Çok kızdım size...Hem en yakın arkadaşım diyorsunuz hem yollu,
evine adam alıyor diyorsunuz..Peki madem o yollu maymun sizin onla ne işiniz var.Bu kadar ahlaksız biri neden en yakın arkadaşınız sorabilir miyim sizee
ben asla kırmızıyla işaretlediğiniz cümledeki gibi bir şey söylemedim, uydurmayalım
cevabı da çok önceden vermiştim, şimdi kopyalayıp yapıştırcam keşke topici okumadan peşin hükümlü olmasaydınız
kızlar şu yollu arkadaş olayına açıklama getirmek istiyorum. bu kız bnm çocukluk arkadaşım ve bunu bir de kardeşi var. aslında ben kardeşiyle çok samimiyim, dostumdur kendisi. ben sigara kullanan bir bayanım ancak ailem bilmez. bu nedenle ben hemen hemen her akşam onlara giderdim hem sigaramı içerdim, hem de muhabbet ederdik. ama o yolluyla kesinlikle çok fazla paylaşımım olmazdı, çocukluk arkadaşım olduğundan günlük muhabbet ederdik. herkes bizim hemn hemen her aksam görüştüğümüzü biliyordu, bu nedenle en yakın arkadaş tabirini kullandım. aslında biz kardeşiyle görüşürdük ama o da ortama girdikçe konuşurduk bilmiyorum anlatabildim mi.rica ediyorum yorumları okumadan benzer sorular sormayın hem cevaplamak istemiyorum hem de cevaplamadan duramıyorum. aslında şimdi yazacaklarımı önceden cevaplamıştım.
ben bu kızla muhabbetimi devam ettirdiğim için kendime kızıyorum zaten. bu kızı zamanında çok uyardım yapma etme 2 günde bir sevgili değiştirilmez diye ama dinlemedi. ben de en sonunda herkesin kendi özel hayatıdır karışamam dedim, karışmadım da. kızın eşimde tel nosu var çünkü onlar da çocukluk arkadaşı bu yollunun gün gelip bnm de canımı yakabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. ki gönül rahatlığıyla yollu diyebiliyorum, vaktinde onun suratına da snn yaptıına ....... denir demişliğim vardır.
gelelim şu maymundan bozma meselesineee. farkındamısınız bilmiyorum ama kızgınım ve kızgınlığımı bir şekilde dışa vurmaya çabalıyorum. kendisi çirkin bir bayandı. ben de sizlerle dertleşirken sinirle çirkin değil de maymundan bozma demişim ne var bunda canım? kelimelere bu kadar takılmayın lütfen.
ve tekrarlıyor eşim de onun nasıl bir hayat yaşadığını biliyordu ama hiç oralı olmadı. bana onunla görüşmeni doğru bulmuyorum deseydi yemin ederim görüşmezdim; çünkü yeniden söylüyorum o bnm en yakın arkadaşlarımdan biri değil, en çok vakit geçirdiğim insanlardan biriydi. bnm dostum o kızın kardeşi, bu olayların aramızı bozmasına izin vermedik hala da sık sık görüşüyoruz