Haftaya Transverim Var

gukumser hayırlı olsun tedavin.İnşallah herşey yolunda gider kavuşursun bebişine...

Canım E2 sonucun kacıncı gun kac cıktı tedavın ıptal oldu

1 dış gebelik.2 neg. denemem var.şu an da yeni bir merkezde tetkik aşamasındayım.genetik test yaptırdık sonuç bekiyoruz.26 mayısta da histeroskopi olucam.4. denemeye Allah kerim .tedaviye ne zaman başlıycam belli değil.yanlış hatırlamıyorsam denemelerin birini beraber yaşamıştık bu sitede...yerimseniben

Benım ılk tup denemem daha once asılama ve bır mıyom amelıyatı oldum ben ankara tup bebekte tedavı oluyorum. Bazen dusunuyorum da necok sıkıntı cektım burdakı herkes gıbı Allah mukafatını verır ınsallah

evet canım yavrularımıza kavuşmak ne kadar zahmetli tam bir sabır gücü gerekiyor.Ben de ölümlerden döndüm ama evlat hasreti işte.yılmadan elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Allah hepimize yardım etsin.bize güç kuvvet ,sabır versin.İnşallah bizler de bir gün anne oluruz.

inşallah düşer cnm benim sen gönlünü ferah tut pazartesi güzel haberlarini alırız lütfen pozitif düşün olurmu canını sıkma sen bu kadar yol kat etmişsin...(burdan benim gibi anne olma özlemi çeken ve bu süreçte emek veren tüm anne adayları için dua ediyorum)hepinizi çok öpüyorum inşallah olacak...kendinize çok iyi bakın...sağlıcakla kalın...

ben 8 mayısta menegona başlamıştım.8 gün kullandım dün test yapıldı e2 sonucu 6000 çıktı.3500ün altında olması gerekiyormuş transfer yapılabilmesi için.yarın öğrenicez işte düşüp düşmediğini.hiç sanmıyorum 2 günde okadar düşeceğini ama bakalım hayırlısı.

kızlar keşke sizin kadar bende ilerde olsam.hala doğum kontröl hapı kullanıyorum.14gün var bitmesine

kızlar keşke sizin kadar bende ilerde olsam.hala doğum kontröl hapı kullanıyorum.14gün var bitmesine

canım resmen kapalı bir kutusun daha bugün konuştuk .lise arkadaşınla paylaşmıyorsun bunları .Belkıde en yakın arkadasına söylemeyimi yediremiyorsun kendıne anlamış değilim :dilcikar::dilcikar:kızdım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…