Hak etmedim...

ama eşinize göre, ona zararı dokunmadığı sürece onlarla arkadaşlık yapmasında sakınca yok demekki. Sizinde çevrenizde böyle kişiler olsa ama size zararı dokunmasa ve eşiniz ben bu kişiyle görüşmeni istemiyorum dese, siz de dersiniz ki o benim arkadaşım ne olursa olsun kafa olarak anlaşıyorum dersiniz ki zaten yakın arkadaşım dediğiniz kişiye yollu felan diyorsunuz ve eşinizde telefonu olacak kadar da güvenmişsiniz. Yazdıklarınızdan dolayı bunşarı söylüyorum size. Madem yolluydu felan ve dostunuzda değildi nedene aynı ortamda bulundunuz ki bitirseydiniz arkadaşlığınızı.
Ben sizin yazdılarınıza göre yazıyorum, siz eşinizi affetttiğinizde eşinize, artık değil kavga etmek bana sesini bile yükseltemezsin, eşine saygısı kalmamış bir insan nasıl davranıyorsa bende öyle davranıyorum bu şartla kabul ettim evli kalmayı dediğiniz zaman o zaman o erkekte bir yerden sonra patlayabilir nereye kadar kısabilirsiniz ki. Szi alttan alıyorsunuz diye bu evlilik yürüyorsa o zaman ayrılsaydınız keşke daha hayırlı olurdu ikiniz için. Affedildiyse artık geçmişini yüzüne vurup sen bana artık hiçbirşey diyemezsin diyemezseniz maalesef aynı evde olduğunuz sürece bunu anlatmaya çalışyorum sadece..

bence arkadaşın tek beklentisi,eşinden daha güzel olduğu için, eşi ona yakışmadığı için,kendini daha üstün gördüğü için,eşinin onu elüstünde tutmasını istiyor.o yüzden haketmedim vs. diyo bu benim düşüncem

bence siz eşinizi artık kendinize denk görmüyorsunuz.bu yüzden de yaptığı en ufak bir hataya bile katlanamıyorsunuz.zaten bana layık değil o zaman benle evlendiğine şükretsin asla bir hata yapmasın düşüncesi var sizde.bunları suçlamak amacıyla yazmadım.sizin duygularınız böyle ben anlıyorum.aldatma olayını da unutamamışsınız aslında.bir psikolog şunu söylemişti.eşiniz sizi aldattığında affedemiyecekseniz affetmeyin ayrılın ondan.onu affedecekseniz,ayrılmayacaksanız o zaman bunu gerçekten unutun.ona ikide bir hatırlatıp niye yaptın derseniz ya da sen bunu yaptın hatalısın o zaman şu cezayı da çekeceksin diye ona şartlar koşup sürekli didiklerseniz olmaz.ilişkiyide zora sokarsınız onu da düzeltemezsiniz demişti.benim eşim de bizim flört dönemimizde böyle birşey yapmıştı.affetmiştim ayrılmamıştım,ama bunu yaptığı için aynı senin gibi davranıyordum.bu psikoloğu o zaman dinlemiştim.sonra vazgeçtim.hiç yapmamış gibi devam ettim.gerçekten de öyle.o ne kadar hatalarını kabul edip senin şartlarına uymaya çalışsada üstüne gelindikçe sabredemez olur.hatalarını görmemeye başlar.ona tahammülünüz yoksa ayrılın.ayrılmayacaksanız da ondan çok şey beklemeyin bence

yazılan cevapları okuyorum da gerçekten yaşadığım her şeyi kelimelere dökerken yetersiz kaldığımı hissettim, sanki herkes bi yerden bi açık bulmuş da oraya yükleniyor gibi, daha uzatırdım ama uzatmayacağım tek tek cevap vermek istemiyorum (ve inanın verecek cevabım var), derdimi anlatırken aklıma gelenleri becerebildiğim kadar yazmaya çalıştım ama sanırım bazı yerlerde yetersiz kalmışım, yaşadıklarımın yazdıklarımdan ibaret olmadığını bilin yeter

