Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Selamlar. Ben uzun zamandır topic'inizi takip ediyorum gizliden. Kilo vermeye çalışıyorum hali hazırda. O yüzden hayatıma hareket de katmam lazım. Burada sizinle birlikte yürümek istiyorum ama geldikten sonra devam ettirememekten korkuyorum. Sizlerde de başlangıçta düzene oturtmak zor oldu mu? Bir de kilo vermeye yardımcı olduğuna eminim ama sıkılaşmanızı da sağladı mı yürümek? Tecrübelerinizi azıcık da olsa paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

Hoşgeldin canım, sen gel arada illaki boşluklar oluyor zaten. Ben kışın daha çok aktif ve daha uzun yürüyüşler yapardım ama şimdi sıcaklardan dolayı boşladım düzene giremiyorum . Yine olur yine yaparız nolacsk ki,yeter ki biz isteyelim. Içindeki isteğini söndürme bir yerden başla . Kilo vermeyi sağlıyor ve evet sıkılaşmayi da sağlıyor bence

Kesinlikle etkisi oluyor. Kisin burda baya aktifdim
Sonra subat dan bu yana 10bin adim zar zor yaptim.
Ama gunluk 15-20bin arasi tutunca baya incelip Zayıflamistim.
Bende tekrar aktif sekilde yazsam iyi olur

ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Tanıştığıma memnun oldum. Seni de arada forumlarda görüyordum ama konuşmak bugüne kısmetmiş. Benim kışın inşallah okulum yüz yüze eğitime başlarsa ben de kışın daha aktif olacağımı düşünüyorum. Ama yazın insanın kendini ittirmesi daha zor.

O zaman yarından itibaren yapmaya çalışayım sizlerle. Böyle grup halinde olunca daha sorumlu hissediyor insan. İnşallah sizi yüzüstü bırakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…