hakiki çam balı.....kendi balımız......

ibet

ağır işçi
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
784
1
52
arkadaşlar...kendimize ait birinci kalite çam balı var...az miktarda kaldı...normalde kilosu 20 liradan satılıyor...sizler için kilosunu 15 liraya veriyorum............katıksız üretimden size...her derde deva...bal sevrseniz siperişlerinizi bekliyorum............katıksız koyu kıvamlı misler gibi.........kilo 15 lira :sm_cool:.

(posta kargo ile kargosu 1 kilo için 3 iki kilo için 4 lira arkadaşlar.........)

Son düzenleme:
kız allah iyiliğini versin emi,zaten aş eriyorum benşi deli etti bu bal şimdi.ağzımın suyu halıya aktı :)aşk olsun yani...:CüvCüv:

[/quote]

kız allah iyiliğini versin emi,zaten aş eriyorum benşi deli etti bu bal şimdi.ağzımın suyu halıya aktı :)aşk olsun yani...:CüvCüv:

[/QUOTE]

ay arkadaşım.....yakın olsak hemen koşarak getirirdim sana ben.:1hug:
verelimmi sana 2 günde gelir.....:roflol:

banada 2 kilo canım umarım güseldirrr ben çam balı çok seviyorum da görüşelim

peki arkadaşım....özelden adres ve hesap bilgilerini yazalım karşılıklı....bal mükemmel...tadınca hak vereceksiniz bana.......bekliyorum.....:1hug:

peki arkadaşım....özelden adres ve hesap bilgilerini yazalım karşılıklı....bal mükemmel...tadınca hak vereceksiniz bana.......bekliyorum.....:1hug:

ok canım ben adresi yazıyorum kargomu yokya otobüs firması ilemi göndericeksin özelime msj atarmısına.s.

arkadaşlar.....başka bal isteyen yokmu??
az kaldı siparişlerinizi beklyorum........................a.s

emine gülşen arkadaşım...balın 2 kg. bugün çıktı yola canım...afiyetle tüket arkadaşım......................posta kargo takip numaran kp00060542267 canım...........:1hug:a.s.

emine gülşen arkadaşım...balın 2 kg. bugün çıktı yola canım...afiyetle tüket arkadaşım......................posta kargo takip numaran kp00060542267 canım...........:1hug:a.s.

Canım benim çok teşekkürler bizde de bal yeni bitmişti yarın ücreti hesabına geçicem teşekkürler ilgine memnun kalırsak senin abonen oluruz petekli bal varsa ondan da taleb ederiz canımcım bana özelden mail adresini yazarsan sana havele dekontunu da mailliyeyim olurmu

petekli bal yok canım ...katıksız doğal bire bir çam balı......özelden mail adresini geçiyorum canım...bulunsun sende..dekont için değil tabi.:1hug:a.s.

arkadaşlar......bizim bölgeden hakiki katıksız doğal çam balı.herderde deva....klio normalde 20 ama 15 e veriyoruma.s..........................yokmu bal isteyen...............:sm_cool:

ben özür dileyerek bir şey sormak istiyorum, kedimize ait bal demişsiniz ve arkadaş petekli bal istediğinde ise petekli yok demişsiniz, balı kendiniz üretimden tüketime sunmuyormusunuz, eğer kendiniz uğraşıyor iseniz bal önce petekli halde elinize geçmiyormu bunu satışa o haliyle yada süzerek sunmak sizin elinizde.. açıklayıcı olursanız almayı düşünebilirim...

selam arkadaşım..balı petekli şekliyle gönderim zor oluyor bu nedenle süzerek gönderim yapabiliyoruz ancak......................güvenle temin edebilirsin bizden..katıksız saf çam balı..............:1hug:

canım bal geldi güzelmiş teşekkürler bankadaki işlem bu gün düzeltilecek 2 kez aradım öğleden sonra tekrar arıyıcam

canım bal geldi güzelmiş teşekkürler bankadaki işlem bu gün düzeltilecek 2 kez aradım öğleden sonra tekrar arıyıcam

afiyet şeker olsun arkadaşım................çevrenizden sipariş olursa memnun olurum...........eft olayı tamamdır canım.sağolasın...............:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…