- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
buyrun ben geldim öğretmen değilim ama tuncelinin puanları yüksek bitlisinde şırnaktan emin değilim yani nokta atışı yapacaksan ve puanın sınırsa çok ümitlenme..tunceli çok gelişmiş bir il bitliste vana çok yakın ve insanlar ihtiyaçları için hafta sonları gidebiliyorlar ..tatvanın öğretmenevini görmüştüm kocamandı deprem zamanı..hayırlısı olsun hakkında
sinir yapın sağlamsa yani korkak biri değilsen şayet hakikaten bana göre iyi oldukları için söylüyorum van erciş Özalp Edremit (uff puanları batıdan tavan ama)hakkari Yüksekova,bitlis tatvan Adilcevaz,tunceli merkez(klostrofobin yoksa 4 dik dağın çukurunda nere baksan duvar gibi) Erzurum Yakutiye ,urfa halfeti Viranşehir,antep merkez,diyarbakır merkez şiddetle tavsiye ederim ama o 26 zımbırtısı sizde halen varsa bu bahsettiklerimin dışındaki ilçelere 4 nala gönderirler..sistem utansın..Hayırlısı olsunYok çok ümitli değilim ama işte nasipte varsa olur hesabı tercih yapacağım.
Çok teşekkür ederim. :)
Tunceli mi..
Aman Allah im..
Allah düşürmesin..
Hele eşin asker veya polis ise..
Halkın yüzde doksan dokuzu asker ve polisi kiralık köpek gibi görür. . Cok özgürlükçü olduklarını savunur lar ama sadece kendi düşüncesinde olanlara karşı iyidirler.. He bi de kadına çok değer verdiklerini söylerler ama nedense boşanma dayak kadına şiddet hep orada birinci sıradadır. . En son bi haberde çıkmıştı adam karisini vurdu kızının önünde. .
Sokakta mini etekli kadınlar vardır hep şaşırırsin..
Neyse din konusuna hiç gelmeye yim kesin ban yerim..
Iç lerinde iyi olanlar devleti sevenler hiç mi yok diyeceksin evet vardır ama zi Bilyön da bir......
adamlar munzura bi pilaj yapmış milletin ağzı açık kalır görsen lebi derya sankiTunceli mi..
Aman Allah im..
Allah düşürmesin..
Hele eşin asker veya polis ise..
Halkın yüzde doksan dokuzu asker ve polisi kiralık köpek gibi görür. . Cok özgürlükçü olduklarını savunur lar ama sadece kendi düşüncesinde olanlara karşı iyidirler.. He bi de kadına çok değer verdiklerini söylerler ama nedense boşanma dayak kadına şiddet hep orada birinci sıradadır. . En son bi haberde çıkmıştı adam karisini vurdu kızının önünde. .
Sokakta mini etekli kadınlar vardır hep şaşırırsin..
Neyse din konusuna hiç gelmeye yim kesin ban yerim..
Iç lerinde iyi olanlar devleti sevenler hiç mi yok diyeceksin evet vardır ama zi Bilyön da bir......
Yok canım öğretmen sen asker polis kadar sorun yaşamaz sinBen bekarım henüz ama olur da atanırsam sevgilim gelecek benim bulunduğum ile evlenince.
Gözümü karartıp yazmalı mıyım bilmiyorum.
Çok düşük de olsa bir ihtimal var.
Asker ya da polis değil,öğretmen ama aslında pek de bir fark yok sanırım.
Hepsini biliyorum aslında ama dedim ya belki yanılırım diye açtım konuyu.
doğuda öğretmen el üsütünde tutulur batıdaki gibi değilBen bekarım henüz ama olur da atanırsam sevgilim gelecek benim bulunduğum ile evlenince.
Gözümü karartıp yazmalı mıyım bilmiyorum.
Çok düşük de olsa bir ihtimal var.
Asker ya da polis değil,öğretmen ama aslında pek de bir fark yok sanırım.
Hepsini biliyorum aslında ama dedim ya belki yanılırım diye açtım konuyu.
canm puanın kaç söyleyebilir misin bende tercih yapcam da gelmez diyorumMerhaba hanımlar.
1 hafta sonra lisans düzeyinden memurluk için tercih yapacağım.
Aslında puanım ve sıralamam Kasım ataması için sınırda.
