Ortaya çıkarırdım ama kadın kayboldu ortadan ayrıca sahte konuşma düzenlenebilir eskiden benim arkadaşıma yapıldı gözümle gördüm. Adam bildiğin kızın adına sahte hesap açmış kızın profil fotosunun aynısını koymuş isim aynı foto aynı. Önce kendi hesabından yazmış sonra sahte hesaptan beni arkadaşımmış gibi yazışmış ve konuşmalar cinsel içerikliydi. Resmen arkadaşım konuşmuş gibi görünüyordu. Bununla kızı tehtit etti olabiliyor yani.Ben montaj işine inanmıyorum. Ama siz inanmışsanız artık kurcalamayın. Eski konuyu yeni okudum. Madem unuttunuz bırakın gitsin. Bir insan hiç ilişki yaşamadığı birinin samimi fotosunu bulup bir de photoshopla kendi yanına koyup bir de o kişinin karısını bulup nasıl atar? Sahte facebook konuşması nasıl yapar? Hesap bellidir yani.
Ama dediğim gibi siz inanmışsınız artık kurcalamayın, o zaman yapacaktınız ortaya çıkaracaktınız her şeyi. Şimdi kadına ne yapabilirsiniz ki?
Haklısınız şöyle anlatayım eşim o zamanlar oyunda baya ünlüymüş kızla baya bir zaman konuşmuşlar oyunu 2 yıl falan oynamış eşim. Oyundaki ünü, devamlı konuşmuş olmaları vs kız tutulmuş baya takıntı yapmış bence olabilecek bir şey. Hele de eşim kızı yaşam tarzından dolayı ezikleyip reddettiyse çok zoruna gitmiştir bir ruh hastasının intikam almayı kafaya koyması için yeterli sebep bence. Demek ki eşimin sözleri çok yakmış. Kızın soy adını hatırlayarak buldum bu hiç kolay olmadı. Yani dilimin ucundaydı şu muydu bu muydu denedim olmadı bu defa sadece isim yazdım ve tüm sonuçları taradım fotograftan tanır gibi oldum o şekilde buldum ama zor oldu.İlk konuda yıllar önce oyundan tanıdığı kızdan bahsettiğinizde ben sahte olsa bile o değildir eşinizi uzun süredir tanıyan başka biridir diye düşünmüştüm ama yazmaya üşendim sanırım bunu. Hala alakasız bir kızın bunu yapması ve sizin sadece kızın isminden ve bursalı oluşundan yola çıkıp ulaşmanız tam kafamda oturmuyor açıkçası ama madem ulaştınız kız itiraf etti o destek olan kişi kim yakınınızdaki onu öğrenin.
Hah işte olayın patladığı nokta burası! Kusura bakmayın da taaa 8 yıl önce oyundan - bakın reelde bile değil - oyundan tanıdığı bir adamı sekiz yıl sonra bulup evlendi diye bu kadar oyun oynamak? Bana gram inandırıcı gelmedi.8 yıl önce falan. O zaman ben yoktum yani. Evlendiğini duyunca da takıntı yapmış.
Yani eşim kızın adına hesap açmıştır bu itirafı kızın ağzından eşim yapmıştır mı diyorsunuz? Normalde olabilecek bir şey ama olamaz. Kız hala mesaj atıyor ama eşim şu an çocuk uyutuyor eşim yapamaz yani gözüm üstünde.Sahte konuşma düzenlenebileceği gibi, o kızın adına hesap da açılabilir... Ben de hala şüphede olanlardanım maalesef.
E şimdi sizin amacınız kızı rezil edip herkese duyurmak mı? Nedir yani? Siz bence fazla kurcalamayın yoksa üzülürsünüz çünkü bu hikayede çok eksik kısım var maalesef.Ortaya çıkarırdım ama kadın kayboldu ortadan ayrıca sahte konuşma düzenlenebilir eskiden benim arkadaşıma yapıldı gözümle gördüm. Adam bildiğin kızın adına sahte hesap açmış kızın profil fotosunun aynısını koymuş isim aynı foto aynı. Önce kendi hesabından yazmış sonra sahte hesaptan beni arkadaşımmış gibi yazışmış ve konuşmalar cinsel içerikliydi. Resmen arkadaşım konuşmuş gibi görünüyordu. Bununla kızı tehtit etti olabiliyor yani.
