[/QUOTE]kız allah iyiliğini versin emi,zaten aş eriyorum benşi deli etti bu bal şimdi.ağzımın suyu halıya aktı :)aşk olsun yani...:CüvCüv:
cnmcım bana gönderiyosun 1 kilo
banada 2 kilo canım umarım güseldirrr ben çam balı çok seviyorum dagörüşelim
peki arkadaşım....özelden adres ve hesap bilgilerini yazalım karşılıklı....bal mükemmel...tadınca hak vereceksiniz bana.......bekliyorum.....:1hug:
ok canım ben adresi yazıyorum kargomu yokya otobüs firması ilemi göndericeksin özelime msj atarmısına.s.
banada 2 kilo canım umarım güseldirrr ben çam balı çok seviyorum dagörüşelim
emine gülşen arkadaşım...balın 2 kg. bugün çıktı yola canım...afiyetle tüket arkadaşım......................posta kargo takip numaran kp00060542267 canım...........:1hug:a.s.
Yurtdisina kaca mal olur acaba?
ben özür dileyerek bir şey sormak istiyorum, kedimize ait bal demişsiniz ve arkadaş petekli bal istediğinde ise petekli yok demişsiniz, balı kendiniz üretimden tüketime sunmuyormusunuz, eğer kendiniz uğraşıyor iseniz bal önce petekli halde elinize geçmiyormu bunu satışa o haliyle yada süzerek sunmak sizin elinizde.. açıklayıcı olursanız almayı düşünebilirim...
canım bal geldi güzelmiş teşekkürler bankadaki işlem bu gün düzeltilecek 2 kez aradım öğleden sonra tekrar arıyıcam