Bebek İkinci El Haftasonuna kadar güncellenmiş ürünlerde %25 indirim var. 27 ve 28. sayfaya buyrun...

2 ve 4 satılmıştır.

Son düzenleme:
9 numaradaki mavi emzikler satılmıştır.

gene şu bu satıldı demişssn dön bak dön bak kafam karıstı.gene bi toparlarsan sevinirm cnm:)

Siz beğendiklerinizi söyleyin ,ben de size elimde olup olmadığını söylerim daha kolay olur Son düzenlemeyle sadece 5 parça elden çıkardım. Bu nedenle bütün resimleri tekrar koymam sayfa kalıbığı yapar, asıl o zaman kafa karıştırır:44:
Biraz daha satış yapınca tekrar düzenleyeceğim...

Son düzenleme:

ayakkabılar bölumunden begendm.su an 20no ayagımızı sıkıyo 21 olucaz gibi ama,sizinkılerde kalıbı ıyı gelırmı bılemedm yaz icin acık ayakkabılarn var ya son 2 tanesınde.

ayakkabılar bölumunden begendm.su an 20no ayagımızı sıkıyo 21 olucaz gibi ama,sizinkılerde kalıbı ıyı gelırmı bılemedm yaz icin acık ayakkabılarn var ya son 2 tanesınde.
Sorduğunuz ayakkabıların özellikleri:

11-Yumuşak tabanlı. Ev ve dışarıda giyilebilir. Yeni, 21 numara, 5 tl
12-Yeni, 21-22 numara. 10 tl.

Garantiye almak için; siz bıdığınızın ayağını cetvelle ölçün ve bana bildirin. Ben de size net bir cevapla döneyim ne dersiniz

ölctüm hemn metreyı alıp:) 11,11,5 cm gibi

ölctüm hemn metreyı alıp:) 11,11,5 cm gibi

Ayakkabılar uçtan uca biri 13 diğeri 14 cm. Ama giyilecek kısımları 12 ve 13 cm .Yaza birkaç ay olduğunu ve bu arada bıdığınızın ayaklarının biraz daha büyüyeceğini hesap edersek yaza rahatlıkla olur.

iki sordgmda aynı cm mi ölcüsü.bi de önünde top resmı olanın önu nasıl ya parmk arası gbımı gıyıo sıkntı olur oyle sankı

iki sordgmda aynı cm mi ölcüsü.bi de önünde top resmı olanın önu nasıl ya parmk arası gbımı gıyıo sıkntı olur oyle sankı

takas düsünüyomusun.elimde sıfır kullanılmamıs yurt dsından gelme filtre kahve makınesı var 40dan veriyodumm.senden o civarda ürün secerm.istersen takas yapabilrz.izmirdenm

Hemen hemen aynılar. Top resmi olan parmak arası değil. Çok rahat.
Benim de yurtdışından gelirken getirdiğim kahve makinam var, daha açmadım bile
Yine de teşekkürler

Hemen hemen aynılar. Top resmi olan parmak arası değil. Çok rahat.
Benim de yurtdışından gelirken getirdiğim kahve makinam var, daha açmadım bile
Yine de teşekkürler

kahve makınesı war dıye örnek verdm:).kıyafet,ev esyası bi sürü ürünüm var bak istersen profılımden bakıp actıgım konulara.buraya link atmayı bılemedm

kahve makınesı war dıye örnek verdm:).kıyafet,ev esyası bi sürü ürünüm var bak istersen profılımden bakıp actıgım konulara.buraya link atmayı bılemedm

Biraz önce inceledim topiğini ama ölçülerimiz tutmuyor. Zaten takası çocuklarım için kıyafet ,ayakkabı dışında düşünmüyorum. Çünkü şimdilik kendi adıma bir ihtiyacım yok. Tam tersi çok fazlalık var ,ben de elden çıkarmayı düşünüyorum.

konversin kalıbı dar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…