• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık temizlikci bayan ariyorum

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
133
40
Arkadaslar ankara cankayada yasiyorum...haftada 1 yarim gun yardimci olacak temizlikci bayan ariyorum...tanidigi olan veya kendi is arayan arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim...

Buradan nasıl güvenip de alıp evinize sokacaksınız yahu anonim kişiler var burada nedir necidir hırlı mıdır hırsız mıdır? Bir temizlik şirketiyle anlaşın ya da çevrenizden referanslı bulun.

Buradan nasıl güvenip de alıp evinize sokacaksınız yahu anonim kişiler var burada nedir necidir hırlı mıdır hırsız mıdır? Bir temizlik şirketiyle anlaşın ya da çevrenizden referanslı bulun.

Temizlik sirketinden olanlar cok mu guvenilir sizce...etrafimdan referansli da buldum memnun kalmadim...burdan daha once de bulmustum gayet de memnun kaldim fakat evi cok uzak..dolayisiyla nerden ne cikacagi belli olmuyo...ayrica kadini evde birakip gidicek degilim yaninda illa ki biri olucak yani ....elestirmeye bayiliyosunuz degil mi...

Temizlik sirketinden olanlar cok mu guvenilir sizce...etrafimdan referansli da buldum memnun kalmadim...burdan daha once de bulmustum gayet de memnun kaldim fakat evi cok uzak..dolayisiyla nerden ne cikacagi belli olmuyo...ayrica kadini evde birakip gidicek degilim yaninda illa ki biri olucak yani ....elestirmeye bayiliyosunuz degil mi...
Bende ariyorum. Bir tane buldum ama suriyeli deneyecegim
Bu isler cok zor cokkkkk insallah bulursun isini düzgün yapan birini

sizinle aynı düşünmüyor diye kadına böyle yükselmeniz mi gerekiyor? o öyle düşünüyor demek ki ve ben de sonuna kadar katılıyorum çevremde kimseden hakkında iyi bir şey duymadığım veya bir sorun çıkınca başvurabileceğim bir şirkete bağlı olmayan kimseyi evime sokmam. mantığım aksini almıyor ve eleştirmeye bayılıyorum.

Konu komşuya ya da etrafınızda arkadaşlarımız varsa onlara sorabilirsiniz .
Burada alakasız yanıtlar alırsınız çünkü ;)
Temizlik Şirketleri de olabilir bir de apartman görevliniz varsa onlara söyleyin uygun birini bulurlar onlarında tanıdığı oluyor

sizinle aynı düşünmüyor diye kadına böyle yükselmeniz mi gerekiyor? o öyle düşünüyor demek ki ve ben de sonuna kadar katılıyorum çevremde kimseden hakkında iyi bir şey duymadığım veya bir sorun çıkınca başvurabileceğim bir şirkete bağlı olmayan kimseyi evime sokmam. mantığım aksini almıyor ve eleştirmeye bayılıyorum.

Valla bana yükselene ben de yükselirim...ayrica benimle aynı düsünecede olmaman cok da umurumda degil...

Valla bana yükselene ben de yükselirim...ayrica benimle aynı düsünecede olmaman cok da umurumda degil...

o size yükselmemiş. ayrıca kimse size asla evine burdan "temizlikçi" alamazsın, izin vermiyoruz filan demedi. forum burası herkes kendi görüşünü yazar. hoşunuza gitmeyenlere cevap vermezsiniz. şahsen ben sevindim aynı düşünmememize çünkü ben eleştirmekten orgazmik bir zevk alırım. umarım bulursunuz kendinize göre bir temizlikçi...

Konu komşuya ya da etrafınızda arkadaşlarımız varsa onlara sorabilirsiniz .
Burada alakasız yanıtlar alırsınız çünkü :KK66:
Temizlik Şirketleri de olabilir bir de apartman görevliniz varsa onlara söyleyin uygun birini bulurlar onlarında tanıdığı oluyor

Cnm butun yollari denedim..referansli buldugum kisiler ilk once gayet iyi temizlik yapip sonrasinda sacma sapan isler yapmaya basladilar memnun kalmadim...apartmandakilere soyledim ...etrafima da yaydim..burdan bulduugum kisiden daha once memnun kaldigim icin tekrat burdan sorayim dedim..sagol ilgilenip de yazdigin icin...

Size nerede yükselmişim ya da eleştirmişim hanımefendi Allah aşkına? Şöyle yazsam "Ayy ne kadar mantıksız düşünmüşsünüz" falan yazsam bu sizi eleştirmek ya da "çemkirmek" olur. Kendi fikrimi belirttim, isterseniz de bulun nereden alıyorsanız alın bana ne yahu. Sizin derdiniz beni germiyor.

Back
X