Bebek İkinci El Haftasonuna kadar güncellenmiş ürünlerde %25 indirim var. 27 ve 28. sayfaya buyrun...

Burada pantalon, pijama ve eşofman altlarımız var...

1-Eşofman takımı, 18-24 ay, 10 tl
2-HM marka kadife, belden ayarlı alt, 1-2 yaş, 3 tl
3-Pijama takımı, 2 kez giyildi. 1-2 yaş, 5 tl
4-C&A marka, 86 numara ,belden ayarlı pantalon, 5 tl
5-Kadife pantalon, 18 ay, yeni, 10 tl
6-12-18 ay alt, yeni, belden ayarlı, 7,5 tl
7-Eşofman takımı, iyi durumda, 86 numara, 7,5 tl
8-Kot pantalon, 12-18 ay, yeni, belden ayarlı, 10 tl
9-Yanlışlıkla yükledim, silemedim. Başka gruba eklenecek.

Devamı gruplar halinde açıklamalarıyla gelecek. Toplu alımlarda indirimim var arkadaşlar...
Ayrıca ücretsiz göndereceğim ürün ve kıyafetler de olacak

2 ve 4 satılmıştır.

Son düzenleme:
Anne ve bebeğe dair...

1- Kitap yeniden farksız, kesinlikle tavsiye ederim. 20 tl ( yenisi 45 tl)
2- Çocuk yorganı. Yeni gibi, sayılı kullanıldı. Çok hafif ve soğuk evler için ideal. Fırın gibi tutuyor:-) .Fiyatı siz belirleyin.
3- Emzirme örtüsü, 10 tl
4- Premaman önlük, 3 tl
5- Premaman ( yeni ) ,5 tl
6- Hepsi 10 tl ( Çok kaliteli, temiz. Mavi hariç diğerlerinde kumaş arası sıvı geçirmez tabaka var).

Oğlum önlükten hiç hoşlanmadı:50: Bu nedenle sayılı kullanıldılar...

7- Mendiller sadece yıkandı. Resimde olmayan 2 adet lacivert mendil de eklenecek ( Sonradan buldum :1:) .Hepsi 4 tl
8- 6-12 ay, yeni, 10 tl
9- BPA sıfır. Sadece yıkandı, kullanılmadı. 6-18 ay. 5 tl
10- Kundak şekli verilebiliyor. Yeni. 10 tl
11- Sütyenler yeni. Pembe olan sadece yıkandı. H&M marka. 85C beden. Çok komforlu.Özel kumaştan üretilmiş.Tanesi 10 ikisi 15 tl.
12-Sadece pudra kaldı elimde. 600 gr dan fazla. Emniyet kağıdı söküldü ama kullanılmadı(Kapak kilidi mevcut, hava almadı). 10 tl .
13- BPA sıfır, 0-6 ay emzikler. Hepsi 15 tl ( yeni)
14,15: porselen ve saten bebek şekeri kutuları. Elimde toplam 27 adet var. Fiyatı siz belirleyin.
9 numaradaki mavi emzikler satılmıştır.

gene şu bu satıldı demişssn dön bak dön bak kafam karıstı.gene bi toparlarsan sevinirm cnm:)

Siz beğendiklerinizi söyleyin ,ben de size elimde olup olmadığını söylerim daha kolay olur:34: Son düzenlemeyle sadece 5 parça elden çıkardım. Bu nedenle bütün resimleri tekrar koymam sayfa kalıbığı yapar, asıl o zaman kafa karıştırır:44:
Biraz daha satış yapınca tekrar düzenleyeceğim...

Son düzenleme:
Siz beğendiklerinizi söyleyin ,ben de size elimde olup olmadığını söylerim daha kolay olur:34: Son düzenlemeyle sadece 5 parça elden çıkardım. Bu nedenle bütün resimleri tekrar koymam sayfa kalıbığı yapar, asıl o zaman kafa karıştırır:44:
Biraz daha satış yapınca tekrar düzenleyeceğim...

ayakkabılar bölumunden begendm.su an 20no ayagımızı sıkıyo 21 olucaz gibi ama,sizinkılerde kalıbı ıyı gelırmı bılemedm yaz icin acık ayakkabılarn var ya son 2 tanesınde.

ayakkabılar bölumunden begendm.su an 20no ayagımızı sıkıyo 21 olucaz gibi ama,sizinkılerde kalıbı ıyı gelırmı bılemedm yaz icin acık ayakkabılarn var ya son 2 tanesınde.
Sorduğunuz ayakkabıların özellikleri:

11-Yumuşak tabanlı. Ev ve dışarıda giyilebilir. Yeni, 21 numara, 5 tl
12-Yeni, 21-22 numara. 10 tl.