Son düzenleme:
cnm ben çok iyi anlıyorum seni... olaylar olaylar olay.. dolmuşsun artık bırak esnemesi belki sana hayatım diye seslendiğinde bile patlayabilirdin. eşini haklı gören arkadaşlara hayret ettim doğrusu.sen herşeye rağmen zor olanı yapmışsın AFFETMİŞSİN.. ve şuan bulunduğun durum ruh hali mutsuzluk bunun meyveleri.. gerçekten insan yaşananlar karşısında elinde olmadan değişebiliyor.anlattığın kadarıyla eşin daha olgunluğa erişememiş evliliğin farkına varamamamış bi YETİŞKİN olarak geldi bana.sana tavsiyem herşeyi bir kenara çek sadece kendi dinle napıyorum ben? de.. mutluyum, devam edersem mutlu olabilcek miyim de.. en iyi kararı yine kendin vericeksin.

ben yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve zorlandıgınızı cok üzüldüğünüzü anlayabiliyorum ama tek anlayamadığım birşey var bir zamanlar en yakın arkadaslarımdan biri ile msjlaştı demişsiniz ve o kız için maymundan bozma bir tip demişsiniz.. belki gözünüzden kaçtı, üstüne düşmediniz,anlık sinirle yazdınız ama ben korkarım böyle cümlelerden.. ve kim olursa olsun bir gün karsımdakinden daha kötü duruma gelebileceğimi hiç aklımdan cıkarmam.. Ayrıca kıızın kötü olduğunu söylemişsiniz ama bir zamanlar sizde arkadaşmışsınız aynı şekilde eşinizin arkadaşı da olamazmı? biraz daha sakin olmanız sizin yararınıza olacaktır..

yorumları okumadım bilmiyorum başka soran oldu mu ama merak ediyorum
bu kadar ağır ithamlarda bulunduğunuz, bu kadar aile ortamına yakışmayan bi rkadın nasıl en yakın arkadaşınız oluyor?
Bu arada yaşadıklarınız çok çirkin şeyler yalnızca siz değil , hiç bir kadın bunu hak etmez.
Allah ıslah etsin, ama ban çok laçkalaşmış geldi, yine özürler ve yine af olursa bunun sonucu bu böyle devam eder gider. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

yollu ve maymundan bozma bir tip diye bahsettiğin kızın, en yakın arkadaşın olmasına şaşırdım...eğer eşine güvenmiyorsan arkadaşlarınıda iyi seç olur mu ?

Gözümün içine baka baka bana bağırıyor diyorsun..adam seni üzmemek için alttan almaya çalışıyor susuyor herşeyi sana unutturmaya çalışıyor..ama sen sanki sana mecburmuş gibi adamın üstüne gittikçe gidiyorsun...çok güzel olabilirsin .alımlı olabilirsin..tarif ettiğin gibi eşine binde basabilirsin..ama şunu unutma herkesin sabrı bir yere kadar..ve herkesin yeri doldurulur...

Eşin şimdi içine atıyor seni üzmemek adına, ama bu içine attıkları emin ol bir gün çok fena patlıcak...
Istemiyorsan boşansaydın..kimsenin kimseye saygısızca davranmaya hakkı yok...

evet çok haklısınız kimsenin kimseye saygısızca davranmaya hakkı yok. yorumlarımı okumanızı tavsiye ederim ben eşimin bana karşı olan saygısızlıklarını hep alttan almışım ve bunu geçen gece yaşadığım saçma sapan bir olayla fark ettim. topici tam anlamıyla okumadan yorum yapmayın lütfen

