- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
eşimin arkadaşına snn kötü alışkanlıklatın var bu koşullarda snnle görüşmek isteniyorum demesinin nesi yanlış? ben eşime hiç bir anı zehir etmiyorum neden anlamıyosunuz hep içime atmışım susmuşum dün akşam da bi apyalam olmuş kızgınlıkla belki ağır konuştum ama doğru konuştum, biz eşimle ben he deiyp geçtiğim sürece gayet uyumlu bir çiftiz
konuyu dağtmak istemiyorum ama eşinizn burcu ne?
nerden başalayayım nasıl anlatayım bilmiyorum. Dün gece ilk defa eşimle ayrı uyuduk ve bunun belirli bir sebebi yok ama aslında birçok sebebi var. En iyisi baştan kısaca anlatmak.
Evlendikten 2 ay sonra eşimin biz nişanlıyken en yakın arkadaşlarımdan birisiyle mesajlaştığını öğrendim ve dünyam yıkıldı.bu arada objektif olarak baktığımda ben eşime göre her zaman daha dikkat çekici olmuşumdur, o kızla kendimi kıyaslamıyorum bile maymundan bozma bi tip ama her akşam başka başka adamların evinde kalan birisi, yani yollu.
öğrendiğimde eşime çok kızdım yeminler etti sadece bir gün mesajlaştık diye, onu denemek istedim dedi yollu bi tip olduğu için bakalım ona ne cevap verecek diye merak etmiş paşamız, sonra da uğraşmaktan sıkılmış ve daha mesaj atma ben seni denemiştim ama sıkıldım yazmış kıza :95: Allahım ne gerizekalıca bi düşünce ya, niye böle bişeye ihtiyaç duymuş ne gerek var???
Bunu hazmetmek bnm için çok zor oldu gecelerce ağladım, kendimi haksızlığa uğramış hissettim ve en çok da hak etmediğime üzüldüm. Zamanında ailem, dostlarım herkes ondan daha iyi birisini bulabileceğimi, çok güzel olduğumu evliliği aceleye getirmememi söylemişti. Bana göre de güzellik somut bir kavram olamazdı, insanlar bana yakıştırmasa da ben o adama aşıktım ve her koşulda her yerde onu savundum. Bu nedenle yaptığını düşündükçe gene cinlerim tepeme çıkıyor.
Herneyse eşim benden özürler diledi, eşeklik yaptığını kabu etti falan filan biz yine eskisi gibi olmaya başladık, ta ki başka yalanlar başlayana kadar. Bir yakaladım bidaha yapmicam dedi, iki yakaladım söz valla bidaha olmicak dedi, üçüncü yakaladığımda boşanıyorum dedim. Güvenmediğim bi adamla onu çok sevsem de bir ömür geçiremezdim. Bu yine benden özür diledi bu ksımları kısa tutuyorum bildiğiniz hikayeler çünkü. Bundan sonra her şey senin istediğin gibi olacak dedi senin bir dediğini iki etmicem dedi, ben de edemezsin zaten edersen bu iş biter, bundan sonra değil kavga etmek bana sesini dahi yükseltemezsin, bnm sana karşı sabrım kalmadı, artık sana müsamam yok ona göre davran dedim, kabul etti. Daha sonra yine iyi anlaştığımız bir dönem başladı.
Bu arada tüm bu süreç içinde kayınpederim araba aldı ona 3 bin lira verdim, eşimin birikmiş sgk borcu vardı 18 bin lira, onu ödedim. Hiçte gocunmadım bunları yaparken.
Gelelim asıl mevzuya kızlaaar. Dün gece yattık ben tam dalmışım eşimin esneme sesiyle irkilerek uyandım, ama yok böle bi esneme. Uyku sersemi noluyo ya dedim ve sesim yüksekti ama o anın şokuyla o kadar yüksek çıktı kulağımın dibinde berbat bi sesti. Eşim bana bir bağırdı kızlar duvarlar inledi bişey olduğu yok yat uyu diye. Işte o an kafama bişey dank etti. Bu adam yine eskisi gibi olmuştu ama ben yeni fark edebilmiştim. Eşim mizaç olarak sinirlidir, kolay sesini yükseltebilir ama yaşadığımız seylerden sonra kendini frenleyebiliyordu ve beni üzmemek adına gayret gösterdiğinin farkındaydım.
zamanında gözümün içine baka baka defalarca yalan söyleyen adam yine aynı arsızlıkla gözümün içine baka baka bana bağırabiliyodu, hem de bunu o olaylardan sonra ilk defa yapmıyordu ama ben yeni fark edebilmiştim. Ben nerdeyim napıyorum dedim kendime ve ağzımdan sadece yataktan kalk sözleri çıkabildi. Bu saçmalama abartıyosun dedi bana. Ben de ona onu artık alttan almayacağımı, alamayacağımı ona karşı sabrımın kalmadığını, kocasına karşı sabırsız bir bayanla evli kalmayı kendisinin kabul ettiğini hatırlattım. Bana sadece ben senin her istediğini yapamam. Ben senin çocuğun değilim dedi.
