- 18 Temmuz 2013
- 1.146
- 52
- 73
ilk alışverişim olacak toplu bir fiyat söylermisiniz
Almak istediğiniz ürünleri belirtirseniz sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk alışverişim olacak toplu bir fiyat söylermisiniz
72 deki ürünler kullanılmış mı bir de pudra hariç fiyatı nedir?
canım 74 numaradakı grı mont en son ne olur
Eki Görüntüle 911594 Eki Görüntüle 911596 Eki Görüntüle 911597
Merhaba,
Rıca etsem yukarıdaki uc urunun durumu hakkında bilgi alabilir miyim? Satıldı mı? Mama onlugu ne kadar kullanıldı/yıprandı? Bır de abartacagım sanırım rıca etsem halakarın resmini azıcık daha yakından çekebilir misiniz? Benim sıpa canlı renkler seviyorAgzına sokma potansiyeline bakarsak daha lezzetli olduklarını düşünüyor olabilir :)))
Eger satılmadıysa bana mail adresiniz gerekecek gibi. 50 mesaj sınırına yetişemedim henüz; özelden yazışamıyorum.
Çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 911833
Bır de bu urun hala duruyor mu? Ayrıca C&A muzıklı oyuncagı satıldı mı? Tam maymun ıstahlı alıcı durumunda yazıyorum kusura bakmayın![]()
slm özel msj atmıstım ama gelmedimi??
Eki Görüntüle 912323 Eki Görüntüle 912324 Eki Görüntüle 912325 Eki Görüntüle 912326 Eki Görüntüle 912329
Bu ürünlerin toplam fiyatı nedir? İndirim yapıyor musunuz?
Bir de emzikler silikon mu?
Posta girişiniz dolu buraya yazmak durumunda kaldım..
İstanbuldayım.. İndirimli hali ne kadar oluyor bu arada yanlış olmasın saten pijama ve oyuncak dahil değil onları çıkarmaya çalışmıştım olmamış
mesaj kutumu boşalttım ve yeni mesaj yolladım...
Estağfirullah))
Son sorduğunuz ürünlerin hepsi duruyor. Aynı önlükten başka yok. Ama 4 tane bir arada önlük var. Onlar cırt cırtlı, takıp çıkarması size kolay ama bebeğe zor. Ayrıca mavi olan hariç diğerlerinde iki kumaş arası naylon ya da benzeri bir tabaka var. ıslaklığı çocuğun üstüne geçirmiyor. Tavsiye ederim.