Hakkımı helal etmiyorum!

Ortaya çıkarırdım ama kadın kayboldu ortadan ayrıca sahte konuşma düzenlenebilir eskiden benim arkadaşıma yapıldı gözümle gördüm. Adam bildiğin kızın adına sahte hesap açmış kızın profil fotosunun aynısını koymuş isim aynı foto aynı. Önce kendi hesabından yazmış sonra sahte hesaptan beni arkadaşımmış gibi yazışmış ve konuşmalar cinsel içerikliydi. Resmen arkadaşım konuşmuş gibi görünüyordu. Bununla kızı tehtit etti olabiliyor yani.

Bu olaylar olduğunda eşiniz oyundan tanışıyoruz böyle böyle dememişmiydi?
İnanıyorsanız boşverin bence.. ne geçcekki elinize. Bazı şeyleri havale etmek gerek diye düşünüyorum. Pisliğe bulaşırsanız önce sizin eliniz kirlencek. Kaç günlük dünya uğraştıkça bu olayı düşünceksiniz hep canınız sıkılıp durcak. madem inanmışsınız boşverip mutlu olun derim.

Haklısınız şöyle anlatayım eşim o zamanlar oyunda baya ünlüymüş kızla baya bir zaman konuşmuşlar oyunu 2 yıl falan oynamış eşim. Oyundaki ünü, devamlı konuşmuş olmaları vs kız tutulmuş baya takıntı yapmış bence olabilecek bir şey. Hele de eşim kızı yaşam tarzından dolayı ezikleyip reddettiyse çok zoruna gitmiştir bir ruh hastasının intikam almayı kafaya koyması için yeterli sebep bence. Demek ki eşimin sözleri çok yakmış. Kızın soy adını hatırlayarak buldum bu hiç kolay olmadı. Yani dilimin ucundaydı şu muydu bu muydu denedim olmadı bu defa sadece isim yazdım ve tüm sonuçları taradım fotograftan tanır gibi oldum o şekilde buldum ama zor oldu.

8 yıl önce falan. O zaman ben yoktum yani. Evlendiğini duyunca da takıntı yapmış.
Hah işte olayın patladığı nokta burası! Kusura bakmayın da taaa 8 yıl önce oyundan - bakın reelde bile değil - oyundan tanıdığı bir adamı sekiz yıl sonra bulup evlendi diye bu kadar oyun oynamak? Bana gram inandırıcı gelmedi.

Hani eski sevgili olur, platonik mahalle aşkı olur, hatta netten evet takıntı yapmış biri de olur diyelim. Ama taa 8 yıl önce oyundan tanışıp takıntı yapılan adam için bu kadar düzenek olduğuna ben sadece gülerim.

Eşiniz siz o kadar büyük krizler geçirirken neden bu kızla iletişime geçmemiş? Neden dava vs açmamış? İnsan o kadar sinir harbiyle hiç değilse sayar söver kadını bulup.

Hiç inandırıcı değil özetle.

Sahte konuşma düzenlenebileceği gibi, o kızın adına hesap da açılabilir... Ben de hala şüphede olanlardanım maalesef.
Yani eşim kızın adına hesap açmıştır bu itirafı kızın ağzından eşim yapmıştır mı diyorsunuz? Normalde olabilecek bir şey ama olamaz. Kız hala mesaj atıyor ama eşim şu an çocuk uyutuyor eşim yapamaz yani gözüm üstünde.

E şimdi sizin amacınız kızı rezil edip herkese duyurmak mı? Nedir yani? Siz bence fazla kurcalamayın yoksa üzülürsünüz çünkü bu hikayede çok eksik kısım var maalesef.

Bence eşinden boşuna özür dilemişsin.bunlarin asıl sebebi eşiniz.sizi cok düşünseydi o halinizle böyle biseyi yasatmazdi size hatası yoksada ispatlardi yazılan mesaj da inandırıcı değil

Sunu bir soylermisiniz yardim eden kimdi o kadina sizin yakin cevrenizden olan? Bu kisi cevresinizden biri cesarete bak sizin yakinizdaki dusmaniniz kim? Sanal alemden sozde sanal alemden biriyle bir olup size zarar vermek isteyen kisi kim? Ve bu mesajlari suan atiyor dedinizya esim cocugu uyutuyor,msg atan kisi o yardim eden kisi olamazmi?

Ozur mesaji da yeni ama.
Zaten ben kızı bulmasam üstüne gitmesem itiraf edeceği yok ki. Basbaya it gibi korkuyor olayı eşi duyar diye. Bu yüzden baştansavma bir açıklama yaptı konuyu kapatmaya çalıştı. Bu wattpad hesabını da kapatacaktı muhtemelen ama ben eşiyle ortak olan face hesabını bulup eşine yazacağımı söyleyince ağlamaya başladı. Buradaki arkadaşlar içime kurt düşürdü eşin şantaj yaptıysa falan diye. O yüzden kıza numara verdim beni görüntülü aramasını söyledim aramazsan ve telefonda bildiğin her şeyi eksiksiz anlatmazsan kafama yatmazsa eşine her şeyi anlatırım dedim. Müsait olduğu an arayacakmış eşi gidecekmiş birazdan. Bunları yapmasına yardım eden kişiyi de soracağım kimmiş bakalım.

