- 27 Mart 2019
- 30.134
- 110.526
- 598
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
Aaa hazır konuya gelmişken bir güzel görelim.o zamanCok guzelmis. Fotografini bahşedecek bize.
Psikolojimizi bozacak bişey olmasa bariNe resmi seçiyor acaba
Ciğerim yaAma biz eğitimsiz ve cahil kadınlar olaraktan sizin gibi eğitimli ve zeki bir hanımefendiye ne curetle yol gösterelim ?
Dosya ekleye basiyorumda bisey olmuyoYorum yazdıgın yerde asagıda dosya ekle var ordan ekliyorsun zeki aplam
Beni buraya sen getirin kötü çıkarsa alacağın olsunPsikolojimizi bozacak bişey olmasa bari
Kiz yok +18 foto aticak degilimya . Bi bulsam atmayiBeni buraya sen getirin kötü çıkarsa alacağın olsun
elmali turta konularina baktigina göre çokda şey yapmamak lazim
Acaba ordan birinin resmini mi alıp gelecek bak merak ettim şimdiHala favori ramazan tariflerine bakıyor
Biz ordan yapıyoz da seni bılemedim kiDosya ekleye basiyorumda bisey olmuyo
Kıyamam ya..
Kiz yok +18 foto aticak degilimya . Bi bulsam atmayi
bizim sitede bu bayandan başka güzel ve zeki bayan oldugunu sanmiyorum ben ordan yollamazAcaba ordan birinin resmini mi alıp gelecek bak merak ettim şimdi
Eyvah eyvah tamam sen gözünü kapat önce ben bakayımBeni buraya sen getirin kötü çıkarsa alacağın olsun
Uygulamadan giriyorsan atamazsın Web arayüzden şu zekanı güzelliğini çveceği araştırma yap bacım..
Kiz yok +18 foto aticak degilimya . Bi bulsam atmayi
Güzelse dürt kötüyse telefonu kapat deEyvah eyvah tamam sen gözünü kapat önce ben bakayım
Senin guzelligin ve zekana o bile dayanamamis olabilirDosya ekleye basiyorumda bisey olmuyo
Benim de aklıma öyle şeyler geliyoEyvah eyvah tamam sen gözünü kapat önce ben bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?