Hakkımı helal etmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrica ne olursa olsun maske satimi yasak nasil aliyo ve kardesiniz hangi hastanede calisiyor acaba

Tabi seve seve size bu bilgileri veririm. Sıkıntı yaşayıp elindekilerden de olsun daha çok riske girsin. Çünkü sizi inandırmak birinci vazifem. Onun sağlığı bunun yanında ne ki

A haber sundu
İnanmak zorunda değilsiniz. Gidin her aile ferdinize düzenli olarak gelen maskeleri kullanın. Eminim en ufak aksaklık yaşamamışsınızdır.

Ha bir de anlama konusunda ufak bir sıkıntınız var sanırım. Maske verilmiyor mu dedim. Her nöbet için bir tane. Çok istiyorsanız bir maskeyle 24 saat nöbet tutabilirsiniz.

Mart ayından beri 1 saatlik uzaklıkta olan annemleri görmeye gidemiyorum.
Dehşet özledim. Çarşı pazar işi zaten yok. En yakındaki markete gidiyorum.
Kv lerle yakın oturuyoruz. Sadece oraya gelip gidiyoruz. Eşimin işi katı.
Sokağa çıkma yasağına rağmen alınan özel izinlerle her cumartesi mesai yapıyor.
Kısacası kafayı sıyırmak üzereyim.
Aşırı bunaldım. Ki ben çok evcimen biriyim. Bana bile bu yasaklar fazla geldi.
Muhtemelen bayramda da yasak konulacak yoksa insanların hurrraaa diye memlekete koşuşması koronaya horon oynatır.
İlk kez bir bayramı ailemi görmeden geçireceğim için çok üzgünüm.

A haber sundu
İnanmak zorunda değilsiniz. Gidin her aile ferdinize düzenli olarak gelen maskeleri kullanın. Eminim en ufak aksaklık yaşamamışsınızdır.
İnanmadim zaten haber sunmadim ayrica gundemi takip eden aklinbasinda insanin bilecegi seyler benim yazdiklarim sizin yazdiklarinizda hic inandirici gelmedi boyle bir konuda devletimiz elinden gelen destegi veriyor bir yurtta karantinada kalanlara sagladiklari destegi goruncu bizler icin calisan doktorlara vermiyecekleri biraz karalama geldi inandirici degil

Tabi seve seve size bu bilgileri veririm. Sıkıntı yaşayıp elindekilerden de olsun daha çok riske girsin. Çünkü sizi inandırmak birinci vazifem. Onun sağlığı bunun yanında ne ki
Su an eger kardesiniz boyle bisey yapiyosa zaten yasa disidir cunku yasal degil maske almak beni inandirmak zorunda degilsin ama devletede laf soyleme cunku elinden gelenin hepsini ve hatta fazlasini yapiyolar daha ne yapabilirler

Çoğu konuda sizinle aynı fikirdeyim ama insanlara ayar verme tarzındaki üslubunuz, cevap verirken doğrudan kavga eder gibi yazmanız beni rahatsız etti. Ama karantinada hepimizin psikolojisi yerle bir tabi..

Çoğu konuda sizinle aynı fikirdeyim ama insanlara ayar verme tarzındaki üslubunuz, cevap verirken doğrudan kavga eder gibi yazmanız beni rahatsız etti. Ama karantinada hepimizin psikolojisi yerle bir tabi..

Maksadım ayar vermek değil fakat "siz" diye hitap etmeme rağmen "sen" diyerek emir kipiyle konuşan birine daha güzel bir üslupla cevap vermek içimden gelmiyor.

Sende olmayan biseyi neden baskasindan istiyorsun isteme
Çok çirkin bir üslubunuz var sizi ciddiye almama bile lüzum yok.

Sahiden çok çirkin! Böylesini uzun zamandır görmemiştim. Hala siz diye hitap etmem de hata.

Ne güzel söylemiş Fuzuli
Alim ile sohbet lal ü mercan incidir.
Cahil ile sohbet günde bin can incitir

Simdi bana bunu diyen senmisin yani sana siz demedigim ve senin dedilerini onaylamayip evet haklisin demedigim icinmi boyle oldu

Simdi bana bunu diyen senmisin yani sana siz demedigim ve senin dedilerini onaylamayip evet haklisin demedigim icinmi boyle oldu

Hayır. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Fikrinizi belirtmenizin çok daha normal yolları varken ısrarla aynı ve yanlış frekanstan konuşmaya çalışmanızdan dolayı böyle oldu. Benimle emir kipiyle konuşmanıza sebep olacak bir ast üst ilişkimiz yok. Amirim değilsiniz örneğin. Bana katılmadığınızı, düşüncelerimin sizce yanlış olduğunu yahut söylediğim şeylere inanmadığınızı düzgün bir şekilde belirtmek zor değil. Saygıyı ve üslubu korumak da keza öyle.

Mesela bu hanımefendi ile ilgili düşüncelerinize harfiyen katılıyorum. Ben esasında konuyu açarkenki tarzınıza değinmek istemiştim. Ama içerik konusunda hemfikiriz.

Mesela bu hanımefendi ile ilgili düşüncelerinize harfiyen katılıyorum. Ben esasında konuyu açarkenki tarzınıza değinmek istemiştim. Ama içerik konusunda hemfikiriz.

Evet konuyu açarken çok öfkeliydim. Üst üste gezmeli tozmalı kv, elti, eş konusu görünce çok sinirlendim. Evde bir bebekle yeterince bunalmış olmak da üstüne eklenince... Sadece ben evde bekliyorum, dışarıda hayat akıp gidiyor gibi bir hisle açılmıştı. Hak veriyorum size.

Ben de gecen bir ihtiyacim icin carsiya gittim, aynen 80lik amcalar teyzeler sokaklarda. O zamana kadar da evden cikmiyordum. Dedim bir tek biz evdeymisiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…