- 27 Mart 2019
- 30.128
- 110.457
- 598
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
Kafana gore gidip polislere ip sorgula diyemessin yetkileri yokKelebek
Senin ip adresinden hangi şehirde olduğunun kazen bulur o şehrin emniyetine bir şikayete bakar
Polislerin gelmesi bir gün sürmez
Ne yapalım yani kelebeklerin ömrü az Olur
Guzum sahibini bul sahibi ben sikayetciyim derse sikayet tabi olur . Giz sen bilmedigin biri icin nasil dava acacanHa bide şu var başkasının fotosu bu iste sıkıntı bilişim suçlarına girer
Burdan birinin gitmeyecegi nerden biliyorsunSayin cok bilmis . Ip adresini sorgulatmak icin savciliga gitmek gerekiyo . Dava acilirsa sorgulanir . Bulunur ki savciliktan izin alinmasi gerekir . Polis son is yani . Ogren de oyle yaz bari .
Kiz gercek soylemedim hepiniz mutlu mesut olun ailenizleFake konuda edilen beddualar çok kafama takılıyor benim. Bumerang gibi yola çıkıp kişinin kendisine geri dönecekken tam ortada her şeyin sahte olduğu anlaşılınca o beddualara ne oluyor mesela? Esas olan dilden çıkan mı niyet mi? Mesela kocan da sana yapsın aynısını dendi, bunun denilme sebebi bir kınama ise bedduanın geçerliliği oluyor mu? Sonuçta kınayan kişi konunun sahte olduğunu bilmiyordu ama beddua eden biliyor. Niyetlere göre mi belirleniyor beddualar? Bunları hep merak ediyorum ben.
Konu sahibi, huhatamım deyilsin. Keçbiş olsun.
Negatif tum sozler evrene gidip, ordan sahibine geri donuyor bence ki bu konuda oyle olmasini umarim.Fake konuda edilen beddualar çok kafama takılıyor benim. Bumerang gibi yola çıkıp kişinin kendisine geri dönecekken tam ortada her şeyin sahte olduğu anlaşılınca o beddualara ne oluyor mesela? Esas olan dilden çıkan mı niyet mi? Mesela kocan da sana yapsın aynısını dendi, bunun denilme sebebi bir kınama ise bedduanın geçerliliği oluyor mu? Sonuçta kınayan kişi konunun sahte olduğunu bilmiyordu ama beddua eden biliyor. Niyetlere göre mi belirleniyor beddualar? Bunları hep merak ediyorum ben.
Konu sahibi, huhatamım deyilsin. Keçbiş olsun.
En son boyle diyen bir arkadasi ziril ziril aglatmisti Kazen abi. Deneyelim mi sizinle de?Kafana gore gidip polislere ip sorgula diyemessin yetkileri yok
Kelebek
Senin ip adresinden hangi şehirde olduğunun kazen bulur o şehrin emniyetine bir şikayete bakar
Polislerin gelmesi bir gün sürmez
Ne yapalım yani kelebeklerin ömrü az Olur
Kafani yorma tatli cocukBurdan birinin gitmeyecegi nerden biliyorsun
Akilli cocuk
Kiz gercek soylemedim hepiniz mutlu mesut olun ailenizle
Hepiniz haric . Allahim kimsenin yuvasini bozmasin insallahÖyle olmuyor o işler. Söyledin bi kere. Kocalar şimdi tehlikede. Yok yere evliliğim sarsılacakküçük çocuğum da var. Sen hariç de lütfen.
Negatif tum sozler evrene gidip, ordan sahibine geri donuyor bence ki bu konuda oyle olmasini umarim.
Özele yazdımLanet olası federaller kapıya polis mi gönderiyorlar? Ensesine bastırıp al bunu al al da diyorlar mı? Bilişim suçlarını azıcık yanlış anlamış olabilir misiniz acaba merakımdan soruyorum.
Hepiniz haric . Allahim kimsenin yuvasini bozmasin insallah
Sende şu nokta ve virgüllerden önce boşluk koymayı bıraksan ya zekan ayrı yazış tarzın ayrı rahatsız ediyorSayin cok bilmis . Ip adresini sorgulatmak icin savciliga gitmek gerekiyo . Dava acilirsa sorgulanir . Bulunur ki savciliktan izin alinmasi gerekir . Polis son is yani . Ogren de oyle yaz bari .
Emin olmamakla birlikte oyle dusunuyorum. Mesela bir anne ya da baba cocuguna icten bir sekilde beddua ya da negatif soz soylemez ama zaman zaman edilen sozlerin, karsi tarafa donup gerceklestigine sahit oldumEvren direkt söze bakıyor niyeti umursamıyor o zaman?
Umarım site yöneticileri hukuki yollara başvurur. Bu sıralar çok olmaya başladı zaten 'kandırdığğm' tarzı konular. En azından sonuçlarını bilerek cesaret etsinler insanlarla dalga geçmeye.Kafana gore gidip polislere ip sorgula diyemessin yetkileri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?