Baktım o yataktan kalmıyor ben kalktım bunların hiçbirini hak etmedim dedim. Senin bana yaptıklarından ve onlara rağmen benim sana yaptıklarımdan sonra ben bunları hak etmedim dedim, gittim.
yollu ve maymundan bozma bir tip diye bahsettiğin kızın, en yakın arkadaşın olmasına şaşırdım...eğer eşine güvenmiyorsan arkadaşlarınıda iyi seç olur mu ?
Gözümün içine baka baka bana bağırıyor diyorsun..adam seni üzmemek için alttan almaya çalışıyor susuyor herşeyi sana unutturmaya çalışıyor..ama sen sanki sana mecburmuş gibi adamın üstüne gittikçe gidiyorsun...çok güzel olabilirsin .alımlı olabilirsin..tarif ettiğin gibi eşine binde basabilirsin..ama şunu unutma herkesin sabrı bir yere kadar..ve herkesin yeri doldurulur...
Eşin şimdi içine atıyor seni üzmemek adına, ama bu içine attıkları emin ol bir gün çok fena patlıcak...
Istemiyorsan boşansaydın..kimsenin kimseye saygısızca davranmaya hakkı yok...
kızlar şu yollu arkadaş olayına açıklama getirmek istiyorum. bu kız bnm çocukluk arkadaşım ve bunu bir de kardeşi var. aslında ben kardeşiyle çok samimiyim, dostumdur kendisi. ben sigara kullanan bir bayanım ancak ailem bilmez. bu nedenle ben hemen hemen her akşam onlara giderdim hem sigaramı içerdim, hem de muhabbet ederdik. ama o yolluyla kesinlikle çok fazla paylaşımım olmazdı, çocukluk arkadaşım olduğundan günlük muhabbet ederdik. herkes bizim hemn hemen her aksam görüştüğümüzü biliyordu, bu nedenle en yakın arkadaş tabirini kullandım. aslında biz kardeşiyle görüşürdük ama o da ortama girdikçe konuşurduk bilmiyorum anlatabildim mi.rica ediyorum yorumları okumadan benzer sorular sormayın hem cevaplamak istemiyorum hem de cevaplamadan duramıyorum. aslında şimdi yazacaklarımı önceden cevaplamıştım.
ben bu kızla muhabbetimi devam ettirdiğim için kendime kızıyorum zaten. bu kızı zamanında çok uyardım yapma etme 2 günde bir sevgili değiştirilmez diye ama dinlemedi. ben de en sonunda herkesin kendi özel hayatıdır karışamam dedim, karışmadım da. kızın eşimde tel nosu var çünkü onlar da çocukluk arkadaşı bu yollunun gün gelip bnm de canımı yakabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. ki gönül rahatlığıyla yollu diyebiliyorum, vaktinde onun suratına da snn yaptıına ....... denir demişliğim vardır.
gelelim şu maymundan bozma meselesineee. farkındamısınız bilmiyorum ama kızgınım ve kızgınlığımı bir şekilde dışa vurmaya çabalıyorum. kendisi çirkin bir bayandı. ben de sizlerle dertleşirken sinirle çirkin değil de maymundan bozma demişim ne var bunda canım? kelimelere bu kadar takılmayın lütfen.