Zaten ben kızı bulmasam üstüne gitmesem itiraf edeceği yok ki. Basbaya it gibi korkuyor olayı eşi duyar diye. Bu yüzden baştansavma bir açıklama yaptı konuyu kapatmaya çalıştı. Bu wattpad hesabını da kapatacaktı muhtemelen ama ben eşiyle ortak olan face hesabını bulup eşine yazacağımı söyleyince ağlamaya başladı. Buradaki arkadaşlar içime kurt düşürdü eşin şantaj yaptıysa falan diye. O yüzden kıza numara verdim beni görüntülü aramasını söyledim aramazsan ve telefonda bildiğin her şeyi eksiksiz anlatmazsan kafama yatmazsa eşine her şeyi anlatırım dedim. Müsait olduğu an arayacakmış eşi gidecekmiş birazdan. Bunları yapmasına yardım eden kişiyi de soracağım kimmiş bakalım.Ozur mesaji da yeni ama.
Eşim ispatlamak için elinden gelen her şeyi yaptı aylarca uğraştı hangş semtte oturduğunu bilmediğimiz halde Bursaya bile gidecektik ama ben istemedim. Kaldı ki tüm fotografların montaj olduğunu bana en yakın arkadaşım bakıp söyledi ama ben o kadar paranoyak davrandım ki, eşim arkadaşımı da kafalamıştır bana yalan söylüyorlardır dedim ve inanmadım. Aylarca da aradık eşimle beraber kızı. Eşimin hiç çekincesi olmadı.Bence eşinden boşuna özür dilemişsin.bunlarin asıl sebebi eşiniz.sizi cok düşünseydi o halinizle böyle biseyi yasatmazdi size hatası yoksada ispatlardi yazılan mesaj da inandırıcı değil
görüntülü arasın bakalım.Eşim ispatlamak için elinden gelen her şeyi yaptı aylarca uğraştı hangş semtte oturduğunu bilmediğimiz halde Bursaya bile gidecektik ama ben istemedim. Kaldı ki tüm fotografların montaj olduğunu bana en yakın arkadaşım bakıp söyledi ama ben o kadar paranoyak davrandım ki, eşim arkadaşımı da kafalamıştır bana yalan söylüyorlardır dedim ve inanmadım. Aylarca da aradık eşimle beraber kızı. Eşimin hiç çekincesi olmadı.
Gücüm yoktu uğraşacak çok yorulmuştum ruhsal olarak. O dönem hamileydim gebeliğim riskliydi sadece bebeğime odaklandım. Psikolojim çok bozulmuştu konusu açılsın dahi istemiyordum eşimi de uğraştırmadım. Çünkü dava yüzünden illa duyacaktım. Ben o dönem eşime bile tahammül edemezken davaya falan gücüm yetmezdi.Ben şeyi merak ettim. Bi dönem kızı baya aramış bulamamışsınız. Şimdi nasıl buldunuz ?
Ne bileyim ben olsam beni bu kadar kahreden bir şeyin peşini bırakmazdım. Benden ziyade eşim böyle bi iftiraya maruz kalsa polise kadar gider, ip adresinde vs. her türlü bulunur davasını açardı. Kişilerin huzur ve sükununu bozmak ciddi bi suç.
Gücüm yoktu uğraşacak çok yorulmuştum ruhsal olarak. O dönem hamileydim gebeliğim riskliydi sadece bebeğime odaklandım. Psikolojim çok bozulmuştu konusu açılsın dahi istemiyordum eşimi de uğraştırmadım. Çünkü dava yüzünden illa duyacaktım. Ben o dönem eşime bile tahammül edemezken davaya falan gücüm yetmezdi.
Bilmiyorum nasıl oldu aynı şekilde daha önce de aradım psikolojim biraz düzelince aramaya başladık eşimle ama bulamamıştık. Bunu ben de bilmiyorum kader diyelim.