Hak yiyen kaynana yediren koca sorunsali

Tüm çocuklarına otursun diye ev verip, birde kirasını alsınlar diye daire mi verdi. Doğru mu anladım?
Diğer çocukların kirasını almayıp, sizinkine el koyuyorsa evet haksızlık ama evler onun mu onun günün sonunda.
Eşiniz maaşıyla annesine hiçbir şey almasın istiyorsanız o evden çıkıp kiraya geçin. Maddi bağlılığınız kalmasın.

Ev sizin değil kayinvalidenizin. Hatta bütün evler kayinvalidenizin orada bi anlaşalım.
Ama herkes kira alırken eşinizin almaması haksızlık. Böyle zorluk çekiyorken neden kira almıyoruz diye tekrar konuşun eşinizle. Susmasını falan izin vermeyin net cevap alın.

Kira aidat vermeden yaşıyorsunuz cocukta yok iki çalışan nasıl market benzin parası kalmıyor ki?

Evimize yakın zamanda tadilat yaptrdik bebek nasip olmadı bebek için biriktiryorum ben paramı başka şeylere kullanmak istemiyorum

Ben bu bakış açısını asla anlatmayacağım. Neden başkasının parasını kime ne kadar verdiğini hesaplıyorsunuz? Evlat ayrımı olsa eşiniz rahatsız olur olmuyor işte adam? Ne kadar ayıp insanlar kaç yaşına gelmiş didinmiş ev almışlar. bu ekonomide kiraya ihtiyaçları var. Kendi paralarıyla aldıkları eşyaya laf etmek ne demek? Allah gecinden versin vefat etseler sizin ev zaten. Aynı apartmanda oturuyorum demişsiniz. Oturduğunuz ev kimin bu arada bunu yazmamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…