Kizlar Haftaya Transverim Var. Sizler Transver Sonrasi Neler Yaptiniz Surekli Yattinizmi Kullandiginiz Ilaclar Vitaminler Varmiydi. Paylasirsaniz Sevinirim.
Merhaba pozitif ol öncelikle bu önemli, transfer sonrası hastanede 1-1,5 saat kadar yatırılıyorsun, sonra kalkıyorsun elinde olmadan yavaş yavaş yürüyorsun, tuvalete giderken bile heyecan yapıyorsun, ben 4 gün dinlendim, sonra işe başladım, eğilip kalkma devamlı yatma, dinlen, ani hareket yapma sonuç pozitif olacak sanki içimden öyle geçti hadi hayırlısı, inşallah.
selam canım ben yasmın le tedavıme basladım sonra lucrın kullanmaya basladım 2. adetın 3. gunu puregon ogne ıle devam ettım vıtamın olarak one-day ve coraspın kullanıyorum zor bır surectı ama cok sukur sonuna geldım. Allah ısteyen herkese banada hayırlısını versın ınsallah.
Kizlar Haftaya Transverim Var. Sizler Transver Sonrasi Neler Yaptiniz Surekli Yattinizmi Kullandiginiz Ilaclar Vitaminler Varmiydi. Paylasirsaniz Sevinirim.
Hayırlı olur inşallah Allah yardımcın olsun, bende test günümü bekliyorum, progestan fitil, megadyn vitamin, folbiol ve bebe asprini kullanıyorum, üç gün boyunca sürekli yatmasamda baya bir dinlendim iş falan yapmadım, bakalım görücez sonuç ne olacak hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba tedavin dilerim hayırlı sonuçlanır...Ve özlemlerine kavuşursun...
yumurta uyarıcı iğnelerden ne kadar sonra yumurta toplama işlemin oldu.Bir de yumurta toplama işleminde nasıl hissettin?
Hayırlı olur inşallah Allah yardımcın olsun, bende test günümü bekliyorum, progestan fitil, megadyn vitamin, folbiol ve bebe asprini kullanıyorum, üç gün boyunca sürekli yatmasamda baya bir dinlendim iş falan yapmadım, bakalım görücez sonuç ne olacak hayırlısı olsun hepimiz için
inşallah herşey gönlünce olur.çabucak kavuşursun bebeğine
SELAM CANIM YUMURTALAR HAFTAYA TOPLANACAK SONRASINDA NASIL OLDUGUNU YAZARIM BIRAZ HEYACANLIYIM SIMDILIK ADETIN 3. GUNU PREGONA BASLADIM 15. GUNU YUMURTA TOPLANACAK
Merhaba canım.. Benim de merional de 5 .günüm.senin?
Allah nasip ederse yumurtalarım olumlu cevap verirse benim de haftaya yumurtalarım toplanır sanırım... Aynı heyecanı yaşayacağız anlayacağın.. Hakkımızda hayırlısı.. Yumurta gelişimin nasıl?