Kayınpeder araba alıyor ama oğlunun borcunu ödemiyor birde gelin oğlunun borcunu ödüyor ondan utanmadan para alıyor..Kız kocasına babasının yapmadığını yapıyor..Tamam kocası yapabilir ama üstüne üstlük yalanlar bi de arkadaşını denemiş sözde bu çok mide bulandırıcı bir şey insa kendini resmen enayi gibi hisseder..O koca da ne yapsa gözüne batar bu saatten sonra...Bir erkek karısına bu kadar zayıf görünürse kadın ister istemez saygısı azalır...Ne güzel hem paramı ye hem yalanlar at arkadaşlarımı dene başımda da koca diye dur...İnsanın zoruna gider gibi...Tabii ki haketmemiş bazı arkadaşlar robot değil bağıracak tabii demiş...Bağıramaz kızın ona yaptıklarından sonra insan bi içinde eziklik hisseder manevi olarak açıkları kapatmaya çalışır...Bağırarak erkeklik olmuyor...Sen dürüst ol karından 1 adım üstte ayaklarının üstünde dur karın saygı duysun...Saygı bitince sevgi sorgulanır bence...Haketmemişsiniz yaşadıklarınızı bence de..Allah sabır versin yaptıklarını sindirmek için..

merhaba konunuzu okudum bence sizi bu duruma getiren şuan eşinizin size bağırması sesini yükseltmesi değil çünkü bunları hepimiz yaşıyoruz aniden sinirlenmeler fevri çıkışlar hem kendimizde hem eşlerimizde var tabiki keşke olmasa ama bu olayın bir zemini var bence buda zamanında eşinizin size yaptığı hatalar sizde bir çok defa affetmişsiniz ama afetmeniz unutucağınız anlamanıa gelmemiş kendim içinde bu böyledir nekadar affetsemde bazı şeyleri( ki ben bunu affedemem) benden bi çok şeyi alır götürür ve zamanlada böle patlaklar verir orta yolu bulmak gerekir ama bu saatden sonra tercihler seçenekler biraz bellidir

kızlar şu yollu arkadaş olayına açıklama getirmek istiyorum. bu kız bnm çocukluk arkadaşım ve bunu bir de kardeşi var. aslında ben kardeşiyle çok samimiyim, dostumdur kendisi. ben sigara kullanan bir bayanım ancak ailem bilmez. bu nedenle ben hemen hemen her akşam onlara giderdim hem sigaramı içerdim, hem de muhabbet ederdik. ama o yolluyla kesinlikle çok fazla paylaşımım olmazdı, çocukluk arkadaşım olduğundan günlük muhabbet ederdik. herkes bizim hemn hemen her aksam görüştüğümüzü biliyordu, bu nedenle en yakın arkadaş tabirini kullandım. aslında biz kardeşiyle görüşürdük ama o da ortama girdikçe konuşurduk bilmiyorum anlatabildim mi.rica ediyorum yorumları okumadan benzer sorular sormayın hem cevaplamak istemiyorum hem de cevaplamadan duramıyorum. aslında şimdi yazacaklarımı önceden cevaplamıştım.
ben bu kızla muhabbetimi devam ettirdiğim için kendime kızıyorum zaten. bu kızı zamanında çok uyardım yapma etme 2 günde bir sevgili değiştirilmez diye ama dinlemedi. ben de en sonunda herkesin kendi özel hayatıdır karışamam dedim, karışmadım da. kızın eşimde tel nosu var çünkü onlar da çocukluk arkadaşı bu yollunun gün gelip bnm de canımı yakabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. ki gönül rahatlığıyla yollu diyebiliyorum, vaktinde onun suratına da snn yaptıına ....... denir demişliğim vardır.
gelelim şu maymundan bozma meselesineee. farkındamısınız bilmiyorum ama kızgınım ve kızgınlığımı bir şekilde dışa vurmaya çabalıyorum. kendisi çirkin bir bayandı. ben de sizlerle dertleşirken sinirle çirkin değil de maymundan bozma demişim ne var bunda canım? kelimelere bu kadar takılmayın lütfen.
ve tekrarlıyor eşim de onun nasıl bir hayat yaşadığını biliyordu ama hiç oralı olmadı. bana onunla görüşmeni doğru bulmuyorum deseydi yemin ederim görüşmezdim; çünkü yeniden söylüyorum o bnm en yakın arkadaşlarımdan biri değil, en çok vakit geçirdiğim insanlardan biriydi. bnm dostum o kızın kardeşi, bu olayların aramızı bozmasına izin vermedik hala da sık sık görüşüyoruz/B]

