Haftaya düğünüm var veee :(

Medicasol krem lutfen deneyin cok cabuk toparliyor buyuk oranda iyilestirecektir kime kullansam cok memnun kaldi bende hic iz kalmadi esimin kesik yarasi 2 gunde fark atti sunnet cocuklari 1 gunde degisti hucre yenilemesinde cok etkili
Konuyla alakasız ama gebelik çatlakları için de kullanılabilir mi? Gerçekten çok moralim bozuk bu konuda :(

Valla profesyonel birine sadece oraya plastik makyaj yaptr bence. kötü görünüyor geçmez kabuklanir belki dha kötü görünebilir neden düğüne yakın bi zamanda yaptrdnki büyük cesaret

Cilt bakimi icin kullaniliyor ama bence denenebilir birde sanirim hala hamilesiniz devam ediyor kati kakao yagi temin edin onu kullanin annemde tek catlak yok..
2. Gebeligim ilk gebeligim de denemediğin yağ krem kalmadı 1 gecede dünya haritasına döndüm sabah uyandım ayna da kendimi görünce şok geçirip ağlamıştım. En son bir yöntem dediler deri soyuluyormus ona da cesaret edemedim korktum :/ dediğiniz kremi doğumdan sonra uygulamak isterim inşaAllah ise yarar. Her eczane de bulunabilir mi yoksa özel olarak satılan yerler mi var.

Silverdin yanık ve yara iyieştirici krem derim başkada bişey demem.
Kendiniz bile şok olursunuz.
Ancak çok kötü enfeksiyon olmuş burnunuz,bunun için mutlaka doktora gidin.
Enfeksiyon için antibiotik ve krem tedavisi uygular muhakak.

Fito hücre yeniliyor düzenli kullanırsan 2 3 güne geçer sanırım sabah akşam sür

2. Gebeligim ilk gebeligim de denemediğin yağ krem kalmadı 1 gecede dünya haritasına döndüm sabah uyandım ayna da kendimi görünce şok geçirip ağlamıştım. En son bir yöntem dediler deri soyuluyormus ona da cesaret edemedim korktum :/ dediğiniz kremi doğumdan sonra uygulamak isterim inşaAllah ise yarar. Her eczane de bulunabilir mi yoksa özel olarak satılan yerler mi var.

Hayir normal basit bir eczaneden alabilirsiniz.
Uzulmeyin annelik her turlu mucize

Silverdin yanık ve yara iyieştirici krem derim başkada bişey demem.
Kendiniz bile şok olursunuz.
Ancak çok kötü enfeksiyon olmuş burnunuz,bunun için mutlaka doktora gidin.
Enfeksiyon için antibiotik ve krem tedavisi uygular muhakak.
Silverdin ve hametan kombinasyonuyla 5 günde iyileşip kapanmayan yara görmedim.

Silverdin ve hametan kombinasyonuyla 5 günde iyileşip kapanmayan yara görmedim.
ben silverdin+baticon ile makat çatlağından kurtuldum ameliyat olmadan çok şükür.
Bir evde 3 tane silverdin olurmu?bizde var :))
bir ekmeğin üstüne sürüp yemedim.
Mimik ve kaz ayağı çizgilerini bile yok ediyor,gece yatmadan kullanırsanız

Yara kurutucu kremler var kızımın dudapı yarıldığında o açık yarayı dr 2dikiş dedi attırmadım düşün kapattı ve belli bile değil şimdi ama şimdi bi arkadaşa verdim kremi ismini hatırlamıyorum ama eczneye sor antibyotikli yara kurutucu krem al yara kurursa yine makyaj kapatır

Hayir normal basit bir eczaneden alabilirsiniz.
Uzulmeyin annelik her turlu mucize
Evet gerçekten çatlaklarım oldu ama güzel sebepleri vardı :) sadece herşeyi denediğim halde çatlamak şok etkisi yaratmıştı ben de :D teşekkür ederim bilgiler için ☺

Önerilen kremleri kullanmadan önce doktorunuza danışın.
Herkes kendi tecrübesine göre yardımcı olma amaçlı öneride bulunuyor ama yara iltihaplı görünüyor. Bu kremler her yaraya kullanılabilir mi? Bilmiyoruz.
Bulunduğunuz şehirde plastik makyaj yapan birlerini bulun, makyajın altında yaraya nasıl bir koruma koyabileceğinizi de doktora sorun.

Kuaförde bir gelin görmüştüm dudağında açık yara vardı ve sürekli kanıyordu. Buna rağmen çok sevimli pozitif bir kızdı. Kuaför baya iyi bir makyajla kapattı dudağı . Ama öyle böyle yara değil alt dudağın yarısı yaraydi.

Takmayin zaten fotoğraf lara rötuş yapılır. Makyajla da sizin yüzünüz kapatilir

Bende daha önce burnuma dolgu yaptırdım ama hiç böyle birsey yaşamadım ve 6 arkadaşım daha aynı yere yaptırdık onlardada olmadı sizin neden olmuş böyle anlayamadım.. yaptırdığınız yeri ıyi araştırmışsınızdır kesin ama klinik ti dimi

Doktora gittiniz mi? Bu yara bana pek normal görünmedi, hele ki dolgudan sonra bu hâle gelince.

Konuyla alakasız ama gebelik çatlakları için de kullanılabilir mi? Gerçekten çok moralim bozuk bu konuda :KK43:

Madecassol genelde oturmuş izlere etki etmez. Hala kırmızı olan ve kendini yenileme aşamasındaki deride etkilidir.
Eski hamilelik çatlaklarınızı geçireceğini sanmıyorum ama doktor ya da eczacı da değilim. Sadece kremin kullanıcısıyım. :KK48: Almadan önce ne için kullanacağınızı söyleyip işe yarayıp yaramayacağını eczacıya sorun yine de.

Daha önce de bu konuyu açmıştınız. Doktora gitmediniz mi o zamandan beri?
Yaranın üzeri iltihaplı mı yoksa bir şey mi sürdünüz tam anlaşılmıyor.
Buradaki önerileri doktora danışmadan uygulamayın. Her merhem/krem açık yaraya sürülmez. Daha kötü hale getirebilirsiniz.

ben silverdin+baticon ile makat çatlağından kurtuldum ameliyat olmadan çok şükür.
Bir evde 3 tane silverdin olurmu?bizde var :))
bir ekmeğin üstüne sürüp yemedim.
Mimik ve kaz ayağı çizgilerini bile yok ediyor,gece yatmadan kullanırsanız
Bizim evde de en az 2 tanedir.
Nereye yolculuk yaparsak yapalım evdekini almayız yanımıza, gider eczaneden bir tane daha ediniriz o derece önemlidir.
Tüm yara olan deriyi kara kara yapıp 2 günde söküp atmıyor mu, içimin yağları eriyor o görüntüde.
Aşkımız bir başka bizim:KK70:

Back
X