- 24 Haziran 2011
- 23.428
- 48.789
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
O kadar istekli davrandılar ki 2 haftadır plan yapıyorlar şimdi herkes köşesine çekildi oturuyor.Ben olsam sadece arkadaşıma odaklanmak için yanımda kuyruk götürmezdim.
Evet çok üzgünüm bundan dolayı. Doğum günüydü hediyeyi bile yarım yamalak verdim doğru düzgün kutlama yapamadıkyaptıkları terbiyesizlik.
arkadaşınıza çok ayıp olmuş.
Evet kesinlikle. Kendini affettirmek için sürekli bir şeyler gösterdi bir şeyler anlatmaya çalışıyor konuşmadım pek. Arkadaşımla telafi edeceğiz en yakın zamanda.Arkadaşınız ne kadar melek gibi iyi bir insanmış diyebileceğim sadece. Kuzenlerinize ne desem yetersiz kalır sanırım siz anladınız
Gerçekten arkadaşlarınızla vakit geçirip onların yanına gitmeseydiniz keşke. Hiç hoşlanmam böyle memnuniyetsiz tiplerden.Aşırı sinirli ve mutsuz olduğum bir günden merhaba, kendimi kapana sıkışmış gibi hissettiğim için size anlatıp rahatlamak istedim. Acaba ben mi haksızım diye sormak istedim.
Benim bu haftasonu için küçük bir isim vardı ve şehir dışına çıkmam gerekiyordu ben kendim çıkacaktım sonra kuzenlerim biz de gelelim hem gezeriz orayı epeydir gitmiyoruz dedi tamam dedim.
Cuma sabah yola çıktık şehre varınca arkadaşım geldi arabasıyla aldı bizi otele getirdi ardından yemek yemeye gittik geri getirdi bizi epey gezdirdi.
Bu sabah kalkınca ben işlerimi halletmeye çıkacaktım kuzenlerim de benimle geldi, arkadaşım yine bizi aldı bıraktı gezdirdi gerçekten saatlerce yol gezdik, sonra alışveriş merkezine gittik ben lavaboda gidince kuzenlerim gitmiş magazalara aradım nerdesiniz diye Boynerdeyiz dedi aradim tarafım yoklar üst katına gittiler heralde dedim üste çıktım yoklar, zaten çok kalabalıktı sesi alamadım o ara bir mağazaya girdik arkadaşımla maksimum 15 dakika ayrı kaldık kuzenim o ara beni aramış duymamisim açtım telefonu " sen arkadaşlarınla gez canim gelme yanımıza" dedi telefonu yüzüme kapattı. Şok oldum. 20 dakika ayrı kalmamisizdir.
Neyse diğer kuzenim aradı bukustuk bana Tripli davranıyor arkadaşımın yüzüne bakmıyor.
Akşam da arkadaşımla kahve içmeye çıkacaktık konuşacaklarimiz var. Biz varken nereye gidiyorsun gecenin bı koru(saat 8) gitme bı yere biz senin için geldik diye ayrı trip atmaya başladı.
Soruyorum size önceden yapılmış planıma sonradan dahil olmalarına rağmen bu yaptıkları benim ayibim mı onların mi?
Siz acayipsiniz ne işleri var yanınızda birdaha gelmeyin diyiverin. Çok iticilerAşırı sinirli ve mutsuz olduğum bir günden merhaba, kendimi kapana sıkışmış gibi hissettiğim için size anlatıp rahatlamak istedim. Acaba ben mi haksızım diye sormak istedim.
Benim bu haftasonu için küçük bir isim vardı ve şehir dışına çıkmam gerekiyordu ben kendim çıkacaktım sonra kuzenlerim biz de gelelim hem gezeriz orayı epeydir gitmiyoruz dedi tamam dedim.
Cuma sabah yola çıktık şehre varınca arkadaşım geldi arabasıyla aldı bizi otele getirdi ardından yemek yemeye gittik geri getirdi bizi epey gezdirdi.
