• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakkari,Şırnak,Tunceli...Bilen beri gelsin.

Sizce yazmalı mıyım ?

• Evet,yaz gitsin.Haziran'da ne olacağı belli değil.

OY: 13 52,0%
  • O kadar beklemişsin,biraz daha bekle.

OY: 12 48,0%

• Ankete Katılan
    25
Neden bu üç il? Doğuda puanları daha düşük olan daha rahat edeceğiniz iller de var.
Tunceli rahattır ama puanlar yüksek bildiğim kadarıyla.
Biraz daha araştırın. Üçüne bağlı kalmayın.
Hazşran atamasını da beklemeyin bence. Ne kadar erken o kadar iyi.

Neden bu üç il? Doğuda puanları daha düşük olan daha rahat edeceğiniz iller de var.
Her ile kadro verilmiyor çünkü, büyük ihtimal en oluru olan bunlar diye yazmıştır.

arkadaşım şırnaka atandı çok rahatım diyo burdaki arkadaşlık ortamını hiçbiyerde bulamadım diyo, çok memnun ama çok fazla gezemiyormuş yani, ama ortam güzelmiş, lakin puanınızı gördüm burda şırnagı felan begenmeyen arkadaşlar baksın görsün şırnak 90 la kapatır , sizin puana çok büyük ihtimal gelmez kasımda 90 taban puanla kapatır açılışı yapar , sonrası 87 ye falan iner siz daha üç dört atama beklersiniz diyim yani, hatta gelmeyebilir çünkü bu sene kadro da sıkıntı var az kadro verilcek. siz doğuları yazın ekmek aslanın agzında gittikçe sınavlar zorlaşıyo rekabet artıyo aman diyim yani,

Taşra yerlerde Bim falan olacaksa yine iyi:)
Gitmeden önce her şeye hazırlıklı olmak lazım, özellikle kış şartları çok zorlar oraların.
Yollar kapanır, soba yanmaz, evin içine tüter, beceremezsin, yalnızsın, ekmek olmaz, oturur ağlarsın falan.
Ama hayati tehlike yaşamayacağın bir yere düşersen hayata çok şey katar diyorum.
Bu arada birinin ak dediğine diğerinin kara demesi mevcut kendi yaşadıklarından dolayı.
Burada çok süper diye yazılan kimi mekanlarda arkadaşlarım teröristlerle, her gün okula, köye baskın yiyerek, yollarda durdurularak yaşıyordu. Şansa bakıyor demek ki biraz.
Ben olsam ihtimal yüksekse "ya nasip" der giderdim.

Hakkari, Şırnak yazmasan iyi olur bence :KK43: Tunceliyi bilmiyorum ama Tuncelili tanıdıklarım (batıda olmalarına rağmen) pek hoş insanlar değillerdi. Gerçi geneli kötülemeye neden değil bu. Tunceli yazılabilir illa bekleyemem diyorsan benim fikrim bu yönde.

Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Üçüne bağlı kalmayacağım ama bu üç ili de yazıp yazmamakta kararsız kaldım.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)

Bunlarin icinde en iyisi Tunceli gibi ...

Galiba ama o da yüksekmiş. :)

keşke nefret söylemi yüzünden burda bi yaptırım olsa, cahil araştırma gereği bile duymadan konuşan insanlar azalarak bitse keşke
bence en rahat edeceğin il Tunceli arkadaşım, rahat edersin

Teşekkür ederim sütlükahve,bakalım nasip. :)

arkadaşım şırnaka atandı çok rahatım diyo burdaki arkadaşlık ortamını hiçbiyerde bulamadım diyo, çok memnun ama çok fazla gezemiyormuş yani, ama ortam güzelmiş, lakin puanınızı gördüm burda şırnagı felan begenmeyen arkadaşlar baksın görsün şırnak 90 la kapatır , sizin puana çok büyük ihtimal gelmez kasımda 90 taban puanla kapatır açılışı yapar , sonrası 87 ye falan iner siz daha üç dört atama beklersiniz diyim yani, hatta gelmeyebilir çünkü bu sene kadro da sıkıntı var az kadro verilcek. siz doğuları yazın ekmek aslanın agzında gittikçe sınavlar zorlaşıyo rekabet artıyo aman diyim yani,

