- Konu Sahibi SevdaLinka
-
sen ndn bu kadar dahıl olmaya calıstın onu anlamadım bn dıger arkadasa kızdım senlık bısey yok yanıen son senin haddinde konuşan arkadaş memleket meselesinden uzun süre siteye giremedi dost tavsiyesihoşçakal
yooo benim ki arkadaşça bir uyarı senin bana durup dururken çarpmaya çalıştığın lafa rağmensen ndn bu kadar dahıl olmaya calıstın onu anlamadım bn dıger arkadasa kızdım senlık bısey yok yanı
evet sırf burda hava cıva yapmak ıcın atmıs buna sınır oldumArkadaş Tunceli li kullanıcı adından belli
haklı olarak memleketine laf söyletmez
Tunceli nin ilçesinde 2 yıl kaldım
insanlarının kimseye zararı yok halkı alevi
ama hiç gelişmemiş bir yer merkezinde mutlaka herşey vardır ama
benim olduğum yerde bırak bimi market bile 2 taneydi
polis asker sevilmez demişler kimsenin bir zararını görmedik
hele siz memur olarak giderseniz hiç sorun olmaz
ama cesur biri olmanız gerekli sevgiliniz sizinle uzun süre orda kalacağını sanmıyorum
olduu hadı bbyooo benim ki arkadaşça bir uyarı senin bana durup dururken çarpmaya çalıştığın lafa rağmen
doğru söylüyorsun daha 15 gün önce Trakya mevzusunda Trakyalı arkadaşlar kötü konuşan bir üye yüzünden ban yediler benim uyarım bunun üzerine ..ben zaten konu sahibine gerekli yerleri yazdım ,20 küsür yıl tunceli hakkari van bitlisArkadaş Tunceli li kullanıcı adından belli
ama cesur biri olmanız gerekli sevgiliniz sizinle uzun süre orda kalacağını sanmıyorum
tamam bbolduu hadı bb
sevda seni tenzih ederek söylüyorum
arkadaşlar orasısen gitme ben gitme buraya memur öğretmen kim gidecek allah askina,
senelerce aaa tunceli mı aaa sirnak mı diyerek ayrım yapıldı şimdi millet neden dağda ışte tam da bu sebepten. isinize gelince benim topragi m isinize gelmeyince ben gitmem.iç anadolu iiiinsanıyım doğuya da hiçbir bağım yok yazacak çok şey var ama telefondan yazamıyorum
Arkadaş Tunceli li kullanıcı adından belli
sevda cim çok bekledi n bence yaşp tercihinibatıdan daha huzurlu olursun hayat şartları kisitli ama insanları dahamutevazi .
telefonla girdimyazım yanlısı varsa affet
bende görev nedeniyle Tuncelide yaşadım yazmayı düşündüğünüz iki ili Şırnak ve Hakkariyi hiç görmedim arkadaşım
Tunceli Munzur suyu ile baharda çok güzel bir kent oluyor halkı çok iyi ben bir kötülüklerini görmedim
Doğu illeri arasında okuma oranı en yüksek ve aydın bir kent
Benim gitmeden önceki hayalimdeki Tunceliden daha iyi bir Tunceli bulduğumu belirtmek isterim
Tek marketler zinciri var BİM, DİASA, A101 gibi marketleri göremezsin orda ama hiçbirşeyin sıkıntısı yok herşeyi yerel marketlerden bulabiliyorsun
Öğretmenevi merkezde bir gece evi getirirken oraya kaldık temizliğini beğenmedim canım
Polisevi başka bir mahallede orada kalmadığım için birşey diyemeyeceğim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Keşke terör olmasaydı da her ilçesini gezebilse idik doyasıyla
hayır yaşamış olsa bile böyle bir genelleme yapma hakkı yok. ablamla sirnak uludere de eşi asker eniştemin söylediği adamlara tepeden bakarsan gözlerinde kin beliriyor ama aynı adama tank tan inip çayımızı var mı diye sor komutanim 1 bardak daha ic diye ısrar ediyorlar diyo. yani etki tepki meselesi. ırkçılığa karsiyim insan insandır. benim memleketinin adamı verilen parayı ay bulup kahvede otururken onlar kaç km yoldan çalışmaya geliyorlar.
ayrım yapmak cok cok kotu bısey bu konuda sana katılıyorum
ama bu konudakı asıl mevzu yasanılmamıs gorulmemıs bıyer ıcın sacma sapan fıkırler atılmıs ortaya
kusura bakma cnmSevgilim kalacak demedim zaten sevgili Bukrem,evlendiğimiz zaman o benim olduğum yere tayin isteyecek. :)
İçimi ferahlatınız teşekkür ederim. :)
Yazacağım canım,Rabbim yardım eder inşallah.Zaten Batı gelmez,istemiyorum da.Küçük bir şehir istiyorum.
Çok teşekkür ederim yorumunuza,gerçekten içimi ferahlattınız.
Hakkımda hayırlısı,yazacağım ama geleceğini sanmıyorum.
Anlatılanlara bakılırsa böyle bir kenti o puanla yedirmezler bana.
Hanımlar,bu arada lütfen sorunlarınızı özel mesajla halleder misiniz ?
Yardımcı olan arkadaşların mesajlarını görmek için iki sayfa polemik okudum.
kusura bakma cnm
haksızlık yapılmıs yazılan msjlarda
cevap verılmezsse ınsanların aklında yazılanlar gbı algı olusabılır
agzına saglıkhayır yaşamış olsa bile böyle bir genelleme yapma hakkı yok. ablamla sirnak uludere de eşi asker eniştemin söylediği adamlara tepeden bakarsan gözlerinde kin beliriyor ama aynı adama tank tan inip çayımızı var mı diye sor komutanim 1 bardak daha ic diye ısrar ediyorlar diyo. yani etki tepki meselesi. ırkçılığa karsiyim insan insandır. benim memleketinin adamı verilen parayı ay bulup kahvede otururken onlar kaç km yoldan çalışmaya geliyorlar.
bende gordugum msjlara cok sasırdımEstağfurullah ama sabaha sabah tartışma görmek üzdü.
Kırdıysam özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?