Fakat 2012 atamasını göz önünde bulundursak benim sıralamamdan giden olmuş.
Ama kararsızım.
Hakkari,Şırnak ve Tunceli hakkında bilgi istiyorum.
Hani pansiyon,öğretmen evi vs.durumları nasıldır ?
Aslında duyacaklarımı az çok biliyorum.
Biraz destek biraz cesaret almak için açtım sanırım konuyu.
Yazsam mı diğer atamaları mı beklesem kararsız kaldım.
Bir yanım ne olacağı belli değil yaz gitsin diyor.
Diğer yanım 2 yıl bekledin,6 ay daha bekle diyor.
Bilemedim.
Yok kız ne plajı önünden geçtik arabayla bildiğin dereye plaj diyorlar işte :)adamlar munzura bi pilaj yapmış milletin ağzı açık kalır görsen lebi derya sanki
yalnız o Munzur (çay bu aradaYok kız ne plajı önünden geçtik arabayla bildiğin dereye plaj diyorlar işte :)
Girmeyi düşündüm ama
Baktım içi de hep çamur neyin:) :)
Dere çay işte her ne ise :) :)yalnız o Munzur (çay bu arada) suyu en temiz yerlerdendir ha demedi deme
sinir yapın sağlamsa yani korkak biri değilsen şayet hakikaten bana göre iyi oldukları için söylüyorum van erciş Özalp Edremit (uff puanları batıdan tavan ama)hakkari Yüksekova,bitlis tatvan Adilcevaz,tunceli merkez(klostrofobin yoksa 4 dik dağın çukurunda nere baksan duvar gibi) Erzurum Yakutiye ,urfa halfeti Viranşehir,antep merkez,diyarbakır merkez şiddetle tavsiye ederim ama o 26 zımbırtısı sizde halen varsa bu bahsettiklerimin dışındaki ilçelere 4 nala gönderirler..sistem utansın..Hayırlısı olsun
Yok canım öğretmen sen asker polis kadar sorun yaşamaz sin
Bence yine de yaz
Beğenmez sen gitme . .
doğuda öğretmen el üsütünde tutulur batıdaki gibi değil
Özelden bana ulaş gelirse sana yardımcı olabilirimHanımlar,öğretmenim ama memurluk için tercih yapacağım.
Şu an bir öğretmen ataması yok.
Sanırım net yazamamışım,ondan bir karışıklık oldu.
Memur,vhki,bilgisayar işletmeni vs.gibi yerleri yazacağım yine.
Sinir yapım sağlam falan değil aslında ama...
Gidenlerden neyim eksik diyorum.
canm puanın kaç söyleyebilir misin bende tercih yapcam da gelmez diyorum
Özelden bana ulaş gelirse sana yardımcı olabilirim
Sevda zor bir karar. Aslında öğretmenlikte senin branşın iyi. Nasıl atanamazsın aklım almıyor.
Kardeşim gidecek olsa gönlüm razı olmazdı. Ailen için sürekli o stresle yaşamak çok zor olur canım.
Allah senin nasibini de bir şekilde ayarlamıştır bence. ben olsam 6 ay daha beklerdim.
Dediğin yerler çok uç. Gitsen gelmezsin her canın istediği zaman.
Bir de o tarafta olan insan da batıya gelmektense kendine yakın yerleri yazıyor. Kardeşim tercih yaparken en uç bölgelerin düz memurluk puanları bile çok yüksekti.
ailen ne diyor bu konuda?
Merhaba hanımlar.
1 hafta sonra lisans düzeyinden memurluk için tercih yapacağım.
Aslında puanım ve sıralamam Kasım ataması için sınırda.
Fakat 2012 atamasını göz önünde bulundursak benim sıralamamdan giden olmuş.
Ama kararsızım.
Hakkari,Şırnak ve Tunceli hakkında bilgi istiyorum.
Hani pansiyon,öğretmen evi vs.durumları nasıldır ?
Aslında duyacaklarımı az çok biliyorum.
Biraz destek biraz cesaret almak için açtım sanırım konuyu.
Yazsam mı diğer atamaları mı beklesem kararsız kaldım.
Bir yanım ne olacağı belli değil yaz gitsin diyor.
Diğer yanım 2 yıl bekledin,6 ay daha bekle diyor.
Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?