Son düzenleme:

peki eşiniz görüşüyormu o kızla hala?

güzel yorumların için çok teşekkür ediyorum cnm

peki eşiniz görüşüyormu o kızla hala?

tabi ki hayır. ben o olayı öğrendikten sonra hiç görüşmediler. bu arada bu layı bana syleyen de bu kızın kardeşidir dotum dediğim kişi. bu kız bi gece çok içmiş ve söylemiş kardeşine biz bi gün x le mesajlaştık diye, o da bana söyledi sağ olsun, yoksa hem kocam hem o yollu beni salak yerine koymaya ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam edeceklerdi.

Bir laf vardır bana arkaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye..
Madem bu kadar yollu,her gece başka adamların koyunlarında,maymundan bozma da ne diye arkadaşlık ettiniz..? Maymundan bozma ne demek yahu biri sizin arkanızda böyle konuşsa sırf kocası size mesaj attı diye siz ne hissedersiniz?
Kocanızı affetmek için kadına her türlü hakareti yapmışsınız adamı tepenize çıkartmışsınız ihanet affederek..
Kadının ne maymunluğu nede namussuzluğu kalmış ama kocanız yollu kadına mesaj atan bir garip melek..
Kocanız da en az o kadının durumunda haberiniz olsun.. Hatta mesajı atan o bence o kadından da bile daha hmm yollu.. Tabir sizin incinmek yok.

Son düzenleme:

dostunuz dediğiniz kişi size iyilik yapmış her iki tarafdada büyük hata var o kızdada eşinizdede bu konuda ben de olsam eşimede tepki verirdim çok ağırca..

birde burdaki bazı arkadaşlar sizin tabirlerinize kızmış yo..lu ve maymun suratlı demenize ama kimse kusura bakmasın böle bi bayana bende böle ağır itamlarda bulunurdum gerçekler acıdır bi insan neyse odur benim eşime mesaj atsın ben ağır itamlarda bulunmayayım öle bir şey yok çatır çatır da konuşurum o kız hakkında sonuçta dostunuzun kardeşi ve yüz yüze bakıyormuşsunuz yüzüne bakıyorsunuz die eşinize mesaj attığında iltifat ve güzel sözlermi sölüceksiniz yüzüne ve arkasına tabiki hayır ben bu konuda katılıyorum size ama eşinizde bi okadar hatalı ve çirkince bir şey yapmış..

ne kadar acımasızsınız? daha 2 mesaj öncekş yorumumu okusaydınız keşke, yaşamayan anlamaz, rabbim düşmanıma yaşatmasın, o yollu ve maymundan bozma dediğim kıza bile.... ama rica ediyorum niyetiniz yardımcı olmaksa kelimelere takılmayın. orda yazdığım koskoca bir sayfa var ve ben sadece 2 kelimeyle ilgili yazılan şeyleri durmadan cevaplandırmak zorunda kalıyorum.
he şu da içimde kalmasın eşime ilk mesajı o kız çekmiş ve biraz da inca bir mesajmış, eşim de mesajı alınca zarflamaya başlamış. ne gerek varsa? yine sinirlendim mesajları okudum ordan biliyorum.
bu kız mesajları saklamış. içkiliyken kardeşine anlatınca kardeşi de o uyuduktan daha dorusu sızdıktan sonra mesajları kendi telefonuna kopyalamış.

Mesajı atan maymun suratlı iddia edilen kız değil arkadaşım..
Konu sahibinin kocası :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…