Haftaya Transverim Var

IYI DILEKLERIN ICIN COK SAGOL DILERIM SENINDE SONUCUN HAYIRLI OLUR. PEKI SONRAKI GUNLERDE YATMAK GEREKIYORMU BEN CALISIYORUM VE RAPOR ALMAK ISTEMIYORUM KARAR VEREMEDIM

Valla benim doktorum 3 gün ev istirahati verdi, sonra çok yorulmadan aşırı hareket etmeden günlük hayatına dönebilirsin dedi, bende 4.gün işe başladım ve normal bir şekilde devam ediyorum akşam eve gelince uzanıp 5-10 dakika dinleniyorum okadar, bence gerek yok rapor almaya falan şuanda, çok yürümemeye çalış sadece

PEKI LUCRIN IGNE OLMAYA DEVAM EDIYORMUSUN BIRDE TEST GUNUN NEZAMAN

Ben şuanda dondurulmuş transferi yaptırdım, Lucrin falan hiç kullanmadım zaten, bu transferde dondurulmuşlar için tedaviye başladığım günden beri saydığım ilaçlara devam ediyorum sadece, ilk denemede yumurta toplama işleminden sonra kesmiştik lucrin ve diğer iğneleri, test günüm 20 mayıs

Canım senın sonucuna bırsey kalmamıs umarım mutlu sona ulasırsın sonucunu merakla beklıyorum allah yardımcın olsun ve hayırlısını versın

ayyyy kızlar ne güzel az kalmış günleriniz...mutlu sona az kalmış...inşallah bebişleriniz sizlere sıkıca tutunur ve hamişim diye yazarsınız....allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah...allah bu günleri bizlerede göstersin inşallah....bende transfer günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum....:dance:

Merhaba yesbu ıyı dıleklerın ıcın cok sagol ınsallah sanada ve tum ısteyenlere allahım nasıp eder. Bugun Ankara tup bebekteydım su senın Gokhan beylede tanıstım. Senın transverın nezaman

Merhaba yesbu ıyı dıleklerın ıcın cok sagol ınsallah sanada ve tum ısteyenlere allahım nasıp eder. Bugun Ankara tup bebekteydım su senın Gokhan beylede tanıstım. Senın transverın nezaman

canım benim transferim akıntımdan dolayı ertelendi...şuan beklemedeyim...öbür adetime kadar bekleyeceğim...öbür adetimde kontrole gideceğim ve bir askilik yoksa dondurulmuşlarım için tekrardan doğum kontrol hapına ve lucrine başlayacağım...bakalım hayırlısı artık....

kızlar benimde pazartesi yumurtalarım toplanacaktı bugünde çatlatma iğnesini vurulacaktım ama olmadı çünkü kan testi yani E2 sonucu yüksek çıktı.Pazartesi tekrar bakılacak teste eğer düştüyse çarşamba toplanacak.ama eğer düşmediyse yumurtalar toplanacakmış ama transfer yapılmayacakmış bir dahaki aya ancak yapılabilirmiş dondurulmuşlarla.Of canım sıkıldı ya doktor gerçi pazartesi düşer büyük ihtimal dedi ama bilmiyorum.Bu durumla ilgili bir bilgisi olan varmı?

slm cnm tedavin hayırlı olsun
umarım burdan bize güzel haberler verirsin allah yardımcın olsun....

amin sağol.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Gerçi yazdıklarımdan dolayı biraz sıkıldım ama napıyım hayırlısı böyleymiş diyorum artık.Hep kendimi pazartesi toplanacak cuma falan transfer yapılacak diye hazırlamıştım.Şimdi bir dahaki aya bile kalabilir deyince doktor üzüldüm.

BİOZART merhaba cnm inşallah iyi sonuş alırsın 2 tüp denemem 14 mayıs iptal oldu e2 sonucum yüksek diye 1 ay sonra inşallah tekrar yapılacak herkes için dua ediyorum.şuan sol elle yazmak çok zor oluyor sağ el ve 2 parmak kırık ne yapalım morel lazım inşallah 1 ay sonra hayırlı sonuçlar alırım...sizdende güzel haberlr cnm allaha emanet olun...

peki o sonuç hiç düşmedimi?bana pazartesi düşebilir dediler.Sana tekra test yapıldımı?hiç düşmemişmiydi?menegon kullanıyodum ben 2 toz 2 su olarak.şimdi iki gün için onu kesti.sadece lucrin kullanıyorum.pazartesi düşerse işlemlere devam edecekler.sence düşmezmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…