Peşine ikimiz de düştük hamileliğimin son aylarına kadar uğraştı. Sonra ben bunun bizi daha çok yıprattığını sonuca varamadığımızı söyledim kızı bulamıyoduk. Aramayı bıraktık benim isteğimle. Onun suçu yok yani.Kızın itirafı bana inandırıcı gelmedi
Eşiniz madem iftiraya ugruyor kendisi niye peşine düşmemiş bunca zaman sen kimsin ne hakla iftira atiyorsun dava edicem vs. Diye
Bence siz benim yazdigimi birdaha okuyun.. verdiginiz cevap cok toz pembe biz cevap cunku.. turkiyeden bahsediyoruz turk toplumu kulturu.. hepsi ayni demiyorum .. cogu ila oldurur demiyorum ya bosar ya dover itham edilen taraf kadin olsaydi.. ben karisi beni aldattin dedi diye bir erkegin yeterrrr bosaniyorum namusuma laf ettin diyeni duymadm hic..Konu sahibinin kadın olduğunu biliyorum her erkek öldürmüyor çoğunluk kesim öküz olabilir ama genelle yaymak yanlış bence...Kaldı ki adamın tarzını eşine davranışlarından çözebilmek mümkün kaldı ki adamda yeter da diyip boşanabilirdi. Sonuç yine değişmiyor adam karısını seviyor ve kaybetmek istemiyor. Konu sahibi elindekilerinin kıymetini bilip,bence konuyu kapatıp eşi ile yeni bir sayfa açması daha mantıklı geliyor.
8 yıl önce falan. O zaman ben yoktum yani. Evlendiğini duyunca da takıntı yapmış.şimdi ben anlamadım eşinizle muhattaplığı ne zaman olmuş?
Tamam o zaman çünkü iftiraya uğrayan adam bu kadar peşini birakmaz diyecektimPeşine ikimiz de düştük hamileliğimin son aylarına kadar uğraştı. Sonra ben bunun bizi daha çok yıprattığını sonuca varamadığımızı söyledim kızı bulamıyoduk. Aramayı bıraktık benim isteğimle. Onun suçu yok yani.
Ozur mesaji da yeni ama.Kız bunları yaptığında evli değildi ki yeni evlenmiş.
8 yıl önce falan. O zaman ben yoktum yani. Evlendiğini duyunca da takıntı yapmış.
Foto nasil birsey duruyor mu hala..Hiç sanmıyorum eşim benden gizli iş yapmış olamaz gözüm sürekli üzerinde attığı adımdan haberim var. Telefonu hep ortada bilgisayarla uğraşırken de gizli bir şey yapıyor mu diye hep izliyorum geçmişi hep kontrol ediyorum kontrol etmediğim hiçbir şeyi yok olamaz yani.
Her şeyini takip etmesem, eşimin attığı adımdan haberim olmasa ben de öyle düşünürdüm. Kızın böyle itiraf etmesi bana da çok garip geldi ama ruh hastasından her şey beklenir...Ama ben bi yandan daha da paranoyak davranıp, eşim mi ayarladı kıza böyle yazdırttırıyor diye de düşünürdüm
Bence siz benim yazdigimi birdaha okuyun.. verdiginiz cevap cok toz pembe biz cevap cunku.. turkiyeden bahsediyoruz turk toplumu kulturu.. hepsi ayni demiyorum .. cogu ila oldurur demiyorum ya bosar ya dover itham edilen taraf kadin olsaydi.. ben karisi beni aldattin dedi diye bir erkegin yeterrrr bosaniyorum namusuma laf ettin diyeni duymadm hic..
Duruyor baktım hepsi montaj. Önemli olan bu değil ki artık zaten.Foto nasil birsey duruyor mu hala..
Artık inanıyorum. Geç oldu ama... Olsun.toz pembe bakmıyorum çoklu pencereden bakıyorum, pozitif olmak güzeldir. Konuya dönecek olursak erkeklerinde onuru var !her gün hır gür kavga surat asma huzursuzluğa erkeklerde dayanmak zorunda değil. Eğer onca şeye katlanmışsa kaybetmek istemediği içindir! Konu sahibesinin ilk konusunda eşine neler yaptığını ve eşinin olaya yaklaşımını anlatmış.
Bazı arkadaşlar diyor ki; kim uğraşıcak böyle şeylerle inanın uğraşıcak o kadar ruh sağlığı bozuk insan var ki! O yüzden konu sahibesinin eşi bence suçsuz. Napsın kadın bu saatten sonra kocasına inanmıyorsa yanında durmasının bir alamı yok.
Duruyor baktım hepsi montaj. Önemli olan bu değil ki artık zaten.
Doğum yaptım kızım 6 aylık.Tamam o zaman çünkü iftiraya uğrayan adam bu kadar peşini birakmaz diyecektim
Bence siz de bu işin peşini bırakmayın davalarla surundurun kızı
Ama bunu doğumdan sonraya bırakın bebeğinizi etkiler yasadiklariniz