Hakkari,Şırnak,Tunceli...Bilen beri gelsin.

Sizce yazmalı mıyım ?

• Evet,yaz gitsin.Haziran'da ne olacağı belli değil.

OY: 13 52,0%
  • O kadar beklemişsin,biraz daha bekle.

OY: 12 48,0%

• Ankete Katılan
    25
Linka ben de çok düşündüm ama yazmayacağım doğuyu batı olursa olur diyorum. Hele bu aralar çok karışık ortalık

Ahhh ahhh...

Batı gelmez bu puanla canım bana...
Bi yanım bekle diyor,diğer yanım öleceksen her yerde aynı saatte öleceksin diyor.
Ölüm düşüncesinde de değilim aslında. Yaşam kalitesi de yüksek olsun istiyor insan madem emek verdik. Kendi branşım olsa neresi olsa yazarım öyle de yapacağım zaten ama düz memurluk için üç kuruş maaşla doğuya gitmek saçma geliyor.

Aslında biliyorsun beni az çok.Hayattan çok bi beklentim yok.
Bi Bim,bi A101 işimi görür benim.
Bi de PTT binası tamam...
Hani internetten kitap sipariş edebileyim yeter.
Bakalım,hayırlısı...

doğuda öğretmen el üsütünde tutulur batıdaki gibi değil
Vanlıyım Özalp'in bir köyünde ücretli öğretmenlik yapmıştım veliler yanıma geldikleri zaman düğmelerini ilikliyorlardı, her gün bir ev yemeğe çağırıyordu öğrencilerim en sevdikleri aksesuarları, oyuncaklarını bana hediye ediyorlardı ordaki insanlığı başka yerde bulamam hatta bu da ordan bir anı öğrencilerimle...

Bakalım,hayırlısı...
Tercih yaparken, kurumların tayin durumlarını da çok çok iyi araştır linka, gidip de dönemeyen çok oluyor.

Bakalım,hayırlısı...
aldığın puan sadece bu iller için mi yeterli.?
doğudan başka seçeneğin yok mu canım ya?
pek parlak değil seçeneklerin.
tercihler nasıl yapılıyor bilmiyorum ama şehir merkez garanti mi oluyor yoksa taşralara da verilebilirmisin.
bence biraz daha düşün,ailenin fikrini al derim ben

Şu an için yok canım.Sadece Doğu yazacağım.Batı ölü tercih olur çünkü.
Parlak olmadığını ben de biliyorum malesef.
Şehir merkezi de garanti değil,taşralara da veriliyor.
Biz bir karara varamadık,burada her görüşten,her yerden hanımlar var.İstişare edebilmek için açtım konuyu.

Tunceli kadına şiddette birinci sırada mı? bu istatistiğe nereden ulaştınız acaba çok merak ettim?

bir zamanlar Tunceli'de 1 sene kadar yaşamış bir kadın olarak çok samimi söylüyorum, doğuda bir kadının rahat yaşayabileceği ender şehirlerden biridir.
Evet, halkı devleti, polisi, askeri sevmez bu konuda da haklı nedenleri var bence.. yeri burası olamadığı için bu konuya çok değinmiyorum.

başka bir arkadaşın dediği gibi öğretmenlere karşı çok sevecen ve saygılıdırlar..

son olarak devleti sevmek nedir allah aşkına? halk neden devleti sevsin hele şuanki hükümetle.. hükümet dediğimiz vatandaşına hizmet eder, vatandaş hükümete değil.

Kesinlikle calismak icin gidiyorsun gozun kapali yaz hic korkma ordakiler ocu degil insan hic bir konudada ayirim yapilmaz
Cokta deger verilir turkiyenin baska illerinden calismak icin gelenlere

Uni. Erkek arkadas hakkariye atandi gittiginin 2. Gunu geri dondu hesap et erkek olmayla geri dondu 2 yil kpss den men...

Devletle hükümet farklı şeyler. Bunu bi anlayın önce .. açın Sözlüğü bakın devlet ne demek hükümet ne demek.. hükümetler gelir geçer ve gider. Ama devlet her zaman Baki kalır. . Çalıştığım kurumda onlarca memur var.. Aslında çocuk Esirgeme kurumundan gelen.. Devletin kimsesiz anası babasi olmadığı için kadrolu memur yapıp ekmek verdiği kol kanat gerdi insanlar.. iki si de hakkari li ama devlete bi kinleri asla yok.....
O devleti sevmemektepte haklılar dediginiz insanlar
Bi Zahmet o sevmedikleri devletten yardım almasonlar o halde.. bi zahmet o devlete hem küfür edip hem taş atıp hem de hastanesine okuluna gitmesinler..
Askere polise tuzak kurup oraya sadece ekmek parasi icin gitmis masum insanlari taramalari, analarin yureklerini yakmalari, onlarca eve ateş düşürmelerinin size göre haklı nedenleri var demek..
Sınırda ülkesi için nöbet tutan 18 yaşında genci askeri kaçırıp tecavüz ettikleri olaylar var.. Bunların size göre haklı nedenleri bar demek..
Hicbisey den haberi yokken yemek yerken ensesinden vurmalarının. .
2 aylık hamile karısı nin canı çekti diye onun yanında karısının yanında ona meyve alırken arkadan kallesce vurmalaRinin size göre haklı nedenleri var demek......
Hicbirsey yazmayacağım dilerim ki Allah sizi o sevmediğiniz devlete muhtaç etmesin..
Bazen sizin gibi insanlarla aynı havayı soludugum için utanıyorum. ...........
Başka bişey yazmam daha çok sinirlenecek halde değilim! !!!!!!

Uni. Erkek arkadas hakkariye atandi gittiginin 2. Gunu geri dondu hesap et erkek olmayla geri dondu 2 yil kpss den men...

Gidersem döneceğimi sanmıyorum.Ağlarım,zırlarım,psikolojim laçka olur belki ama onu yapamam sanırım.
Kalan çok insan var,ben neden onlardan olmayayım diyorum.

Sevdalinka bekle diyemiyorum çünkü beklemek çok zor ancak şırnak gibi bir yerde yaşamak da zor is... Donecegin kesinse yasarsin ama sürekli orada yerlisi olmayan yapamaz cakılı kalirsan çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…