Haftaya Transverim Var

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
Kizlar Haftaya Transverim Var. Sizler Transver Sonrasi Neler Yaptiniz Surekli Yattinizmi Kullandiginiz Ilaclar Vitaminler Varmiydi. Paylasirsaniz Sevinirim.

Kizlar Haftaya Transverim Var. Sizler Transver Sonrasi Neler Yaptiniz Surekli Yattinizmi Kullandiginiz Ilaclar Vitaminler Varmiydi. Paylasirsaniz Sevinirim.

canım ne güzel sona yaklaşmışsın...inşallah transfer sonrası bebişlerin sana sımsıkı tutunur ve burda hamişim diye başlık açarsın.... transfer sonrasını ben henüz yaşamadığım için birşey yazamayacağım...eminim arkadaşlar yazarlar....allah yanında ve yardımcın olsun inşallah canım....a.s.

Merhaba pozitif ol öncelikle bu önemli, transfer sonrası hastanede 1-1,5 saat kadar yatırılıyorsun, sonra kalkıyorsun elinde olmadan yavaş yavaş yürüyorsun, tuvalete giderken bile heyecan yapıyorsun, ben 4 gün dinlendim, sonra işe başladım, eğilip kalkma devamlı yatma, dinlen, ani hareket yapma sonuç pozitif olacak sanki içimden öyle geçti hadi hayırlısı, inşallah.

YAZIN BANA COK MORAL VERDI SENIN SONUCUN POZITIF SANIRIM PEKI SEN HIC RAPOR FALAN ALMADINMI BEN HENUZ KARAR VERMEDIM TRANSVERDEN SONRA 15 GUN SENELIK IZIN KULLANACAGIM SONRASINDA NEOLUR BILMIYORUM UMARIM DEDIGIN OLUR VE SONUC POZITIF OLUR

hayırlı olsun canım.İnşallah pozitif sonuçlar alırsın. nerde yaptırıyorsun microyu. hangi ilaçları kullandın bira anlatsan bize.

selam canım ben yasmın le tedavıme basladım sonra lucrın kullanmaya basladım 2. adetın 3. gunu puregon ogne ıle devam ettım vıtamın olarak one-day ve coraspın kullanıyorum zor bır surectı ama cok sukur sonuna geldım. Allah ısteyen herkese banada hayırlısını versın ınsallah.

Merhaba tedavin dilerim hayırlı sonuçlanır...Ve özlemlerine kavuşursun...

yumurta uyarıcı iğnelerden ne kadar sonra yumurta toplama işlemin oldu.Bir de yumurta toplama işleminde nasıl hissettin?

Hayırlı olur inşallah Allah yardımcın olsun, bende test günümü bekliyorum, progestan fitil, megadyn vitamin, folbiol ve bebe asprini kullanıyorum, üç gün boyunca sürekli yatmasamda baya bir dinlendim iş falan yapmadım, bakalım görücez sonuç ne olacak hayırlısı olsun hepimiz için

IYI DILEKLERIN ICIN COK SAGOL DILERIM SENINDE SONUCUN HAYIRLI OLUR. PEKI SONRAKI GUNLERDE YATMAK GEREKIYORMU BEN CALISIYORUM VE RAPOR ALMAK ISTEMIYORUM KARAR VEREMEDIM

Merhaba tedavin dilerim hayırlı sonuçlanır...Ve özlemlerine kavuşursun...

yumurta uyarıcı iğnelerden ne kadar sonra yumurta toplama işlemin oldu.Bir de yumurta toplama işleminde nasıl hissettin?

SELAM CANIM YUMURTALAR HAFTAYA TOPLANACAK SONRASINDA NASIL OLDUGUNU YAZARIM BIRAZ HEYACANLIYIM SIMDILIK ADETIN 3. GUNU PREGONA BASLADIM 15. GUNU YUMURTA TOPLANACAK

PEKI LUCRIN IGNE OLMAYA DEVAM EDIYORMUSUN BIRDE TEST GUNUN NEZAMAN

günaydın hayırlı olsun gülümser. inşallah transferini atlatır ve bebişlerine kavuşursun. Genelde yatmadım gezdim deniyor ama ben öyle yapmadım. Transferden sonra hastane 3 saat yatmamı söyledi ben 4 saat hiç kalkmadım sonrasındada evde 12 gün boyunca yemeği yattığım yerde oturarak ve sadece tuvalete kaltım. Hiç stres yapmadım hep düşündümkü bebeklerim yada bebeğim benim için bir savaş veriyor içimde bende onun yorup üzmiyeyim. Normalde yatmayı hiç sevmem ama bu olayda hiç sıkılmadım kendimi yormayan kitaplar okudum ve sürekli dua ettim allahım onları bana bağışla diye ve nihayet yüzüm güldü çok şükürler olsun. Tüm hareketkerinde yavaş ol sakin sakin kalk yatağından kalkarken bile ve izin alman bence en doğrusu ki hastanen mutlaka istersen 10 günlük raporuda veriyor ben 10 gün rapor 2 günüde izinle geçirdim tahlile kadar evdende çıkmadım ama bunu yaptığıma mutluyum en azından yanlış hiç bir şey yapmadım diyebiliyorum.

Kullanılan ilaçlar kişiden kişiye görede değişebilir onları neden bana verilmedi yada farklı ilaçlar niye verildi diye takma kafana. Dr un bu işi yıllardır yapan insanlar sana denilenler harfiyen yap yeterli. Genelde crinon jel veriliyor ve her kez bundan şikayetçi hiç bunu takma bile biz bir bebek için nelere katlanıyoruz bir jelmi bıktıracak çok sakin ol transferin sırasındada şu an itibariyle yeni hayatım başladı ben artık hamileyim diyerek kendinide bedeninide buna hazırla.HEp neşeli mutlu ol çünkü bu bana göre mutluluğu çağırıyor.

inşallah herşey gönlünce olur.çabucak kavuşursun bebeğine

SELAM CANIM YUMURTALAR HAFTAYA TOPLANACAK SONRASINDA NASIL OLDUGUNU YAZARIM BIRAZ HEYACANLIYIM SIMDILIK ADETIN 3. GUNU PREGONA BASLADIM 15. GUNU YUMURTA TOPLANACAK

Merhaba canım.. Benim de merional de 5 .günüm.senin?

Allah nasip ederse yumurtalarım olumlu cevap verirse benim de haftaya yumurtalarım toplanır sanırım... Aynı heyecanı yaşayacağız anlayacağın.. Hakkımızda hayırlısı.. Yumurta gelişimin nasıl?

canım inş olur hayılısı olsunda dua et bol bol inş tutar hayırlı haberler yazarsın buraya

:dance:canım inş olur hayılısı olsunda dua et bol bol inş tutar hayırlı haberler yazarsın buraya :dance:

Umarım ıkımızde pozıtıf dıye yazarız ben pregon kullanıyorum 10 tane secılmıs yumurtam oldu. Dr. durumun cokta kotu degıl dedı yanı daha ıyı beklıyormus hayırlısı senın durumun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…