Bu sabah kalkınca ben işlerimi halletmeye çıkacaktım kuzenlerim de benimle geldi, arkadaşım yine bizi aldı bıraktı gezdirdi gerçekten saatlerce yol gezdik, sonra alışveriş merkezine gittik ben lavaboda gidince kuzenlerim gitmiş magazalara aradım nerdesiniz diye Boynerdeyiz dedi aradim tarafım yoklar üst katına gittiler heralde dedim üste çıktım yoklar, zaten çok kalabalıktı sesi alamadım o ara bir mağazaya girdik arkadaşımla maksimum 15 dakika ayrı kaldık kuzenim o ara beni aramış duymamisim açtım telefonu " sen arkadaşlarınla gez canim gelme yanımıza" dedi telefonu yüzüme kapattı. Şok oldum. 20 dakika ayrı kalmamisizdir.
Neyse diğer kuzenim aradı bukustuk bana Tripli davranıyor arkadaşımın yüzüne bakmıyor.
Akşam da arkadaşımla kahve içmeye çıkacaktık konuşacaklarimiz var. Biz varken nereye gidiyorsun gecenin bı koru(saat 8) gitme bı yere biz senin için geldik diye ayrı trip atmaya başladı.
Soruyorum size önceden yapılmış planıma sonradan dahil olmalarına rağmen bu yaptıkları benim ayibim mı onların mi?
Hayır biz mağazaya gidene kadar bir problem yoktu sohbet muhabbet çok keyifliydi her şey. 10 dakika mağazaya gidince dünyanın en yanlış hareketini yapmışım gibi davranmaya başladı.Arkadaşınızla iyi ilişkinizi mi kıskandılar acaba? Çok çiğ hareketler yapmışlar çünkü. Gezdiğiniz sıra arkadaşınızla aranızda geçen bir konuşmaya falan mı alındılar yoksa?
Maalesef öyle olduArkadaşınız çok iyiymis Allah bozmasin. Kuzenlere diyecek söz yok 35 37 yasında ama ergen gibi davranmışlar
Demi? Arkadaşıma ısrarla taksiyle gideriz dememe rağmen o trafikte bizi taşıdı. 10 dakika taksiye bindik 120 lira tuttu ne pahalı vs dediler bir de.Siz haklısınız.
Bir daha peşinize takmayın sizde onları.
Arkadaşınız sizi oradan oraya taşırken iyi ,20 dakika yanyana kalmanız mı sorun olmuş.
Boşverin,hiç dertlendiğinize değmez.
Gelmeseydiniz sizi ben davet etmedim derdim benİkisi de benden büyük 35-37 yasindalar
Tabi canım,aynen öyle. Arkadaşınız hem vaktini hem parasını harcamış,o zaman demediler hiç değil mi,o zaman trip atmadılar. Ama işlerine gelmeyince trip atıyorlar.Demi? Arkadaşıma ısrarla taksiyle gideriz dememe rağmen o trafikte bizi taşıdı. 10 dakika taksiye bindik 120 lira tuttu ne pahalı vs dediler bir de.
Kesinlikle, asla ağızlarını acmadilar gidip gelirken. Teşekkür ederim yorumunuz için. Acaba ayıp mı oldu benim için geldiler ben mi haksızım demiştim ama şimdi daha net görüyorum .Tabi canım,aynen öyle. Arkadaşınız hem vaktini hem parasını harcamış,o zaman demediler hiç değil mi,o zaman trip atmadılar. Ama işlerine gelmeyince trip atıyorlar.
O zaman zahmet etmesin arkadaşın,kendimiz gideriz deselerdi ama demezler/ demediler değil mi?
Hayır yani sanki arkadaşınız değil hizmetkarınız gibi oradan oraya taşırken iyi,neye bozuluyorlar ki ,tabi ki sizinle vakit geçirecek,oturup iki sohbet edeceksiniz tabi ki arkadaşınızla. Ne bekliyorlarmış öyle getir götür mü yapacakmış sadece.
Saçmalamışlar,boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?