ara ara ...
((((((((((( neyse yine agzimi acmadim.. bu seferde duz fon cekin dedim, hayir sana su dalgasi yapcam dedi.. yemin ediyorum kafamin derisini yakti kadin.. ay dedim pardon pardon dedi.. kasaya bi geldim 200 tl demezmi.. t um bacak 15+bikini 25 + kas biyik 10tl + boya 100 tl toplam 150 tutmus olsa bu kadin benden 50 tl den fazla aldi.. kabus gibi bir gun gecirdim.. simdi ben napim.. epilasyonu yapmis hala tek tuk killarim var, sac boyasi kabus gibi, kina rengi gibi.. kirmamak icin sustum ama olmicak boyle kendime ayrica kiziyorummmmm.. bu kadini sikayet etmek istiyorum.. oturdum dusundum ya Jolyss sen salakmisin dedim kendi kendime.. cidden salagimmm..
((