Hakkımı helal etmiyorum!

Görüntülü arayacak zaten anlayacağız ne neymiş. Yardım eden kişiyi de öğreneceğiz.

Buraya yazmak uğurlu geldi galiba, konu açtığınızın ertesi günü Bingo! aylarca aranan kız bulundu :)
Anlıyorum...
Size kolay gelsin zor şeyler.
Ne demek istediğinizi pek anlamadım. Bilmiyorum belki de uğurlu gelmiştir. Uzun zamandır aramıyordum çocuk doğduğundan beri. Fırsatım da olmadı açıkcası unutmaya da çalışıp pes etmiştim. Unutamadığımın farkına varınca burada derdimi açtım ve buradan cesaret alınca tekrar aradım. Bu defa buldum ama olmayacak birşey mi ki?

Bana da eksik bir şeyler var gibi geliyor bu kız ya hasta, ya sapık, ya da ne bileyim başka şeyler var. Ama bunları anlatan bizzat kız. İşin içinde başka şeyler varsa neden hala saklıyor sebebi ne ben de merak ediyorum soracağım.

Konu sahibi benim soruma cevap vermedin.

Yillar once esin de senle aradiysa bu kadini su an esine... kadini buldum yazilanlar bunlar hadi birlikte savciliga vs.. demen lazim.

Birlikte ugrasin bundan sonra kadinla bence ugrsacakssaniz yalniz olmaz

++++++

Eşiniz demiyor mu seni hamileyken bu kadar üzdü, ilişkimizi yıprattı, bizi boşanma aşamasına getirdi, dava edelim bu manyağı diye?

++++++

Eşiniz demiyor mu seni hamileyken bu kadar üzdü, ilişkimizi yıprattı, bizi boşanma aşamasına getirdi, dava edelim bu manyağı diye?
Ben de onu sordum konu sahibine iste onceki mesajimda

Kocana soyledin mi kadini buldugunu diye? Sonucta kocasinun da kadinin bulundugunu bilme hakki var

Muhakkak sorun anlayın aksi halde içiniz asla rahat etmeyecek. Hep bir acaba kalacak aklinızda.
Size sebep versin,kim yardım ettiyse isim versin,siz tatmin olun ve ona göre davranın.
Ama bu konuşma yetersiz olmuş.

Benim mantığıma oturmayan ülkede bu işlerden tek anlayan arkadaşınızmış gibi sadece onun photoshop yorumuna dayanarak ve şüphe ederek yaşamak yerine neden herhangi bir bilene daha sormayışınız..

Gebeliğim riskliydi strese girmek istemedim diyorsunuz ama polise gidip olayı 1-2 haftada çözmek yerine hamileliğinizi daha da riske atıp şunları yaşamayı göze alıyorsunuz;
Eşiniz de polise gidip kendini aklamak yerine, canına kıymayı daha mantıklı buluyor. Polisle uğraşmak stresli, ama eşinizin ölme ihtimali stres yaratmıyor.

Neyse tekrar size kolaylıklar diliyorum.

Konu sahibi benim soruma cevap vermedin.

Yillar once esin de senle aradiysa bu kadini su an esine... kadini buldum yazilanlar bunlar hadi birlikte savciliga vs.. demen lazim.

Birlikte ugrasin bundan sonra kadinla bence ugrsacakssaniz yalniz olmaz
Sanırım dediklerim çok yanlış anlaşılıyor. Yıllar önce aramadık. Daha olay patlayalı 1 yıl oldu olay ilk patladığında kız ortadan kayboldu. 1 ay kadar aradık. Sonra yorulduk çok yıprandım hastanelik oldum epey ara verdik kızı bulmaya benim psikolojim yüzünden. Kızı aradığımız 1 ay boyunca eşim çok çırpındı. Dava da edecekti ben ruhsal olarak bu sürece hazır değildim o yğzden erteledik. 3-4 ay sonra olay yine patladı benim hayatı zindan edişim yüzünden. Kızı tekrar aradık özellikle eşim aradı bulamadık bursaya bile gidecektik istemedim hamile halimle ne işim var dedik. En son doğumdan sonra ben lohusayken olay patladı. Bu defa eşim cinnet geçirdi yeter dedi kendimi öldüreceğim. İntiharın eşiğinden döndürdüm inanıyorum artık sana dedim konuyu hiç açmamak üzere kapattık bu defa. Ama ben bu olayı yine unutamadım burada açtım ve gerisi malum kadını buldum vs. Eşime de anlattım okuttum kızın mesajını. Dava edeceğiz zaten yalnız değilim.

Yok yanlis anlatmadin.
Anladim ben.
Tamam yillar once demisim 1 yil onceymis ok.

Esiniz kadinin bulundugunu biliyorsa kadin gorumtulu aradiginda esiniz de yaninizda olsun yuzlessinler.
.esiniz sorsun neden yaptin bunu bize diye?

Evet çok haklısınız hata etmişim ama o zamanki psikolojiyle dava etmeyi ertelemek mantıklı geliyordu uğraşmak istemiyordum ağır geliyordu. Kendimce bana iyi gelen neyse onu yapmaya çalışıyordum eşime inanmadığım için ona acı çektirmek içimi soğutuyordu öyle yaptım. Bununla övünmüyorum övündüğüm sanılmasın ama öyle oldu işte her zaman doğru kararı veremiyoruz ki.

Yok yanlis anlatmadin.
Anladim ben.
Tamam yillar once demisim 1 yil onceymis ok.

Esiniz kadinin bulundugunu biliyorsa kadin gorumtulu aradiginda esiniz de yaninizda olsun yuzlessinler.
.esiniz sorsun neden yaptin bunu bize diye?
Yüzleştireceğim zaten beraber bekliyoruz. Sadece ben yüzleşecekmişim gibi bir algı oluştu ama beraberiz yani kız ne söylüyorsa eşime gösteriyorum ve kızla konuşurken de ikimiz adına konuşuyorum.

Yüzleştireceğim zaten beraber bekliyoruz. Sadece ben yüzleşecekmişim gibi bir algı oluştu ama beraberiz yani kız ne söylüyorsa eşime gösteriyorum ve kızla konuşurken de ikimiz adına konuşuyorum.
Iyi hadi bakalim.
Kizin goruntulu falan arayacagini sanmam ama belki de arar ne bilim

Iyi hadi bakalim.
Kizin goruntulu falan arayacagini sanmam ama belki de arar ne bilim
Aramazsa elimden geleni ardına koymam yedi sülalesine o montajlı fotografları gönderim facesinden kuzenlerine kaynanasına kadar herkesi buldum bitiririm o kızı.

yaa şok oldum nasıl bi vicdansızlık ki çocuğunuzu düşürmenizi istedi
Eşiniz içinde üzüldüm hasta biri yüzünden neler cekmıssınız bencede hakkınızı arayın

esinize kadinin esine soylycem deyince ne dedi bu onemli bence...bosver dediyse suphelenin
Ben tutmasam direk söyleyecekti eşine yollayacaktı montajlı fotografları her şeyi anlatacaktı. Ama ben kızla yüzleşmeden yapmayalım diye durdurdum. Eşim can atıyor yüzleşmek için.

Iyi insallah ortya cikar en yakin zamandaki dibinizdeki dusman

Anladım.
Keşke eşiniz size hiç bir şey söylemeden kendisi gidip şikayetçi olsa ve çözseydi bu sorunu. İntihar etmekten daha kolay olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…