- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Aynen öyle canım.Yoğun demek ki canım
Hamd olsun canım, bayağı karşılaşmadık. Sorayım dedimİyiyim canım çok sağ ol sen nasılsın
Yürümeyince buralara gelemiyorumHamd olsun canım, bayağı karşılaşmadık. Sorayım dedim
İyi ol da yürümesen de olurYürümeyince buralara gelemiyorum
Allah razı olsun
Pazartesi ameliyat olacağım.Toparlayınca en çok yapmak istediğim şey yürümekİyi ol da yürümesen de olur
Rabbim yardımcın olsun canım.Pazartesi ameliyat olacağım.Toparlayınca en çok yapmak istediğim şey yürümek
Allah razı olsun canımRabbim yardımcın olsun canım.
normal yapman gerekeni yapıyorsun zaten canım gayet iyisin.Ben bu ara çok konsantre olamıyorum, 10bin zor oluyor
Hadi inşaallahhBu haftayı dinlen haftaya başlarsın o zaman zımba gibi bebekim
Başarılı bir sekilde gecsin insallahPazartesi ameliyat olacağım.Toparlayınca en çok yapmak istediğim şey yürümek
Hoşgeldin canım, sen gel arada illaki boşluklar oluyor zaten. Ben kışın daha çok aktif ve daha uzun yürüyüşler yapardım ama şimdi sıcaklardan dolayı boşladım düzene giremiyorum . Yine olur yine yaparız nolacsk ki,yeter ki biz isteyelim. Içindeki isteğini söndürme bir yerden başla . Kilo vermeyi sağlıyor ve evet sıkılaşmayi da sağlıyor benceSelamlar. Ben uzun zamandır topic'inizi takip ediyorum gizliden.Kilo vermeye çalışıyorum hali hazırda. O yüzden hayatıma hareket de katmam lazım. Burada sizinle birlikte yürümek istiyorum ama geldikten sonra devam ettirememekten korkuyorum. Sizlerde de başlangıçta düzene oturtmak zor oldu mu? Bir de kilo vermeye yardımcı olduğuna eminim ama sıkılaşmanızı da sağladı mı yürümek? Tecrübelerinizi azıcık da olsa paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
Kesinlikle etkisi oluyor. Kisin burda baya aktifdimSelamlar. Ben uzun zamandır topic'inizi takip ediyorum gizliden.Kilo vermeye çalışıyorum hali hazırda. O yüzden hayatıma hareket de katmam lazım. Burada sizinle birlikte yürümek istiyorum ama geldikten sonra devam ettirememekten korkuyorum. Sizlerde de başlangıçta düzene oturtmak zor oldu mu? Bir de kilo vermeye yardımcı olduğuna eminim ama sıkılaşmanızı da sağladı mı yürümek? Tecrübelerinizi azıcık da olsa paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
Hoşgeldin canım, sen gel arada illaki boşluklar oluyor zaten. Ben kışın daha çok aktif ve daha uzun yürüyüşler yapardım ama şimdi sıcaklardan dolayı boşladım düzene giremiyorum . Yine olur yine yaparız nolacsk ki,yeter ki biz isteyelim. Içindeki isteğini söndürme bir yerden başla . Kilo vermeyi sağlıyor ve evet sıkılaşmayi da sağlıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?