Mesajı atan maymun suratlı iddia edilen kız değil arkadaşım..
Konu sahibinin kocası :97:
ne kadar acımasızsınız? daha 2 mesaj öncekş yorumumu okusaydınız keşke, yaşamayan anlamaz, rabbim düşmanıma yaşatmasın, o yollu ve maymundan bozma dediğim kıza bile.... ama rica ediyorum niyetiniz yardımcı olmaksa kelimelere takılmayın. orda yazdığım koskoca bir sayfa var ve ben sadece 2 kelimeyle ilgili yazılan şeyleri durmadan cevaplandırmak zorunda kalıyorum.
he şu da içimde kalmasın eşime ilk mesajı o kız çekmiş ve biraz da inca bir mesajmış, eşim de mesajı alınca zarflamaya başlamış. ne gerek varsa? yine sinirlendimmesajları okudum ordan biliyorum.
bu kız mesajları saklamış. içkiliyken kardeşine anlatınca kardeşi de o uyuduktan daha dorusu sızdıktan sonra mesajları kendi telefonuna kopyalamış.
ne kadar acımasızsınız? daha 2 mesaj öncekş yorumumu okusaydınız keşke, yaşamayan anlamaz, rabbim düşmanıma yaşatmasın, o yollu ve maymundan bozma dediğim kıza bile.... ama rica ediyorum niyetiniz yardımcı olmaksa kelimelere takılmayın. orda yazdığım koskoca bir sayfa var ve ben sadece 2 kelimeyle ilgili yazılan şeyleri durmadan cevaplandırmak zorunda kalıyorum.
he şu da içimde kalmasın eşime ilk mesajı o kız çekmiş ve biraz da inca bir mesajmış, eşim de mesajı alınca zarflamaya başlamış. ne gerek varsa? yine sinirlendimmesajları okudum ordan biliyorum.
bu kız mesajları saklamış. içkiliyken kardeşine anlatınca kardeşi de o uyuduktan daha dorusu sızdıktan sonra mesajları kendi telefonuna kopyalamış.
Mesajı atan maymun suratlı iddia edilen kız değil arkadaşım..
Konu sahibinin kocası :97:
yok arkadaşım kız atmış mesajı ilk okursan görürsün zatan
Arkadaşım konu boyunca ilk mesajınızda yazdığınız herşeyi ama herşeyi yalanlamışsınız.
Ve şimdi de mesajı yazan kız oldu *
Halbuki yollu kızı deneyen kocanızdı?
Siz adamı üç kere affetmişsiniz acımasız ben mi oldum..
Asıl acımasız eşiniz,ona bana verdiğiniz tepkiyi verdiniz mi?
Kapıya koydunuz mu ,cezalandırdınız mı?
Eşiniz sizi aldattıkça çevreyi suçlamaya devam edersiniz daha çok üzülürsünüz.
Sizin benim hepimizin başına gelebilir Allah korusun..
Ama benim yollu kocam bir arkadaşımı ağına düşürmeye çalışırsan kıza yollu değil kocama ........ derim ben..
Acımasızlığım da objektif oluşumdan.
Rica ederim ilk mesajınızı ve aradaki mesajları okuyun ilk mesajla son mesajlar arasında uçurumlar var.
tepkileri aldıkça değişim süreci ilerledi..
Yine de Allah yardımcınız olsun ama değişen birşey olmaz.
Bugünayarı yatarsınız yarın yine birlikte yatarsınız.
Bu konuya da içini dökmüş olursunuz.
Bir de huylu huyundan vazgeçmez..
kelimelerle çok güzel oynuyorsun ve kendi düşünmek istediğin şekle cevirebiliyorsun. malesef bnm böyle bir yeteneğim yok. laf demogojisi yapamıyorum
Arkadaşım konu boyunca ilk mesajınızda yazdığınız herşeyi ama herşeyi yalanlamışsınız.
Ve şimdi de mesajı yazan kız oldu *
Halbuki yollu kızı deneyen kocanızdı?
Siz adamı üç kere affetmişsiniz acımasız ben mi oldum..
Asıl acımasız eşiniz,ona bana verdiğiniz tepkiyi verdiniz mi?
Kapıya koydunuz mu ,cezalandırdınız mı?
Eşiniz sizi aldattıkça çevreyi suçlamaya devam edersiniz daha çok üzülürsünüz.
Sizin benim hepimizin başına gelebilir Allah korusun..
Ama benim yollu kocam bir arkadaşımı ağına düşürmeye çalışırsan kıza yollu değil kocama ........ derim ben..
Acımasızlığım da objektif oluşumdan.
Rica ederim ilk mesajınızı ve aradaki mesajları okuyun ilk mesajla son mesajlar arasında uçurumlar var.
tepkileri aldıkça değişim süreci ilerledi..
Yine de Allah yardımcınız olsun ama değişen birşey olmaz.
Bugünayarı yatarsınız yarın yine birlikte yatarsınız.
Bu konuya da içini dökmüş olursunuz.