Ben de sıralamaya güvenerek Haziran olur diyorum.
2012 Kasım'da alım daha az olmasına rağmen 10 binler gitmiş,o zaman 88'e tekaübül ediyordu puanlar,şimdi 85.
Nasip,ne yapalım... :)

Taşra yerlerde Bim falan olacaksa yine iyi:)
Gitmeden önce her şeye hazırlıklı olmak lazım, özellikle kış şartları çok zorlar oraların.
Yollar kapanır, soba yanmaz, evin içine tüter, beceremezsin, yalnızsın, ekmek olmaz, oturur ağlarsın falan.
Ama hayati tehlike yaşamayacağın bir yere düşersen hayata çok şey katar diyorum.
Bu arada birinin ak dediğine diğerinin kara demesi mevcut kendi yaşadıklarından dolayı.
Burada çok süper diye yazılan kimi mekanlarda arkadaşlarım teröristlerle, her gün okula, köye baskın yiyerek, yollarda durdurularak yaşıyordu. Şansa bakıyor demek ki biraz.
Ben olsam ihtimal yüksekse "ya nasip" der giderdim.

Haklısın Koalina...Şartlar çok zor,biliyorum.
Bende de şans yoktur ama dediğin gibi nasip artık.
Yorumun için çok teşekkür ederim. :)

Canim 2012 kadim atama.puanlarina baktim da 84 le de giden olmuş.
Ki.şimdi kobani olayları vs derken herkesin gözü korktu. Bu 3 il daha az tercih edilir ve yerleşme ihtimalini artar
Çok iyi düşünerek tercih et.
Haziran da daha bati olabilir
Ama ne zaman ne kadar kadro acilacagi da hic belli olmuyor
Hakkında hayirlisi olsun
Screenshot_2014-11-12-18-54-37.png

Canim 2012 kadim atama.puanlarina baktim da 84 le de giden olmuş.
Ki.şimdi kobani olayları vs derken herkesin gözü korktu. Bu 3 il daha az tercih edilir ve yerleşme ihtimalini artar
Çok iyi düşünerek tercih et.
Haziran da daha bati olabilir
Ama ne zaman ne kadar kadro acilacagi da hic belli olmuyor
Hakkında hayirlisi olsun
Eki Görüntüle 1301255

Canım üşenmeyip puanlara bakmışsın,Allah razı olsun.
Senin gideceğine ben çok inanmıştım ama verdikleri kadro şaka gibi.
İnşallah Haziran'da hayırlı ve çok güzel bir yere yerleşirsin.
Çok teşekkür ederim,amin. :)

Canım üşenmeyip puanlara bakmışsın,Allah razı olsun.
Senin gideceğine ben çok inanmıştım ama verdikleri kadro şaka gibi.
İnşallah Haziran'da hayırlı ve çok güzel bir yere yerleşirsin.
Çok teşekkür ederim,amin. :)
Çok sağol canim.
İnşallah haziranda adam gibi kadro verirler de bu puanla ortada kalmam.

Uni. Erkek arkadas hakkariye atandi gittiginin 2. Gunu geri dondu hesap et erkek olmayla geri dondu 2 yil kpss den men...
Bende bekar hatun baasimla yirmi iki yadimda bir astsubay kizi olarak gidip uc yil gorev yaptin erkek arkadasinizin cani cok tatli gelmis;)

Tunceli mi..
Aman Allah im..
Allah düşürmesin..
Hele eşin asker veya polis ise..
Halkın yüzde doksan dokuzu asker ve polisi kiralık köpek gibi görür. . Cok özgürlükçü olduklarını savunur lar ama sadece kendi düşüncesinde olanlara karşı iyidirler.. He bi de kadına çok değer verdiklerini söylerler ama nedense boşanma dayak kadına şiddet hep orada birinci sıradadır. . En son bi haberde çıkmıştı adam karisini vurdu kızının önünde. .
Sokakta mini etekli kadınlar vardır hep şaşırırsin..
Neyse din konusuna hiç gelmeye yim kesin ban yerim..
Iç lerinde iyi olanlar devleti sevenler hiç mi yok diyeceksin evet vardır ama zi Bilyön da bir......
konusmalarına dıkkat et bnm agzımı actırma !
burda kendı salak dusuncelerınle bır ılı karalayamazsın

Back