siz sıktığınız için yalan söylemek zorunda kalmıştır.. bağırma konusuna gelince insan canına evladına bile bağırabiliyor arada bir insanız sonuçta boş bulunabiliyoruz ..bence biraz abartmışsınız her zaman toz pembe olmaz hayatkızlar eşimin o yolluyla mesajlaştığını ben evlendikten 2 ay sonra öğrendim, ama biz nişanlıyken mesajlaşmışlar. daha sonraki yalanları da aldatmayla ilgili değildi, daha günlük konulardı ama sonuçta yalandı... ben bunun bi arkadaşıyla görüşmesini hiç istemiyodum, adamın bazı kötü alışkanlıkları var. birkaç gez bana yalan söyleyerek onunla görüştüğünü öğrendim, bunun gibi şeylerdi
Eşiniz bazı hatalar yapmış ve siz affedip yolunuza devam etmişsiniz.
Bazı şartlarda sunmuşsunuz, buraya kadar güzel de, sonuçta eşiniz de insan değil mi, robot gibi yaşamasını bekleyemezsiniz heralde. Yeri geldiğinde sesini de yükseltebilir, dediğiniz gibi sizin artık sabrınız kalmamış, en ufak yaptığı şey göze batar olmuş. Ama eşiniz de insan ve hata yapmaya devam edecek.
siz sıktığınız için yalan söylemek zorunda kalmıştır.. bağırma konusuna gelince insan canına evladına bile bağırabiliyor arada bir insanız sonuçta boş bulunabiliyoruz ..bence biraz abartmışsınız her zaman toz pembe olmaz hayat
konuyu dağtmak istemiyorum ama eşinizn burcu ne?
doldurma kendini arkadasım.. içine ata ata öyle bir patlarsınki sen bile şaşırsın o yüzden konuşmaya çalış eşinle..ve adım gibi eminim dün geceki tavrım onun için hiçbir şey ifade etmiyor. bnm hatun dellendi yine düşünyodur, ciddi bir problem olduğu aklının uucundan bile geçmiyodur, ona ulaşamamak beni o kadar çok yoruyo ve üzüyo ki, farklı görüşlerde olduğumuz hiçbir konuyu onunla konuşamıyorum, hemen bir ses yükselmesi en nefret ettiim şey ben de büyümesin diye uzatmıyorum, uzatmıyorum da yaşadıklarımı paylaştım hep ben hep ben nereye kadar :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?