Bir de huylu huyundan vazgeçmez..
Evet kendimi ifade etme konusunda yetenekliyim.
Ama daha fazla detay vermeme gerek yok.
Çünkü bu bir kk klasiğidir..
Yani şahsınızla bir sorunum yok.
Konu açılır koca dünyanın en kötü insanıdır konunun sonunda ise koca kociş olmuştur ne kadar ahlaksızda olsa dövse de sövse de.. Konu sahibi büyük bir koruma iç güdüsüyle kocasını korur İçini döker ve gider..Hayatına devam eder.
Benim için hiçbirşey farketmez de hayatlar böyle böyle yitip gidiyor cinsel organlarına tapan erkeklerin yüzünden..
Yoksa sizle burada tartışsam ne tartışmasam ne..
Ne siz benim laflarımı ciddiye alırsınız çünkü destek bekliyorsunuz ben popoh yapacak türde biri değilim ne de ben sizi değiştirebilirm böyle bir etkinliğim yok..
Hepimiz hayatımıza devam edip gideceğiz ..
Üzülüyorum aslında ama kadınlara da kızıyorum aynı zamanda..
Yine de Mutluluklar..
bu arada mesajlarımı okudum ve hiçbir tutarsızlık göremedim. siz alıntı gösterek yardımcı olursanız sevinirim.
eşimin beni kıracak şekilde davranmasını ya da konuşmasını istemiyorum şuandaki beklentim bu. ama yine yanlış anlamayın lütfen kızlar hiçbir erkek tam anlamıyla şovalye ruhlu değidir. illa ki düşüncesizlik, kabalık yapabilir ya da sesini yükseltebilir. dediğim gibi biraz geçmişi düşünüyorum da eşim bunları sürekli yapmaya başlamış. bnm derdim bu davranışları yapıp yapmaması değil SÜREKLİ yapmaya başlaması. bu durumla ilgili eşimle yine konuşmaya çalışıcam, kendimi biliyorum yapıcı taraf yine ben olucam ama ilk adımı ben atmicam o bir şeyler düzelsin istiyorsa ben de atım atıcam
Yazdığım yorumları oku demişsinde , merak etme hepsini okudum zaten...
Sana hak vermiyorum yaşadıklarında...neden dersen, kocanın kusurlu olması, hatalı olması, sana yanlış yapması onu senden üstün kılmaz....
Hataları defalarca affetmen, sana saygı duyulmamasına rağmen hala maddi ve manevi bişeyler vermen sence caydırıcı bir etki yaratırmı eşin üzerinde ? Bence tavırların caydırıcı değil resmen azdırıcı olmuşş...
Eşimle tekrar konuşmaya çalışıcam, yine ilk adımı atıcam diyorsun.....neden ? Ne mecburiyetin var..madem çok kırıldın hazımsızlık yaptı..ozaman bırak ta ilk adımı o atsın..belki onun gözünde değerin artar böyle yaparak...
Bir kadının herşeyi alttan alması, fedakarlıklar yapması herzaman onun iyi olduğunu göstermezki..kendine değer veren bir insan, fedakarlık yapmayı bildiği gibi, yeri geldiğinde yumruğunu masaya vurmayıda bilecek..ama adabıyla, usulüyle tabii....
Sen bana bunu yaşattın , bende sana bunu yaparımlarla sürmez bu iş...
Kızgınlıktan azalan bir eğri sözkonusu ve bu da konuya bakışı değiştirmiş.
Yani tüü kaka koca geldiğimiz noktada pırlanta kıvamında..
Neler yaşamışsınız hepsini görmezden gelerek hala yollu kıza hakaret ederek rahatlıyorsunuz oysa durumunuz bence çok zor.
Ama sanırım farkında değilsiniz Ben biraz sert ifade ediyorum kendimi bir üstte ki kelebek adlı üye güzel anlatmış demek istediklerimi..
Bence ciddiye alın.
ya arkadaşım boşver sürekli açıklamaları yapma sen eşinle ne yapmak istiyorsun eşini seviyormusun ne olmasını istiyorsun onu söle bi yol bulalım:84:
he vallahi ya allah senden razı olsun. ben bu adamı seviyorum yaptıklarını da arkamda bırakmak istiyorum. ama bana SÜREKLİ anlayışsız davrandığı sürece bunu başaramıyorum, böle saçma sapan bir nedenden patlayabiliyorum. önceki yazılarımda da söylemiştim bana HERZAMAN çok iyi davransın diye bir şey beklemiyorum, bekleyemem de hiçbir erkek bunu yapamaz bence. ama anlayışsızlıkları SÜREKLİ tekrar edince ona karşı zaten düşük olan sabır eşiğim daha da düşüyor. bunun da tek yolu bence eşimle adam akıllı konuşmak. başka yollar var mıdır bilmiyorum. dün bnmle günlük muhabbetlerle ilgili konuşmaya çalıştı, ben konuşmadım. dediğim gibi o bana adım atmadan ben atmayacağım
Nerden başalayayım nasıl anlatayım bilmiyorum. dün gece ilk defa eşimle ayrı uyuduk ve bunun belirli bir sebebi yok ama aslında birçok sebebi var. en iyisi baştan kısaca anlatmak.
