- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki o sonuç hiç düşmedimi?bana pazartesi düşebilir dediler.Sana tekra test yapıldımı?hiç düşmemişmiydi?menegon kullanıyodum ben 2 toz 2 su olarak.şimdi iki gün için onu kesti.sadece lucrin kullanıyorum.pazartesi düşerse işlemlere devam edecekler.sence düşmezmi?
gukumser hayırlı olsun tedavin.İnşallah herşey yolunda gider kavuşursun bebişine...
1 dış gebelik.2 neg. denemem var.şu an da yeni bir merkezde tetkik aşamasındayım.genetik test yaptırdık sonuç bekiyoruz.26 mayısta da histeroskopi olucam.4. denemeye Allah kerim .tedaviye ne zaman başlıycam belli değil.yanlış hatırlamıyorsam denemelerin birini beraber yaşamıştık bu sitede...yerimseniben
Benım ılk tup denemem daha once asılama ve bır mıyom amelıyatı oldum ben ankara tup bebekte tedavı oluyorum. Bazen dusunuyorum da necok sıkıntı cektım burdakı herkes gıbı Allah mukafatını verır ınsallah
kızlar keşke sizin kadar bende ilerde olsam.hala doğum kontröl hapı kullanıyorum.14gün var bitmesine