ve tekrarlıyor eşim de onun nasıl bir hayat yaşadığını biliyordu ama hiç oralı olmadı. bana onunla görüşmeni doğru bulmuyorum deseydi yemin ederim görüşmezdim; çünkü tekrarlıyorum o bnm en yakın arkadaşlarımdan biri değil, en çok vakit geçirdiğim insanlardan biriydi. bnm dostum o kızın kardeşi, bu olayların aramızı bozmasına izin vermedik hala da sık sık görüşüyoruz/B]
cnm ben çok iyi anlıyorum seni... olaylar olaylar olay.. dolmuşsun artık bırak esnemesi belki sana hayatım diye seslendiğinde bile patlayabilirdin. eşini haklı gören arkadaşlara hayret ettim doğrusu.sen herşeye rağmen zor olanı yapmışsın AFFETMİŞSİN.. ve şuan bulunduğun durum ruh hali mutsuzluk bunun meyveleri.. gerçekten insan yaşananlar karşısında elinde olmadan değişebiliyor.anlattığın kadarıyla eşin daha olgunluğa erişememiş evliliğin farkına varamamamış bi YETİŞKİN olarak geldi bana.sana tavsiyem herşeyi bir kenara çek sadece kendi dinle napıyorum ben? de.. mutluyum, devam edersem mutlu olabilcek miyim de.. en iyi kararı yine kendin vericeksin.
peki eşiniz görüşüyormu o kızla hala?
Nerden başalayayım nasıl anlatayım bilmiyorum. dün gece ilk defa eşimle ayrı uyuduk ve bunun belirli bir sebebi yok ama aslında birçok sebebi var. en iyisi baştan kısaca anlatmak.
evlendikten 2 ay sonra eşimin biz nişanlıyken en yakın arkadaşlarımdan birisiyle mesajlaştığını öğrendim ve dünyam yıkıldı.bu arada objektif olarak baktığımda ben eşime göre her zaman daha dikkat çekici olmuşumdur, o kızla kendimi kıyaslamıyorum bile maymundan bozma bi tip ama her akşam başka başka adamların evinde kalan birisi, yani yollu.
öğrendiğimde eşime çok kızdım yeminler etti sadece bir gün mesajlaştık diye, onu denemek istedim dedi yollu bi tip olduğu için bakalım ona ne cevap verecek diye merak etmiş paşamız, sonra da uğraşmaktan sıkılmış ve daha mesaj atma ben seni denemiştim ama sıkıldım yazmış kıza :95: allahım ne gerizekalıca bi düşünce ya, niye böle bişeye ihtiyaç duymuş ne gerek var???
tabi ki hayır. ben o olayı öğrendikten sonra hiç görüşmediler. bu arada bu layı bana syleyen de bu kızın kardeşidir dotum dediğim kişi. bu kız bi gece çok içmiş ve söylemiş kardeşine biz bi gün x le mesajlaştık diye, o da bana söyledi sağ olsun, yoksa hem kocam hem o yollu beni salak yerine koymaya ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam edeceklerdi.
Bir laf vardır bana arkaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye..
Madem bu kadar yollu,her gece başka adamların koyunlarında,maymundan bozma da ne diye arkadaşlık ettiniz..? Maymundan bozma ne demek yahu biri sizin arkanızda böyle konuşsa sırf kocası size mesaj attı diye siz ne hissedersiniz?
Kocanızı affetmek için kadına her türlü hakareti yapmışsınız adamı tepenize çıkartmışsınız ihanet affederek..
Kadının ne maymunluğu nede namussuzluğu kalmış ama kocanız yollu kadına mesaj atan bir garip melek..
Kocanız da en az o kadının durumunda haberiniz olsun.. Hatta mesajı atan o bence o kadından da bile daha hmm yollu.. Tabir sizin incinmek yok.
dostunuz dediğiniz kişi size iyilik yapmış her iki tarafdada büyük hata var o kızdada eşinizdede bu konuda ben de olsam eşimede tepki verirdim çok ağırca..
birde burdaki bazı arkadaşlar sizin tabirlerinize kızmış yo..lu ve maymun suratlı demenize ama kimse kusura bakmasın böle bi bayana bende böle ağır itamlarda bulunurdum gerçekler acıdır bi insan neyse odur benim eşime mesaj atsın ben ağır itamlarda bulunmayayım öle bir şey yok çatır çatır da konuşurum o kız hakkında sonuçta dostunuzun kardeşi ve yüz yüze bakıyormuşsunuz yüzüne bakıyorsunuz die eşinize mesaj attığında iltifat ve güzel sözlermi sölüceksiniz yüzüne ve arkasına tabiki hayır ben bu konuda katılıyorum size ama eşinizde bi okadar hatalı ve çirkince bir şey yapmış..
N
öğrendiğimde eşime çok kızdım yeminler etti sadece bir gün mesajlaştık diye, onu denemek istedim dedi yollu bi tip olduğu için bakalım ona ne cevap verecek diye merak etmiş paşamız, sonra da uğraşmaktan sıkılmış ve daha mesaj atma ben seni denemiştim ama sıkıldım yazmış kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?