- 2 Mayıs 2023
- 14
- -7
- 24
-
- Konu Sahibi belindasays
Hsk nin personel sayisi diger kurumlar kadar cok olmadigi için, kurul olarak kisinin durumuna ozel degerlendirme yqpabiliyorlar. Kararnamde tayin doneminde durumunu izah edip basvuru yaptiginda degerlendiriyorlar. Ha sağı solu belli olmayan bir yer hsk ama oyle genel gecer kurallar yerine personelin ozel durumuna gore yer belirleme yapabiliyorlar. Askeriyede kati tayin kurallari varsa muhtemelen hakim olan eşine uyacaktirNormal memuriyette eş ,Askere tabidir. Eşin tayin imkanı bulunmuyorsa asker ve polislere yalnızca bir defaya mahsus eşin yanına gitme hakkı tanınıyor sonra hep askerin polisin peşinde eşiama hakimlik baslı başına bi şey şimdi bilemedim
Ay hakim siz misiniz ilk kez normal hayatta karşılaştımHerkese merhaba:) kızlar bir hakimle astsubayın evlenmesi durumunda atama durumları nasıl olur? Yani hakimin atandığı yere mi gidilir yoksa astsubayın mı? Ben hakim astsubaydan daha rütbeli olduğu için astsubay hakime tabi diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. Bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim, iyi günler
Kendisi hakim olsaydi sizce bu sorunun cevabini bilmez miydi?Ay hakim siz misiniz ilk kez normal hayatta karşılaştım
Benim kafa gitti bugünKendisi hakim olsaydi sizce bu sorunun cevabini bilmez miydi?
Yeni hakim atanmadan once akademide meslek egitiminden geciyorBenim kafa gitti bugüno da doğru bir an acaba yeni mi oldu diye düşündüm