evlendikten 2 ay sonra eşimin biz nişanlıyken en yakın arkadaşlarımdan birisiyle mesajlaştığını öğrendim ve dünyam yıkıldı.bu arada objektif olarak baktığımda ben eşime göre her zaman daha dikkat çekici olmuşumdur, o kızla kendimi kıyaslamıyorum bile maymundan bozma bi tip ama her akşam başka başka adamların evinde kalan birisi, yani yollu.öğrendiğimde eşime çok kızdım yeminler etti sadece bir gün mesajlaştık diye, onu denemek istedim dedi yollu bi tip olduğu için bakalım ona ne cevap verecek diye merak etmiş paşamız, sonra da uğraşmaktan sıkılmış ve daha mesaj atma ben seni denemiştim ama sıkıldım yazmış kıza :95: allahım ne gerizekalıca bi düşünce ya, niye böle bişeye ihtiyaç duymuş ne gerek var???
bunu hazmetmek bnm için çok zor oldu gecelerce ağladım, kendimi haksızlığa uğramış hissettim ve en çok da hak etmediğime üzüldüm. zamanında ailem, dostlarım herkes ondan daha iyi birisini bulabileceğimi, çok güzel olduğumu evliliği aceleye getirmememi söylemişti. bana göre de güzellik somut bir kavram olamazdı, insanlar bana yakıştırmasa da ben o adama aşıktım ve her koşulda her yerde onu savundum. bu nedenle yaptığını düşündükçe gene cinlerim tepeme çıkıyor.
herneyse eşim benden özürler diledi, eşeklik yaptığını kabu etti falan filan biz yine eskisi gibi olmaya başladık, ta ki başka yalanlar başlayana kadar. bir yakaladım bidaha yapmicam dedi, iki yakaladım söz valla bidaha olmicak dedi, üçüncü yakaladığımda boşanıyorum dedim. güvenmediğim bi adamla onu çok sevsem de bir ömür geçiremezdim. bu yine benden özür diledi bu ksımları kısa tutuyorum bildiğiniz hikayeler çünkü. bundan sonra her şey senin istediğin gibi olacak dedi senin bir dediğini iki etmicem dedi, ben de edemezsin zaten edersen bu iş biter, bundan sonra değil kavga etmek bana sesini dahi yükseltemezsin, bnm sana karşı sabrım kalmadı, artık sana müsamam yok ona göre davran dedim, kabul etti. daha sonra yine iyi anlaştığımız bir dönem başladı.
bu arada tüm bu süreç içinde kayınpederim araba aldı ona 3 bin lira verdim, eşimin birikmiş sgk borcu vardı 18 bin lira, onu ödedim. hiçte gocunmadım bunları yaparken.
gelelim asıl mevzuya kızlaaar. dün gece yattık ben tam dalmışım eşimin esneme sesiyle irkilerek uyandım, ama yok böle bi esneme. uyku sersemi noluyo ya dedim ve sesim yüksekti ama o anın şokuyla o kadar yüksek çıktı kulağımın dibinde berbat bi sesti. eşim bana bir bağırdı kızlar duvarlar inledi bişey olduğu yok yat uyu diye. işte o an kafama bişey dank etti. bu adam yine eskisi gibi olmuştu ama ben yeni fark edebilmiştim. eşim mizaç olarak sinirlidir, kolay sesini yükseltebilir ama yaşadığımız seylerden sonra kendini frenleyebiliyordu ve beni üzmemek adına gayret gösterdiğinin farkındaydım.
zamanında gözümün içine baka baka defalarca yalan söyleyen adam yine aynı arsızlıkla gözümün içine baka baka bana bağırabiliyodu, hem de bunu o olaylardan sonra ilk defa yapmıyordu ama ben yeni fark edebilmiştim. ben nerdeyim napıyorum dedim kendime ve ağzımdan sadece yataktan kalk sözleri çıkabildi. bu saçmalama abartıyosun dedi bana. ben de ona onu artık alttan almayacağımı, alamayacağımı ona karşı sabrımın kalmadığını, kocasına karşı sabırsız bir bayanla evli kalmayı kendisinin kabul ettiğini hatırlattım. bana sadece ben senin her istediğini yapamam. ben senin çocuğun değilim dedi.
baktım o yataktan kalmıyor ben kalktım bunların hiçbirini hak etmedim dedim. senin bana yaptıklarından ve onlara rağmen benim sana yaptıklarımdan sonra ben bunları hak etmedim dedim, gittim.
ilk adımı bnm atmayacağımı yazmıştım. Gözünüzden kaçmış sanırım. Evet bu işin böle sürmeyeceini ben de biliyorum, ama içimden de başka türlü davranmak gelmiyor, başka bir yol bilmiyorum. Nasıl sürecek bunu öğrenme derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?