hakiki çam balı.....kendi balımız......

arkadaslar sıze balın hakıkı balmı yoksa sekerlemı yapıldıgını anlamanız ıcın kucuk bır tıyo verıyımm . kasıga koyacagınız balın altında bı cakmak yakınn kasıktakı karamelıze oluyosa bılınkı sekerle yapılmıss ve gercek bal degıl hakıkı ball yandınca parlaklasıyorr ve asla karamelıze olmuyoo umarımm ısınıze yarar aslında bende almak ısterıımm sızden ama cam balının fıyatıyla sızınkını karsılastırdıgımda cok buyuk fark varr

Bende kızıma vermek için istiyorum. Güvnle alabilirim değil mi? Sonuçta bebeğime vereceğim.
Soru için kusura bakmayın ama emin olmak isterim.

Bende kızıma vermek için istiyorum. Güvnle alabilirim değil mi? Sonuçta bebeğime vereceğim.
Soru için kusura bakmayın ama emin olmak isterim.

canım..tabiki hakiki çam balı..........balı bir mikta yüzünüze sürün yüzde karıncalanma kaşıntı gibi etki yapıyorsa o bal geröek katıksız baldır.......gerçek balı bu şekil test edebilirsinizdea.s....................

bebişine güvenle yedirebileceksin canım..............kaç kilo istersin bana ulaşmanı bekliyorum...................sevgilerimle.............:1hug:

arkadaşlar...siparişlerinizi bekliyorum.....kulübümüzden benden bal alan emine gülşen ve ırmak 2004 adlı arkadaşladan balın kalitesiniz sorabilirisniz a.s...............

arkadaşlar...bal isteyen yokmu...........siparişleri bekliyorum sizlerdena.s.

biz vericez canım tekrardan komşumla bi konuşayım kaç kilo istiyorda sana döneyim olurmu :KK66:

X