Haftaya düğünüm var veee :(

Aklıma bi yöntem geliyorda zarar kısmını pek gözümde canlardıramadım açıkçası. Profosyonel fantastik makyajlarda lateks kullanıyorlar oraya lates yapıp fondotenle geçilirse düzgün durur. Enfekte olmuş yara. Hava almayacağı için ne tür sebeplere yol açar bilemedim

Madecassol genelde oturmuş izlere etki etmez. Hala kırmızı olan ve kendini yenileme aşamasındaki deride etkilidir.
Eski hamilelik çatlaklarınızı geçireceğini sanmıyorum ama doktor ya da eczacı da değilim. Sadece kremin kullanıcısıyım. :KK48: Almadan önce ne için kullanacağınızı söyleyip işe yarayıp yaramayacağını eczacıya sorun yine de.
Tamm canım önce zaten bir cildiye ye gitmem gerecek :)

Bence bunları boşverin, asıl şunu düşünmelisiniz şuan bu yara mikrop kapar mı? İz kalır mı?
Düğün tek gecelik bir şey makyajla bir şekilde kapatılır o sorun değil ama konularınıza baktım siz burnunuza takmış durumdasınız hatta hastalık derecesinde takıntı haline getirmişsiniz bir psikologa görünme zamanınız gelmiş. Mutlaka görünün tatmin olmuyorsunuz konularınızda gördüğüm kadarıyla 50 günde 3 burun estetik ameliyatı dolgular bişeyler burnunuz artık bi müdahale kaldıracak durumda değilmiş ki böyle olmuş. Bence psikologa gidin hayatınızda yolunda gitmeyen şeylerin acısı, bazı sıkıntılarınız dertleriniz böyle karşınıza çıkıyor olabilir

Bence yaranın üstüne bişey sürme en azından geçmese bile 1 hafta içinde kurur. o ıslaklık gitmezse üstune fondöten falan tutmaz çünkü. bagdat caddesinde ben nye diye plastik makyaj malzemeleri satan bi yer ver ürünleri cok iyi size lateks gibi bişey verip nasıl yapıcağınızı gösterirler. Ama dedigim gibi o yara kurursa bunlara gerek kalmaz butun make uplar kapatir onu

Enfeksiyon kapmış gb görünüyor, burnun üst tarafı da baya kızarmış. Acilen dra gidin derim.

Hekim değilim ama bildiğim kadarıyla Madecassol açık yaralarda fayda etmiyor. Daha çok üstü kabuk tutmuş, iyileşmek üzere olanlarda iz kalmadan daha hızlı toparlasın diye kullanılıyor, öyle biliyorum. Bence en yakın zamanda bir uzman hekime başvurmalısınız. Geçmiş olsun.

Bizim evde de en az 2 tanedir.
Nereye yolculuk yaparsak yapalım evdekini almayız yanımıza, gider eczaneden bir tane daha ediniriz o derece önemlidir.
Tüm yara olan deriyi kara kara yapıp 2 günde söküp atmıyor mu, içimin yağları eriyor o görüntüde.
Aşkımız bir başka bizim:KK70:
Aynen :)))

Dün fotografı isteyen bendim ama sonradan fotografı görünce yazamadım ne diyeceğimi bilmediğim için.
Bu bildiğin açık yara, üzerini kapatmak pek mantıklı gelmedi bana...
Burada ne söylesek boş, ben bi doktora gitmen gerektiğini düşünüyorum, yara bence enfeksiyon kapmış...
O geceki makyajdan önce enfeksiyon nasıl kapanır onu düşünmek daha doğru geliyor bana...

öncelikle geçmiş olsun. Sulu yara şeklinde kuruması gerekiyor üzerine makyaj yaparsanız enfeksiyon artabilir.
Doktora göründünüz mü ?

ayrıca bu ne takıntı . Konularınıza baktım neredeyse hep burunla ilgili.
Allah aşkına bir sakin olun bekleyin otursun. Hemen dolgu olur mu. Benim 6 ay olacak ameliyat olalı cok sert dokunamıyorum bile nasıl dolgu yaptırdınız ? Doktorunuz biliyor mu dolgu yaptırdığınızı?

Silverdin geçirir bunu.
Yalnız yine de doktora görünün çok kötü olmuş,enfeksiyon kapar filan.

Stres yapmayın,bu kez de sivilce çıkar.
Kapanır bir şekilde ;)

benim de düğün öncesi son gelinlik provası olmuştu 3 gün kala. kadın gelinliğin iğnesini koluma batırdı yanlışlıkla. o an bişi farketmedim ama meğer damara gelmiş. mosmor oldu ertesi güne. düğün gününe kadar da genişleyip yeşerdi. öyle bir yerde ki fondöten sürsen gelinlik mahfolacak. zorunlu olarak bandaj yapıldı.

ama iyi tarafı o günün hem stresi hem mutluluğu, aklıma bile gelmedi valla. herşey mükemmel olmak zorunda değildi benim için. biraz rahat davranmaya çalıştım. beklediğimin aksine herşey de mükemmel geçti. çok eğlendim. kolumu gözüm bile görmedi.
tabi düğün resimlerini 1 ay sonra alınca her foto da kolum bandajlı :KK70::KK70::KK70: her düğün resmini gören de sordu sağolsun, koluna ne oldu diye :p
senin durumun için makyajla çözerler o sorunu gibi geliyor. en azından makyaj yapılabilecek bir yer. sakın elinle oynayıp iyice enfeksiyon kaptırma. bir de arkadaşların da dediği gibi bi doktora git, merhem falan versinler. sağlık bu sonuçta. 1 haftada enfeksiyon kurur. yarayı da kaparlar canım. geçmiş olsun

Ankaferd kullanabikirsin protein üretiyor yara uzerinde bi arastir bakalim

Madecassol krem deneyin müthiş yara ve izlerini iyileştirici özelliği var da siz neden düğün öncesi böyle bir aksiyon yaptınız. Birde eldivensiz dokunmayın mikrop kapma ihtimali çok yuksek

eski konularınızı okudum, burun konusu sizde çok takıntı olmuş. ah ahh ameliyatlı buruna dolgu neden yaptırdınız ki:( burda böyle krem tavsiyesiyle olmaz. ciddiye alınması gereken bir komplikasyon oluşmuş. mutlaka dolguyu yapan doktorla ya da başka bir doktorla görüşün.

Doktor en temizi iltihap toplamış gibi duruyor. Bence şuan bi sağlık ocağına gitseniz. Düğüne kadar geçmese bile kurur.

Cok gecmis olsun bi doktora gorunun bence durumu ona anlatin kendi dokrorunuz ne dedi bu duruma hala sulu acik bi yara bu mikrop kapmamasina dikkat edin :(
Batikon surseniz mikropada iyi gelir hemde kurutur ama bence siz burdaki soylenenlerdn cok bi doktorla gorusun vakit kaybetmedn

Cahilligimi mazur gorun ama burna dolgu nasil yapiliyor? Oraya sivi mi enjekte ediliyor? Dolgu yapildiysa dolgu nasil buruna yara yapiyor? Dolgunun icindeki sivi madde mi yapti o yarayi? Zararli bir madde miydi neydi? Hicbirsey anlayamadim fakat dugun oncesi cok kotu olmus. Umarim bir caresini bulursunuz. Keske en basta hemen doktora gitseydiniz. Burda krem isimleri verilmis ama ya sizin yaranizi daha kotu yaparsa? Karar pazara krem ilac kullanilmaz.

Back
X