IYI DILEKLERIN ICIN COK SAGOL DILERIM SENINDE SONUCUN HAYIRLI OLUR. PEKI SONRAKI GUNLERDE YATMAK GEREKIYORMU BEN CALISIYORUM VE RAPOR ALMAK ISTEMIYORUM KARAR VEREMEDIM
PEKI LUCRIN IGNE OLMAYA DEVAM EDIYORMUSUN BIRDE TEST GUNUN NEZAMAN
Ben şuanda dondurulmuş transferi yaptırdım, Lucrin falan hiç kullanmadım zaten, bu transferde dondurulmuşlar için tedaviye başladığım günden beri saydığım ilaçlara devam ediyorum sadece, ilk denemede yumurta toplama işleminden sonra kesmiştik lucrin ve diğer iğneleri, test günüm 20 mayıs
Canım senın sonucuna bırsey kalmamıs umarım mutlu sona ulasırsın sonucunu merakla beklıyorum allah yardımcın olsun ve hayırlısını versın
ayyyy kızlar ne güzel az kalmış günleriniz...mutlu sona az kalmış...inşallah bebişleriniz sizlere sıkıca tutunur ve hamişim diye yazarsınız....allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah...allah bu günleri bizlerede göstersin inşallah....bende transfer günümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum....:dance:
Merhaba yesbu ıyı dıleklerın ıcın cok sagol ınsallah sanada ve tum ısteyenlere allahım nasıp eder. Bugun Ankara tup bebekteydım su senın Gokhan beylede tanıstım. Senın transverın nezaman
canım benim transferim akıntımdan dolayı ertelendi...şuan beklemedeyim...öbür adetime kadar bekleyeceğim...öbür adetimde kontrole gideceğim ve bir askilik yoksa dondurulmuşlarım için tekrardan doğum kontrol hapına ve lucrine başlayacağım...bakalım hayırlısı artık....[/FONT
Evet canım hayırlısı olsun ınsallah dondurma ıslemı ıcın nekadar ekstra para odenıyor bende dusunuyorum dondurmayı bırde sen yumurta toplama gunu nekadar odedın merkeze ve agrı oluyormu yumurta toplama sonrası ne cok soru sordum degılmı
canım benim transferim akıntımdan dolayı ertelendi...şuan beklemedeyim...öbür adetime kadar bekleyeceğim...öbür adetimde kontrole gideceğim ve bir askilik yoksa dondurulmuşlarım için tekrardan doğum kontrol hapına ve lucrine başlayacağım...bakalım hayırlısı artık....[/FONT
Evet canım hayırlısı olsun ınsallah dondurma ıslemı ıcın nekadar ekstra para odenıyor bende dusunuyorum dondurmayı bırde sen yumurta toplama gunu nekadar odedın merkeze ve agrı oluyormu yumurta toplama sonrası ne cok soru sordum degılmı
canım yumurta toplandığı gün 3000 dondurma ücreti içinde ayrıyeten 550...ya sen canım....toplama işleminden sonra ağrım oldu tabi....
canım yumurta toplandığı gün 3000 dondurma ücreti içinde ayrıyeten 550...ya sen canım....toplama işleminden sonra ağrım oldu tabi....senin oldumu???
Benım toplama ıslemı daha yapılmadı haftaya olacak bende heyecanlıyım cok
Benım toplama ıslemı daha yapılmadı haftaya olacak bende heyecanlıyım cok
bende çok heyecanlanmıştım...ama inan bebeişlerimiz için herşeye değer...orda beni içeri almalarını beklerken bunları düşündüm...bebeğim için herşeye değer....yeşim dedim kendi kendime 2 senede aklına gelmeyen başına gedli...2 kere ameliyat oldun bebeişlerin için bundan mı korkuyorsun.ç... sonunu düşün dedim hep....
bende çok heyecanlanmıştım...ama inan bebeişlerimiz için herşeye değer...orda beni içeri almalarını beklerken bunları düşündüm...bebeğim için herşeye değer....yeşim dedim kendi kendime 2 senede aklına gelmeyen başına gedli...2 kere ameliyat oldun bebeişlerin için bundan mı korkuyorsun.ç... sonunu düşün dedim hep....
Evet canım haklısın bır defada ben amelıyat oldum neler atlattım asılamalar amelıyatlar bu nekı demek lazım ıste o beklemek en oruda o
sendemi o merkezde yaptıracaksın???doktorun kimdi canım???[/QU
Benım takıplerımı Doc.Dr.Sefa Kelekcı yaptı. Evet transverım yumurta toplamam orada olacak hoca takıplerı Ortadogu hastanesınde yapıyor ama ıslemler orda
sendemi o merkezde yaptıracaksın???doktorun kimdi canım???[/QU
Benım takıplerımı Doc.Dr.Sefa Kelekcı yaptı. Evet transverım yumurta toplamam orada olacak hoca takıplerı Ortadogu hastanesınde yapıyor ama ıslemler orda
ya evet daha önce söylemiştin yaaa unuttum ben...kusura bakma canım...allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah....a.s.