Garantiye almak için; siz bıdığınızın ayağını cetvelle ölçün ve bana bildirin. Ben de size net bir cevapla döneyim ne dersiniz:34:

Sorduğunuz ayakkabıların özellikleri:

Garantiye almak için; siz bıdığınızın ayağını cetvelle ölçün ve bana bildirin. Ben de size net bir cevapla döneyim ne dersiniz:34:

ölctüm hemn metreyı alıp:) 11,11,5 cm gibi

ölctüm hemn metreyı alıp:) 11,11,5 cm gibi

Ayakkabılar uçtan uca biri 13 diğeri 14 cm. Ama giyilecek kısımları 12 ve 13 cm .Yaza birkaç ay olduğunu ve bu arada bıdığınızın ayaklarının biraz daha büyüyeceğini hesap edersek yaza rahatlıkla olur.

Ayakkabılar uçtan uca biri 13 diğeri 14 cm. Ama giyilecek kısımları 12 ve 13 cm .Yaza birkaç ay olduğunu ve bu arada bıdığınızın ayaklarının biraz daha büyüyeceğini hesap edersek yaza rahatlıkla olur.

iki sordgmda aynı cm mi ölcüsü.bi de önünde top resmı olanın önu nasıl ya parmk arası gbımı gıyıo sıkntı olur oyle sankı

iki sordgmda aynı cm mi ölcüsü.bi de önünde top resmı olanın önu nasıl ya parmk arası gbımı gıyıo sıkntı olur oyle sankı

takas düsünüyomusun.elimde sıfır kullanılmamıs yurt dsından gelme filtre kahve makınesı var 40dan veriyodumm.senden o civarda ürün secerm.istersen takas yapabilrz.izmirdenm

Hemen hemen aynılar. Top resmi olan parmak arası değil. Çok rahat.
Benim de yurtdışından gelirken getirdiğim kahve makinam var, daha açmadım bile:1:
Yine de teşekkürler:16:

Hemen hemen aynılar. Top resmi olan parmak arası değil. Çok rahat.
Benim de yurtdışından gelirken getirdiğim kahve makinam var, daha açmadım bile:1:
Yine de teşekkürler:16:

kahve makınesı war dıye örnek verdm:).kıyafet,ev esyası bi sürü ürünüm var bak istersen profılımden bakıp actıgım konulara.buraya link atmayı bılemedm

kahve makınesı war dıye örnek verdm:).kıyafet,ev esyası bi sürü ürünüm var bak istersen profılımden bakıp actıgım konulara.buraya link atmayı bılemedm

Biraz önce inceledim topiğini ama ölçülerimiz tutmuyor. Zaten takası çocuklarım için kıyafet ,ayakkabı dışında düşünmüyorum. Çünkü şimdilik kendi adıma bir ihtiyacım yok. Tam tersi çok fazlalık var ,ben de elden çıkarmayı düşünüyorum.

Ayakkabılar burada...

1- İlk adım, yeni, 6-12 ay. 5 tl
2- Terlik, 21-22 numara, 2 tl
3- Pandif, yeni, 21 numara, 7,5 tl
4- 23 numara, hakiki deri, yeni, 35 tl
5- 22 numara. Sayılı giyildi ama oğlumun top meraki nedeniyle sağ önde yıpranma var. Giyildiğinde belli olmuyor. Diğer bölümleri yeni gibi. 5 tl
6- 23 numara. 2-3 kez giyildi. 5 tl
7- Kız bebeklere:emir_bebek: .Yeni. 5 tl
8- Ev ayakkabısı. Orginal marka. Yeni gibi. 23 numara ,5 tl
9- İlk adım, orginal Converse, deri, yeni, 30 tl
10-Orginal Nike, yeni, 21 numara, 35 tl

Toplu alımlarda indirim yapıcam. Yüksek tutarlarda kargo da benden:34:

konversin kalıbı dar mı ?

Back