Diyelim ki kızın eşine anlattınız ve boşandılar ya sonra ...
Yada adam kızı dövecek yada hem kızı hem eşinizi vuracak
Yada adam karısına inanacak ve bir şey olmamış gibi davranacak
Yani siz ne elde etmeyi düşünüyorsunuz kızın bunca zamandan sonra ortaya bir anda çıkması sizden helallik istemesi vs inandırıcı gelmedi eksiklikler var
Dediğim gibi önceki konuda da yazmıştım
Zamanında peşine düşmemiş affetmişsiniz artık üzerine gitmeyin derim
Yada boşanın

İlk konunuzu da okumuştum, o zaman belki gerçekten eşinizin o kadınla duygusal anlamda görüştüğünü falan düşünmüştüm ki böyle bir şeyle karşılaşan herkesin, eşi dünyanın isterse en masum insanı olsun, kafası karışır. Eğer bunun altında başka bir bit yeniği yoksa kadını bu kadar kolay affedip bırakmayın. Çünkü ilk konunuzdan hatırladığım kadarıyla da bu olayın verdiği psikolojik çöküklüğü bayağı yaşadınız. Kadının yaptığı çocukluk o ayrı, ama verdiği zarar çok fazla. Şuan pişman olması bir şeyi değiştirmiyor. Bu durum sizin vicdanınıza kalmış tabi ama burdan olaya bakınca dava açmanız gerektiğini düşünüyorum. Öte yandan uğraşmaya değmez gibi. Siz bilirsiniz.

Eşin sırf bi oyunda ünlü diye bi kız ona sarıp photoshoplu fotoğrafını falan gönderiyo sana öyle mi? Eşin tüm bunlar olurken napıyo pardon da?neden eşinin o kızla muhattap olmasının üstünde hiç durmuyosun?tek suçlu kız mı yani?

Ben şeyi merak ettim. Bi dönem kızı baya aramış bulamamışsınız. Şimdi nasıl buldunuz ?
Ne bileyim ben olsam beni bu kadar kahreden bir şeyin peşini bırakmazdım. Benden ziyade eşim böyle bi iftiraya maruz kalsa polise kadar gider, ip adresinden vs. her türlü bulunur davasını açardı. Kişilerin huzur ve sükununu bozmak ciddi bi suç.

Son düzenleme:
Bence eşinden boşuna özür dilemişsin.bunlarin asıl sebebi eşiniz.sizi cok düşünseydi o halinizle böyle biseyi yasatmazdi size hatası yoksada ispatlardi yazılan mesaj da inandırıcı değil
Eşim ispatlamak için elinden gelen her şeyi yaptı aylarca uğraştı hangş semtte oturduğunu bilmediğimiz halde Bursaya bile gidecektik ama ben istemedim. Kaldı ki tüm fotografların montaj olduğunu bana en yakın arkadaşım bakıp söyledi ama ben o kadar paranoyak davrandım ki, eşim arkadaşımı da kafalamıştır bana yalan söylüyorlardır dedim ve inanmadım. Aylarca da aradık eşimle beraber kızı. Eşimin hiç çekincesi olmadı.

görüntülü arasın bakalım.
ne diyecek?

Birisi bana iftira atip esim beni dinlemeden onun soyledigine inanip yargilarsa o beni birakmasada ben onu birakirim zaten

Gücüm yoktu uğraşacak çok yorulmuştum ruhsal olarak. O dönem hamileydim gebeliğim riskliydi sadece bebeğime odaklandım. Psikolojim çok bozulmuştu konusu açılsın dahi istemiyordum eşimi de uğraştırmadım. Çünkü dava yüzünden illa duyacaktım. Ben o dönem eşime bile tahammül edemezken davaya falan gücüm yetmezdi.

Bilmiyorum nasıl oldu aynı şekilde daha önce de aradım psikolojim biraz düzelince aramaya başladık eşimle ama bulamamıştık. Bunu ben de bilmiyorum kader diyelim.

Peki sebep neymiş? Madem eşinizle ilişkileri yokmuş neden photoshop vs uğraşmış anlamadım? Manyak mı bu kadın?
Sizi üzmek istemem ama oturmayan birşeyler var.
Ortada fol yok,yumurta yok ,eşinizle yaşanmışlığı yok,ne olmuş ta ben bu adamla uğraşayım demiş. Zahmete girip giydiği bir parçayi edinip resmini çekmiş?
Bunun sebebini anlatsın size bence üzerine gidin,hayatı etkileyecek şeyler bunlar canım istedi yaptım durumu olmaz yani.

Buraya yazmak uğurlu geldi galiba, konu açtığınızın ertesi günü Bingo! aylarca aranan kız bulundu :)
Anlıyorum...
Size kolay gelsin zor şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…