• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalik hesabi

madem kadınların olduğu bi dans kursu seç de kıskanmasın
Nasıl diyim...bilemedim...tatlım ben haftada bir gün dans kurslara gidicem mi...diyecek müzik kurslara gidiyorsun yetmiyor mu...eee ben sonra ne diyim...kavga çıkmasın

Nasıl diyim...bilemedim...tatlım ben haftada bir gün dans kurslara gidicem mi...diyecek müzik kurslara gidiyorsun yetmiyor mu...eee ben sonra ne diyim...kavga çıkmasın

müzik kursundan çıkınca bi saatlik dans kursuna da gidicem
sana sürprizlerim olucak de :oops:
iki kıvırtırsın adama tamamdır

müzik kursundan çıkınca bi saatlik dans kursuna da gidicem
sana sürprizlerim olucak de :oops:
iki kıvırtırsın adama tamamdır
Aaa iyi bir fikir))))siz kaç sene evlisiniz??? Stajınız var))yarın gidiyim kurslar bulayım...)))

Merhaba arkadaslar biseyi merak ediyorum calismayan ve evli olan bayanlar geciminizi nasil sagliyorsunuz yani esiniz size ne kadar para birakir mesela aylik esimle bu konuda baha zit dusmeye basladikta sizler nasil yapiyosunuz fikir almak istedim

Kocana soyle dusuk limitli bir kredi karti cikartsin sana ama yineden gunluk kucuk seyler icin biraz nakit gerekebilir.

Bütçe yapıyorum, zor gelmiyor.Mesela market harcaması şu kadar, eşime harçlık, kozmetik gibi....
Ama
Ev temizliği, yemek, çocuğunuz varsa onların sorunları çözmek bide bütçe....bide kendiniz için zaman ayırmak lazım...oooo

Valla kızlar siz benim için süper kadınsınız...tecrübelisiniz o kadar)))

12senelık devlet memuruyum aylık 3200 tl gelırım var 15 gun once ucretsız ızne ayrıldım yanı 15 gundur calısmayan ev hanımı sayılırım esımden para ıstemeye o kadar cekınıyorum kı hatta esıme gecen gun bunu dile getırdım para ıstemeye cekınıyorum dıye bana cok kızdı sacmalama dedı ama yınede cekınıyorum demem o kı kafamda ne kadar ısteyecegıme daır hıc bı fıkrım yok:)

12senelık devlet memuruyum aylık 3200 tl gelırım var 15 gun once ucretsız ızne ayrıldım yanı 15 gundur calısmayan ev hanımı sayılırım esımden para ıstemeye o kadar cekınıyorum kı hatta esıme gecen gun bunu dile getırdım para ıstemeye cekınıyorum dıye bana cok kızdı sacmalama dedı ama yınede cekınıyorum demem o kı kafamda ne kadar ısteyecegıme daır hıc bı fıkrım yok:)
normalde sizin gideriniz çok mu? Çok mu harcıyorsunuz

Aslında yoktur gıderım sadece 2 gunde 1 paket sıfaram vardır ama sorun o deıl alısmısım kendım kazanmaya 5 tl bıle ıstemeye cekınıyorum esım kızıyo 10000 tl lik kredı kartı verdı madem para almıyosum bunu al dıye

Neden çekiniyor sunuz? Bu sizin eşiniz...yabanci biri degil ki))) bi de inanın ki bi kaç kere harcarsınız bu parayı sonra rahatlarsınız)))

Neden çekiniyor sunuz? Bu sizin eşiniz...yabanci biri degil ki))) bi de inanın ki bi kaç kere harcarsınız bu parayı sonra rahatlarsınız)))
Evet esımde zaten öle dıyor nıye cekınıyosun dıye :))ama alısmısım yıllardır kımseden para ıstememeye alıskanlıklar kolay terk edılmıyor beyse zaten onumuzdekı ay işe baslıcam:)

Evet esımde zaten öle dıyor nıye cekınıyosun dıye :))ama alısmısım yıllardır kımseden para ıstememeye alıskanlıklar kolay terk edılmıyor beyse zaten onumuzdekı ay işe baslıcam:)
Siz hediye olarak düşünün)))

Back
X