Konuyla alakasız ama gebelik çatlakları için de kullanılabilir mi? Gerçekten çok moralim bozuk bu konudaMedicasol krem lutfen deneyin cok cabuk toparliyor buyuk oranda iyilestirecektir kime kullansam cok memnun kaldi bende hic iz kalmadi esimin kesik yarasi 2 gunde fark atti sunnet cocuklari 1 gunde degisti hucre yenilemesinde cok etkili
Konuyla alakasız ama gebelik çatlakları için de kullanılabilir mi? Gerçekten çok moralim bozuk bu konuda
2. Gebeligim ilk gebeligim de denemediğin yağ krem kalmadı 1 gecede dünya haritasına döndüm sabah uyandım ayna da kendimi görünce şok geçirip ağlamıştım. En son bir yöntem dediler deri soyuluyormus ona da cesaret edemedim korktum :/ dediğiniz kremi doğumdan sonra uygulamak isterim inşaAllah ise yarar. Her eczane de bulunabilir mi yoksa özel olarak satılan yerler mi var.Cilt bakimi icin kullaniliyor ama bence denenebilir birde sanirim hala hamilesiniz devam ediyor kati kakao yagi temin edin onu kullanin annemde tek catlak yok..
2. Gebeligim ilk gebeligim de denemediğin yağ krem kalmadı 1 gecede dünya haritasına döndüm sabah uyandım ayna da kendimi görünce şok geçirip ağlamıştım. En son bir yöntem dediler deri soyuluyormus ona da cesaret edemedim korktum :/ dediğiniz kremi doğumdan sonra uygulamak isterim inşaAllah ise yarar. Her eczane de bulunabilir mi yoksa özel olarak satılan yerler mi var.
Silverdin ve hametan kombinasyonuyla 5 günde iyileşip kapanmayan yara görmedim.Silverdin yanık ve yara iyieştirici krem derim başkada bişey demem.
Kendiniz bile şok olursunuz.
Ancak çok kötü enfeksiyon olmuş burnunuz,bunun için mutlaka doktora gidin.
Enfeksiyon için antibiotik ve krem tedavisi uygular muhakak.
ben silverdin+baticon ile makat çatlağından kurtuldum ameliyat olmadan çok şükür.Silverdin ve hametan kombinasyonuyla 5 günde iyileşip kapanmayan yara görmedim.
Evet gerçekten çatlaklarım oldu ama güzel sebepleri vardı :) sadece herşeyi denediğim halde çatlamak şok etkisi yaratmıştı ben deHayir normal basit bir eczaneden alabilirsiniz.
Uzulmeyin annelik her turlu mucize
Bende daha önce burnuma dolgu yaptırdım ama hiç böyle birsey yaşamadım ve 6 arkadaşım daha aynı yere yaptırdık onlardada olmadı sizin neden olmuş böyle anlayamadım.. yaptırdığınız yeri ıyi araştırmışsınızdır kesin ama klinik ti dimi
Konuyla alakasız ama gebelik çatlakları için de kullanılabilir mi? Gerçekten çok moralim bozuk bu konuda
Bizim evde de en az 2 tanedir.ben silverdin+baticon ile makat çatlağından kurtuldum ameliyat olmadan çok şükür.
Bir evde 3 tane silverdin olurmu?bizde var :))
bir ekmeğin üstüne sürüp yemedim.
Mimik ve kaz ayağı çizgilerini bile yok ediyor,gece yatmadan kullanırsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?